Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτή τη φορά σας έχω κάτι δύσκολο.....

Μία πολύ καλή φίλη μου έκανε ως δώρο έναν υπέροχο πίνακα τον οποίον ζωγράφισε η ίδια, μόνο που ο πίνακας καταστράφηκε. Η Εικόνα, παρ' όλα αυτά υπάρχει σε ψηφιακή μορφή με ανάλυση 3824x2675. Συνεπώς, θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο μαγαζί ώστε να μπορέσουμε να "τυπώσουμε" ουσιαστικά αυτήν την εικόνα σε κάποιον καμβά ή κάτι τέτοιο; Υπάρχει; Γνωρίζετε τίποτα; 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσ.

Γκουγκλαρε ψηφιακη εκτυπωση..Εκτυπωνουν σε χαρτι , καμβα, η και ξυλο γυαλι

Το έκανα έως ότου είδα τις τιμές.  :ph34r: Έτσι ρώτησα εσάς σε περίπτωση που γνωρίζατε κάποιο πιο οικονομικό μαγαζί.

Δημοσ.

Οι τιμες ειναι γενικως αρκετα φθηνες.Μηπως κοιταξες καμβα με τελαρο ? Δεν κοιτας χωρις ?

Τι διασταση θες ?

Μπορειςνα παρεις μια φτηνη κορνιζα απο κανα jumbo και να εκτυπωσεις σε χαρτι (φωτογραφικο για αφισες ) η βινυλιο

• Like 1
Δημοσ.

εχω κανει πολύ φθηνές και καλές εκτυπωσεις σε καμβα με τελάρο με προσφορές online απο dealαδικα... για ψαξου... το μαγαζι που προαναφέρθηκε ξερω οτι εινει ΓΕΝΙΚΑ ακριβο...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι τιμες ειναι γενικως αρκετα φθηνες.Μηπως κοιταξες καμβα με τελαρο ? Δεν κοιτας χωρις ?

Τι διασταση θες ?

Θα κοίταζα και χωρίς τελάρο, αλλά φοβάμαι ότι θα λυγίζει και θα τσαλακώνεται εύκολα.....

Οι διαστάσεις θέλω να είναι μεγάλες, δηλαδή να απεικονίζεται μια εικόνα 3824x2675 με όλες τις λεπτομέρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...