lilika1973 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Πήγα σημερα στο ΑΤΜ της ALPHA BANK να δω με την χρεωστικη μου καρτα τι υπολοιπο εχω και δεν μου εβγαζε τιποτα . Δηλαδη εμπενα κανονικα στο μενου πατουσα ερωτηση υπολοιπου - ταμιευτηριο-οθονη με αποδειξη αλλα και χωρις αυτη και μετα δεν εβγαζε τιποτα η οθονη του ΑΤΜ μονο κατι διαφημισικα οπως στην αρχη πριν βαλω την καρτα. Μετα δοκιμασα μια αλλη καρτα της μισθοδοσιας μου και αυτη τα εβγαζε ολα κανονικα.Ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο? Σας εχει συμβει ποτε? Ευχαριστω!!
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλημέρα! Πήγα σημερα στο ΑΤΜ της ALPHA BANK να δω με την χρεωστικη μου καρτα τι υπολοιπο εχω και δεν μου εβγαζε τιποτα . Δηλαδη εμπενα κανονικα στο μενου πατουσα ερωτηση υπολοιπου - ταμιευτηριο-οθονη με αποδειξη αλλα και χωρις αυτη και μετα δεν εβγαζε τιποτα η οθονη του ΑΤΜ μονο κατι διαφημισικα οπως στην αρχη πριν βαλω την καρτα. Μετα δοκιμασα μια αλλη καρτα της μισθοδοσιας μου και αυτη τα εβγαζε ολα κανονικα.Ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο? Σας εχει συμβει ποτε? Ευχαριστω!! Γιατί δε ρώτησες απευθείας στην τράπεζα? Μήπως έχει λήξει και έχει απενεργοποιηθεί? (αν και σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι την κρατάει το μηχάνημα)
_chris_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δηλαδή ρε φίλε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες αντί να ρωτήσεις στην τράπεζα, ήταν να γράψεις εδώ; εκτός αν έχεις insomnia debit Visa 1
lilika1973 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ρε παιδια η τραπεζα ειναι κλειστη σημερα λογω τοπικης εορτης , ρωτησα εσας για πιο γρηγορα. τελος παντων θα παω αυριο στην τραπεζα να ρωτησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα