Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αλλά είναι απο το πρωί Συνήθως ο κόσμος βγαίνει απόγευμα-βράδυ, όχι μες στη κάψα 1
Aggelos1661 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πες της οτι εχεις κανονίσει για αυριο και δεν θα μπορεις οποτε αμα θέλει,να βγείτε σήμερα της είπα ότι και καλά ΟΛΟΙ οι φίλοι μου λείπουν διακοπές..
Demon Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 της είπα ότι και καλά ΟΛΟΙ οι φίλοι μου λείπουν διακοπές.. Όχι όχι όχι χερότερο δε βρήκες να πεις; Τώρα μπορεί να φανεί ότι τη θες για καβάντζα και για να περάσεις την ώρα σου ενώ συνήθως οι γυναίκες θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής σου. Πφφφφφφ σκατά τα έκανες.
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 της είπα ότι και καλά ΟΛΟΙ οι φίλοι μου λείπουν διακοπές.. μονος σου καιγεσαι.μα καλα ολοι?μπορουσες να πεις αρκετοι..ή απλα να μην πεις καθολου.. οκ σωσε το.πες ετυχε κατι με γνωστους και τους εχω σταντμπαι μεχρι να μου πεις αν θα βγουμε σημερα.αν πει οχι βγες καλυτερα αυριο.επιθεση του στιλ ωραια στη πλατεια/ταδε καφετερια κτλ ταδε ωρα αυριο ειναι καλα? 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πες της οτι εχεις κανονίσει για αυριο και δεν θα μπορεις οποτε αμα θέλει,να βγείτε σήμερα εγώ θα της έλεγα "να μου κάνει αναπάντητη να την πάρω πίσω " αν καταλάβαινε πάει να πει οτι το έχει ξεσκονίσει , αν οχι πάει να πει οτι έχει αράχνες άρα δυσκολα τα πράγματα για τον μικρό μας φίλο ΤΟΝΑΓΓΕΛΟ! Αγγελε φιλε ακου τι θα σου πω , οταν σου πει να βγειτε έχεις φύγει φιλε ακου μη το παίξεις ιστορία κ ξενερώσει , ουτε λιγούρι , χαλαρός αλλα μη τις τα κάνεις τσουρέκια φίλε και το παίζεις δύσκολος μπορεί να στραβώσει , πες της οτι γουστάρεις φάση νανε κ αυτή μαζι θελεις κάποια να σε ανεβάσει θέλεις κάποια που να ξέρει να ζει φιλε ακου τώρα τι θα κάνεις με απλά λόγια take it slow n when shes on board make it fast , strike like a bee!! να θυμάσαι τη λέξη "Οεπιβήτορας" κάθε φορά που κολάς και δειλιάζεις θα το φωνάζεις απο μέσα σου δυνατά να το ακούσεις! ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΑΑΑ ΦΙΛΕ ΜΗ ΣΤΗ ΦΑΕΙ ΑΛΛΟΣ καλή τύχη φιλε !!!
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μου αρέσει που όλοι λέμε "έκανες λάθος εδώ, εκεί έπρεπε να το παίξεις αλλιώς" κ.λπ ξεχνώντας για τι ηλικίες μιλάμε Η λογική πάει περίπατο
lifeowner771 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 εγώ θα της έλεγα "να μου κάνει αναπάντητη να την πάρω πίσω " αν καταλάβαινε πάει να πει οτι το έχει ξεσκονίσει , αν οχι πάει να πει οτι έχει αράχνες άρα δυσκολα τα πράγματα για τον μικρό μας φίλο ΤΟΝΑΓΓΕΛΟ! Αγγελε φιλε ακου τι θα σου πω , οταν σου πει να βγειτε έχεις φύγει φιλε ακου μη το παίξεις ιστορία κ ξενερώσει , ουτε λιγούρι , χαλαρός αλλα μη τις τα κάνεις τσουρέκια φίλε και το παίζεις δύσκολος μπορεί να στραβώσει , πες της οτι γουστάρεις φάση νανε κ αυτή μαζι θελεις κάποια να σε ανεβάσει θέλεις κάποια που να ξέρει να ζει φιλε ακου τώρα τι θα κάνεις με απλά λόγια take it slow n when shes on board make it fast , strike like a bee!! να θυμάσαι τη λέξη "Οεπιβήτορας" κάθε φορά που κολάς και δειλιάζεις θα το φωνάζεις απο μέσα σου δυνατά να το ακούσεις! ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΑΑΑ ΦΙΛΕ ΜΗ ΣΤΗ ΦΑΕΙ ΑΛΛΟΣ καλή τύχη φιλε !!! Ίσα ίσα που θα δείξει πως ειναι και αυτός busy και δεν εχει όλες τις μέρες ελεύθερες.
Aggelos1661 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 πες ετυχε κατι με γνωστους και τους εχω σταντμπαι μεχρι να μου πεις αν θα βγουμε σημερα.αν πει οχι βγες καλυτερα αυριο.επιθεση του στιλ ωραια στη πλατεια/ταδε καφετερια κτλ ταδε ωρα αυριο ειναι καλα? δηλαδή να τις πω οτι σήμερα έχω κάτι με γνωστούς και τους είπα μπορέι να έρθω και τέτια; και μετά να της πω να βγούμε αύριο;
lifeowner771 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Η το αντίθετο.Οτι σήμερα εισαι free και αυριο εχεις κανονίσει
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δηλαδή να τις πω οτι σήμερα έχω κάτι με γνωστούς και τους είπα μπορέι να έρθω και τέτια; και μετά να της πω να βγούμε αύριο; ναι κατι τετοιο προσπαθησε να τη στριμωξεις.
rizla7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ναι κατι τετοιο προσπαθησε να τη στριμωξεις. όπως καταλαβαίνεις..κάπως έτσι θα καταλήξει το σκηνικό.. https://www.youtube.com/watch?v=KKdQuKEnRc0 και το πα..σειρά της προκοπής δε γίνεται ετσι.. 1
mathsrule Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δηλαδή να τις πω οτι σήμερα έχω κάτι με γνωστούς και τους είπα μπορέι να έρθω και τέτια; και μετά να της πω να βγούμε αύριο; Φίλε, δώσε πολύ απλά το facebook account σου σε έναν από εμάς να στο κανονίσουμε, και μετά αλλάζεις πάλι κωδικό και βγαίνεις ραντεβουδάκι. ΒΤW επιβάλλεται: 4
Demon Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 πωω ρε παιδιά ντρέπομαι Σκέψου ότι θα στην φάει κάποιος άλλος που δε θα ντρέπεται Φίλε, δώσε πολύ απλά το facebook acount σου σε έναν από εμάς να στο κανονίσουμε, και μετά αλλάζεις πάλι κωδικό και βγαίνεις ραντεβουδάκι. Τουπ ξεπετάχτηκε και ο καπετάνιος 2
Aggelos1661 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Φίλε, δώσε πολύ απλά το facebook acount σου σε έναν από εμάς να στο κανονίσουμε, και μετά αλλάζεις πάλι κωδικό και βγαίνεις ραντεβουδάκι. ούτε καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις