Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα. Μενω σε μονοκατοικια με ενοικιο στην οποια περισυ τον χειμωνα θερμανθηκα με ανοιχτο τζακι που σημαινει οτι παγωναμε κ ζεστενομασταν μονο στον χωρο που βρισκετε το τζακι. Η σπιτονοικοκυρα σκεφτετε να περασει φυσικο αεριο αλλα στην περιοχηπου βρισκετε το σπιτι δεν εχει ερθει ακομα το αεριο. Βρισκοντε σε μια διαδικασια μηνισεων με την εταιρια παροχης αεριου αλλα η εταιρια δηλωσε οτι ειναι πολυ μικρο το ενδιαφερον στην περιοχη για να αξιζει το κοστος για την εταιρια. Οποτε, ο μηχανικος που ηρθε στο σπιτι μου προτεινε να κανουμε την εγκατασταση κ μεχρι να ερθει το αεριο (εαν ερθει ποτε) να δουλευει ο καυστηρας με μποτιλιες υγραεριου. Δεν ξερω ομως κατα ποσο αυτο ειναι οικπνομικοτερο απο το πετρελαιο.
Επισης να σας πω οτι τα εξοδα για την εγκατασταση θα τα μοιραστουμε με την σπιτονοικοκυρα.

Αξιζει τον κοπο;

Θα ειναο οντος οικονομικος ο τροπος θερμανσης;

Η καλυτερα να σκεφτω τη λυση της τοποθετησης κασετινας στο τζακι; Αλλα εκει υπαρχει το προβλημα οτι το σπιτι ειναι μεζονετα κ δεν ξερω αν θα ανεβαινει η ζεστη στα δωματια επανω.

Οποιος μπορει ας με ξεμπερδεψει λιγο γιατι δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

Το να μοιραστεις το κοστος απο τι στιγμη που εισαι στο ενοικιο απλα δεν υπαρχει...Τι θα γινει οταν θα αποφασισεις για καποιον λογο να φυγεις θα παρεις την μιση εγκατάσταση μαζι σου; Οσον αφορα αν συμφερει θα σου πω οτι για 40τετραγωνικα χωρο με σομπα υγραεριου ηθελα 30-40 ευρω τον μηνα για 10ωρες χρηση την ημερα.Στην περιπτωση σου ομως θα εχεις περισσοτερες απωλειες γιατι θα πρεπει να ζεσταινεται το νερο για τα καλοριφερ.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Δεχτηκα αρχικα να πληρωσω εγω τον καυστηρα με την προυποθεση οτι αν φυγω θα τον παρω. Μου αρεσει αρκετα το σπιτι κ η περιοχη κ για τον λογο αυτο το δεχτηκα. Ομως διαβαζοντας βλεπω οτι δεν ειναι πιο οικονομικος τροπος θερμανσης απο οτι το πετρελαιο κ για αυτο ρωταω αν οντως συμφερει. Εγω εχω 100 τετραγωνικα να θερμανω, αν μου βγαινει 2*40= 80 ευρω τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση. Ισχυει ομως το ιδιο με τον καυστηρα οπως με την σομπα;

Για σομπα πελλετ η ξυλου το σκεφτηκα αλλα δεν υπαρχει τοιχος που να μπορω να βγαλω το μπουρι. Δεξια κ αριστερα εχω κολλητα αλλες μεζονετες κ ο μονος χωρος που υπαρχει ειναι εκει που βρισκετε το τζακι. Οποτε δεν ξερω τι να κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...