silverado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πιες τσαι απο φασκομηλο,περιοριζει δραστικα την εφιδρωση. Ακομα μπορει να σε βοηθησει το να κοψεις αυτο το διαστημα τα προιοντα σιτου απο την διατροφη σου και τα αντικαταστησεις με καστανο ρυζι. 1
redhotstef Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ισως και επειδη ειναι καλοκαιρι και οι φετινοι μηνες ηταν πολυ ζεστοι. Δεν φανταζομουν οτι θα ειναι κατι ορμονικο. Αλλα οχι, δεν ανησυχω κιολας. Και επιτηδες δεν ανοιγω ανεμιστηρες και ψυκτες επειδη θελω να συνηθιζω στον καιρο.. του μελλοντος!!... Δεν επηρεαζει παντως τοσο πολυ την καθημερινοτητα μου σε σχεση με.... Δεν ξέρω αν εχει κάποια συσχέτιση αλλα εχω τρομερή αντοχή στο κρύο...εξωτερικό π.χ. Βόρεια Ευρώπη χειμώνα όλοι με χοντρά μπουφάν, κασκόλ, γάντια, σκουφιά....εγώ χαλαρά.Το χειμώνα την βγάζω άκρως οικονομικά.....το καλοκαίρι a/c στο full. Εχω φιλο, που ολο το χειμωνα την εβγαλε με κοντομανικο!!! Και ιδρωνε στις μασχαλες ανετα..μες το κρυο! Ολοι οι αλλοι φορουσαμε μπουφαν γαντια κτλ, και αυτος παντα με κοντομανικο μπλουζακι (και φανελακι απο μεσα), και λεμε τωρα για βραδυνες ωρες, οχι μεσιμερια με ηλιο και ετσι. Και δεν ειναι να πεις πολυ ευσωμος. Ειναι αθλητικος τυπος, καθε μερα γυμναζονταν. Αυτος τωρα το καλοκαιρι φανταζεστε κατασταση....
JimxxZe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Και εγώ είμαι πάσχοντας από υπεριδρωσία, ευτυχώς όχι σε υπεροβολικό βαθμό αλλά είναι έντονη. Το καλοκαίρι είναι η χειρότερη περίοδος ακόμα και στο σπίτι ακίνητος που κάθομαι ιδρώνω, οπότε το κλιματιστικό καίει αναγκαστικά πολλές ώρες την ημέρα. Εμένα σχετίζεται πολύ με την ψυχολογία, δηλαδή και κρύο να έχει αν αγχωθώ ή νιώθω άβολα αρχίζει και με λούζει ιδρώτας... Τώρα το καλοκαίρι καθημερινά κάνω ντουζ, μερικές ημέρες δύο ή και τρείς φορές.. Γενικά πάντως μπορώ να πω ότι είναι σε ανεκτά επίπεδα δηλαδή δεν επηρεάζει την κοινωνικότητά μου αλλά είναι πολύ ενοχλητικό για μένα προσωπικά... 1
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εχω φιλο, που ολο το χειμωνα την εβγαλε με κοντομανικο!!! Και ιδρωνε στις μασχαλες ανετα..μες το κρυο! Ολοι οι αλλοι φορουσαμε μπουφαν γαντια κτλ, και αυτος παντα με κοντομανικο μπλουζακι (και φανελακι απο μεσα), και λεμε τωρα για βραδυνες ωρες, οχι μεσιμερια με ηλιο και ετσι. Και δεν ειναι να πεις πολυ ευσωμος. Ειναι αθλητικος τυπος, καθε μερα γυμναζονταν. Αυτος τωρα το καλοκαιρι φανταζεστε κατασταση.... Οχι τοσο πολυ,αλλα επειδη ειπες αθλητικος τυπος και γυμναζομαι πολλα χρονια,απο τοτε που μεγαλωσα την μυικοτητα μου εδω και 6 χρονια ,ιδρωνω ευκολα οταν κινουμαι η γυμναζομαι,ειτε με βαρη ειτε αεροβικη η περπατημα. Αλλα οταν ειμαι ακινητος σε καρεκλα π.χ. κανενα προβλημα. Αλλα εχω ακουσει οτι κανει καλο στον οργανισμο ο ιδρωτας γιατι αποτοξινωνεται. http://www.details.com/health-fitness/fitness-plans/201208/new-rules-of-sweat-workouts-payoffs 1
mobile_32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κανε ένα check και στο θηροιδη σου, όχι μόνο αιματολογικές αλλα και υπέρηχο Sent from my iPad using Insomnia
NinjaMan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγώ δεν κατάλαβα, το botox εναντίον του να εκκρίνεις πολύ ιδρώτα πώς ακριβώς λειτουργεί;
Big Boss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 πως να αποφύγεις μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού άραγε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα