Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα tablet και να δώσω περίπου 250-300 ευρώ, αλλά είμαι λίγο άσχετος με αυτή την αγορά. Μήπως συμφέρει περισσότερο ένα hybrid στυλ asus tranformer t100? Παρακαλώ βοήθεια!!

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω το Samsung tabket s3 g 10 σχεδον καινούργιο, το εχω αγορασει πριν 3 μηνες 450 ευρω, αν σε ενδιαφερει παρεμε τηλέφωνο 6974016308 δημητρης.το δινω 300 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω ένα tablet και να δώσω περίπου 250-300 ευρώ, αλλά είμαι λίγο άσχετος με αυτή την αγορά. Μήπως συμφέρει περισσότερο ένα hybrid στυλ asus tranformer t100? Παρακαλώ βοήθεια!!

δεν λες ποσο ασχετος εισαι..... 

Ενοοω εχεις δουλεψει και δοκιμασει καποια ταμπλετα android?

Αν δεν σε ενοχλουν τα lags και το mobile os, και ταυτόχρονα δινεις μεγαλη βαση στον αριθμο των εφαρμογών τοτε εισαι για  καποιο android.

Αν θελεις κατι που να είναι και κανονικος υπολογιστης και ταμπλετα, γρηγορο χωρις ιχνος lag και δεν σε χαλαει το ότι το win store δεν είναι τοσο προχωρημενο εν σχεση με το Playstore - τοτε είναι για asus t100.

Στα λεω αυτά σαν κατοχος και των 2 κοσμων (android quad core a9 10αρι - 1GB ram) & (asus t100) και αυτό που εχω να σου πω είναι ότι μπροστα σε μια win ταμπλετα όλα τα αλλα είναι απλα παιχνιδακια.....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...