chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Να πω μια χαζομάρα; Ο op πλήρωσε εισιτήριο 0,7 αντί για 1,4. Δεν ηταν χωρις εισιτήριο....μήπως μπορει να χρησιμοποιήσει αυτο το επιχείρημα για να μειωθεί το πρόστιμο του στο μισό;
GreyHorse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Να πω μια χαζομάρα; Ο op πλήρωσε εισιτήριο 0,7 αντί για 1,4. Δεν ηταν χωρις εισιτήριο....μήπως μπορει να χρησιμοποιήσει αυτο το επιχείρημα για να μειωθεί το πρόστιμο του στο μισό; Όχι, το πρόστιμο είτε δεν κόψεις εισιτήριο είτε κόψεις μειωμένο χωρίς να το δικαιούσαι είναι πάντα το 60πλάσιο του κανονικού εισιτηρίου. Επί 10 μετά όταν πάει εφορία.
redhotstef Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Όχι, το πρόστιμο είτε δεν κόψεις εισιτήριο είτε κόψεις μειωμένο χωρίς να το δικαιούσαι είναι πάντα το 60πλάσιο του κανονικού εισιτηρίου. πως γενεν αυτο; Αλλον να μη κοψεις καθολου αλλο να πληρωσεις το μισο. Κρατος/οασα = Απατεωνες δηλαδη; Το εχει βαλει ποτε κανεις σας στα ποδια μολις ειδε ελενκτη; Οποτε εμπαινα στα μεσα χωρις εισητηριο παντα σκεφτομουν να το κανω, ομως τη στιγμη που το παθαινεις πραγματικα κατι γινεται ψυχολογικα μεσα σου κ δε μπορεις. Να σας πω εγω , ακομα και σημερα που κυκλοφορω νομιμος, οποτε μπαινει ελενγκτης (βγαζουν τα καρτελακια ατομα μες στο λεωφοριο) κυριολεκτικα και καθε φορα μου κοβονται τα ποδια! Σταματαει η αναπνοη μου! Και ας ειμαι νομιμος. Δεν συμβαινει το ιδιο ομως στο μετρο του Συνταγματος αφου ξερω οτι μετα τα εκδοτηρια θα τους βρω σιγουρα εκει κατω, συνηθως φορανε και μπλε κουστουμακια.
GreyHorse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 πως γενεν αυτο; Αλλον να μη κοψεις καθολου αλλο να πληρωσεις το μισο. Κρατος/οασα = Απατεωνες δηλαδη; Τι πως γίνεται; Αν σε πιάσουν χωρίς το εισιτήριο που υποχρεούσαι να κόψεις, το πρόστιμο είναι 84 ευρώ.
black adder Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 πως γενεν αυτο; Αλλον να μη κοψεις καθολου αλλο να πληρωσεις το μισο. Κρατος/οασα = Απατεωνες δηλαδη; Το εχει βαλει ποτε κανεις σας στα ποδια μολις ειδε ελενκτη; Οποτε εμπαινα στα μεσα χωρις εισητηριο παντα σκεφτομουν να το κανω, ομως τη στιγμη που το παθαινεις πραγματικα κατι γινεται ψυχολογικα μεσα σου κ δε μπορεις. Να σας πω εγω , ακομα και σημερα που κυκλοφορω νομιμος, οποτε μπαινει ελενγκτης (βγαζουν τα καρτελακια ατομα μες στο λεωφοριο) κυριολεκτικα και καθε φορα μου κοβονται τα ποδια! Σταματαει η αναπνοη μου! Και ας ειμαι νομιμος. Δεν συμβαινει το ιδιο ομως στο μετρο του Συνταγματος αφου ξερω οτι μετα τα εκδοτηρια θα τους βρω σιγουρα εκει κατω, συνηθως φορανε και μπλε κουστουμακια. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να ζητήσει τα στοιχεία σου,αν δεν είναι αστυνομικός. Δεν υπάρχει λόγος να χτυπάς εισητήριο,στο μετρό μόνο έχουν και μπάτσους μαζί τους. Στα άλλα μέσα,φεύγεις σαν κύριος,και ασ'τον να φωνάζει.Αν σε πιάσει ή σε κρατάει με το ζόρι,έχεις κάθε δικαίωμα να τους κάνεις και μήνυση. Στο θέμα λοιπόν,να πας στον προιστάμενο του τμήματος εσόδων ή/και στον έφορο και να δεις αν,και τι, θα σου κόψουν. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς πια να κάνεις.
Asmodeus21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τι πως γίνεται; Αν σε πιάσουν χωρίς το εισιτήριο που υποχρεούσαι να κόψεις, το πρόστιμο είναι 84 ευρώ. To παραλογο της ολης υποθεσης ειναι οτι κι 2 των 0.70ε να χτυπησεις παλι σου κοβουν το προστιμο εκτος αν πεσεις σε λογικο ελεγκτη.
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δεν έχει δικαίωμα κανείς να ζητήσει τα στοιχεία σου,αν δεν είναι αστυνομικός. Δεν υπάρχει λόγος να χτυπάς εισητήριο,στο μετρό μόνο έχουν και μπάτσους μαζί τους. Στα άλλα μέσα,φεύγεις σαν κύριος,και ασ'τον να φωνάζει.Αν σε πιάσει ή σε κρατάει με το ζόρι,έχεις κάθε δικαίωμα να τους κάνεις και μήνυση. Στο θέμα λοιπόν,να πας στον προιστάμενο του τμήματος εσόδων ή/και στον έφορο και να δεις αν,και τι, θα σου κόψουν. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς πια να κάνεις. Είσαι σίγουρος γι' αυτά φίλε μου? Τα ακολουθείς δηλαδή και δεν είχες πρόβλημα μέχρι τώρα?!
george_gr1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Έκλεισες τα 18. Σορυ αλλά δεν την γλυτώνεις με τίποτα. Έχεις να κάνεις με την εφορία πλέον. Πήγαινε να δεις μήπως κάνουν καμιά μείωση η δόσεις.
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εμενα καποτε μου εκοψε ενας ηλιθιος προστιμο γιατι αργισα να του δειξω το πασο και νομιζε οτι τον κοροιδευω....λες και αν ηθελα να παρανομισω θα εκοβα εισητηριο. Φυσικα πηγα την ιδια ωρα και το εσβησα δυστηχως τοτε δεν ειχα μυαλο επρεπε να ζητησω τα στοιχεια του ελεκτη και να κανω αναφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα