Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοίκιαζα μέχρι τον Ιούνιο και όταν ξενοίκιασα έκοψα το ρεύμα.Μου ήρθε τελικός λογαριασμός -89 ευρώ.

Η ΔΕΗ επιστρέφει χρήματα;Τα δίνει στο χέρι;Είμαι εκτός Ελλάδας και δε μπορώ να πάω να τα πάρω άμεσα.Αν πάω σε 1.5 μήνα πειράζει;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω της τα αφησα ηρθε -39 αλλα δεν εκατσα να παω να τα διεκδικησω ενας μηνας επιπλον θα μου κοστιζε δεκαπλασια

Δημοσ.

Νοίκιαζα μέχρι τον Ιούνιο και όταν ξενοίκιασα έκοψα το ρεύμα.Μου ήρθε τελικός λογαριασμός -89 ευρώ.

Η ΔΕΗ επιστρέφει χρήματα;Τα δίνει στο χέρι;Είμαι εκτός Ελλάδας και δε μπορώ να πάω να τα πάρω άμεσα.Αν πάω σε 1.5 μήνα πειράζει;

Επιστρέφει χρήματα κανονικά στο χέρι ναι

Δημοσ.

τι εννοείς ένας μήνας επιπλέον

έφυγες νωρίτερα από το συμβόλαιο;

το εκκαθαριστικο ηρθε οταν διακοψα το ρευμα ενα μηνα μετα οποτε και ημουν ηδη εκτος σπιτιου και με ενημερωσε ο πρωην σπιτονοικοκυρης μου

Δημοσ.

Ρώτα από που προέρχεται η επιστροφή, διότι μπορεί να είναι από καθυστερημένο ΕΕΤΑ.

Λογικά είναι η εγγύηση συν κάποια διαφορά έναντι με εκκαθαριστικό

Δημοσ.

forgotten, δεν διεκδικείς τίποτα πάντως, πας με τον λογαριασμό και σου δίνουν τα λεφτά

οπως και να χει μετα απο τοσα χρονια χαλαλι τους

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πήρα και γω πρόσφατα το ρολόι στο όνομα μου....σε ενδεχόμενη επιστροφή χρημάτων στο όνομα του προηγούμενου κατόχου (παππούς, dead since 90's) μπορω να τα πάρω; Ζητάνε ταυτότητα ή απλά πας τον λογαριασμό και τα παίρνεις;

Δημοσ.

η δεη ΔΕΝ επιστρεφει χρηματα αν δεν τους κυνηγησεις. Εμενα φοιτητης ειχα ρευμα στο ονομα μου. Ολα τα εκανα εγω για συνδεθει το ρευμα και στο ονομα μου ηταν πληρωμενη η εγγυηση καπου 30-40 ευρω. Οταν εκοψα το ρευμα ζηταω την εγγυηση πισω. Δεν ειχα χρεη. Δεν μου την εδωσαν. Μου ειπαν οτι ΟΤΑΝ ξανακανω νεα συνδεση στο ονομα μου τοτε θα αφαιρεθει απο καποιο λογαριασμο. Παω και στοιχημα και ξυριζω το κεφαλι μου πανκ οτι οταν ξανακανω νεα συνδεση δε θα ξερουν τιποτα για την εγγυηση που μου χρωστανε (καθως ειναι και σε διαφορετικο εντελως νομο της κρητης).

Εχοντας και αλλες εμπειριες αν και γενικά πλατυαζω εκτος θεματος, θεωρω την ΔΕΗ την χειροτερη και πιο σαπια διεφθαρμενη κακοδιαχειρισμενη εταιρια της ευρωπης. και οχι μονο για εταιριες παροχης ηλεκτρικης ενεργειας. Ειναι πραγματικα ο καθρεπτης της χωρας μας οσον αφορα τον δημοσιο τομεα 

• Like 1
Δημοσ.

η δεη ΔΕΝ επιστρεφει χρηματα αν δεν τους κυνηγησεις. Εμενα φοιτητης ειχα ρευμα στο ονομα μου. Ολα τα εκανα εγω για συνδεθει το ρευμα και στο ονομα μου ηταν πληρωμενη η εγγυηση καπου 30-40 ευρω. Οταν εκοψα το ρευμα ζηταω την εγγυηση πισω. Δεν ειχα χρεη. Δεν μου την εδωσαν. Μου ειπαν οτι ΟΤΑΝ ξανακανω νεα συνδεση στο ονομα μου τοτε θα αφαιρεθει απο καποιο λογαριασμο. Παω και στοιχημα και ξυριζω το κεφαλι μου πανκ οτι οταν ξανακανω νεα συνδεση δε θα ξερουν τιποτα για την εγγυηση που μου χρωστανε.

Δίνουν χωρίς να τους κυνηγήσεις...έχω πάρει 2-3 φορές. Τη μία ήταν και μεγάλο ποσό, 700-800€

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς τωρα ; Δε θα μου δώσουν πίσω 89 ευρω;

Κι αν δε ξανακάνω σύνδεση τι γίνεται;

Την εγγύηση των 50 ευρω μια χαρα την πήραν.

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάς τωρα ; Δε θα μου δώσουν πίσω 89 ευρω;

Κι αν δε ξανακάνω σύνδεση τι γίνεται;

Την εγγύηση των 50 ευρω μια χαρα την πήραν.

Εγώ από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι θα σου τα δώσουν χωρίς πρόβλημα. Τα 89€ πως προκύπτουν? Εγγύηση συν τι?

Δημοσ.

Δίνουν χωρίς να τους κυνηγήσεις...έχω πάρει 2-3 φορές. Τη μία ήταν και μεγάλο ποσό, 700-800€

πριν 4 χρονια μου ειπαν αυτο ακριβως που σου αναφερω. τι λογο εχω να το κανω θεμα. Εσυ εχεις τις εμπειριες και εγω τη δικη μου. Ισως επειδη ηταν μικρο το ποσο εχουν αλλη πολιτικη. Συγκεκριμενα στη ΔΕΗ χανιων συνεβη οτι αναφερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...