enas_bibikos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Configuration i5 1156 socket gigabyte GA-P55M-UD2 Αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο Αρχιζει η εγκατασταση των windows7 περναει τα αρχεια κανει restart και συνεχιζει κανονικα το installation.Οταν παει να κανει finalize την εγκατασταση κανει shut down!!! Εχω αλλαξει 3 μνημες αποτελεσμα το ιδιο Εχω αλλαξει 3 σκληρους αποτελεσμα το ιδιο Εχω αλλαξει 2 τροφοδοτικα αποτελεσμα το ιδιο Εχω αλλαξει sata καλωδια αποτελεσμα το ιδιο Εχω αλλαξει sata υποδοχη στο board αποτελεσμα το ιδιο Σε προσπαθεια εγκαταστασης windows8 συμπεριφερεται ομοια Υπ οψιν εχω προσπαθησει και με διαφορετικα δισκακια καθως και με στικακι αλλα τιποτα... Εχω μια υποψια οτι φταινε οι ρυθμισεις στο bios (achi,sata,pata) κτλ Καμμια ιδεα κανεις???
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Στο bios στους δίσκους βάλε ide mode και οχι ahci αν εχει αυτο
DeejayTelis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μπορει να ειναι ή αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω ή να εχουν καποιο προβλημα τα δισκακια. Ειχα πολλες φορες παρομοια προβληματα, και (εφοσον τα δισκακια δεν ηταν αυθεντικα) μου συνεβενε το ιδιο. Στην τελικη μπορει να φταιει το DVD Drive σου. Δοκιμασε το και αυτο και πες μας τι επιασε.
enas_bibikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Οι επιλογεε στο bios ειναι raid/sata/ahci Δοκιμασα κ με αλλα δισκακια αλλα κ με usb stick Μετα το τελευταιο shutdown που κανει ξεχασα να αναφερω συμβαινει το εξηε.αναβει κ στην post screen κανει restart..loop..restart
DeejayTelis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ακου τι θα κανεις. Πηγαινε στο DVD των Windows αφου εχεις κανει boot απο αυτο, και πηγαινε στην επιδιορθωση. Σε αυτο που θα σου πω, δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα να κανεις φορματ. Μπορει να ειναι προβλημα του Bootloader και του EFI Shell. Λοιπον, αφου πας στην επιδιορθωση πηγαινε στην επιλογες για προχωρημενους και στην γραμμη εντολων. Τρεξε αυτο: diskpart list disk ###Βρες τον δισκο σου, εστω x στην περιπτωση μας select disk x clean (σε αυτο το σημειο καθαριζεις τον σκληρο σου απο τα παντα, format ολικο και απαλοιφη ολων των ιδιοτητων, μαζι και bootloader) ###Σε αυτο το σημειο, αν θελεις τρεχεις:create partition primary αλλα δεν εχει και πολυ νοημα μιας και μετα πας κανονικα να προχωρησεις στην εγκατασταση και στο σημειο που θα επιλεγεις δισκο που θα εγκατασταθουν τα Windows, θα βρεις ενα που θα λεει κατι για "Ελευθερα μπλα μπλα" πατα το και κατω κατω δες ποου θα λεει create, καντο τα υπολοιπα θα τα βρεις και μονος σου. Δοκιμασε το και πες μας. Επισης δοκιμασε να κανεις το BIOS Optimized Defaults.
WannaCry Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παρόμοιο πρόβλημα είχα σε laptop, το οποιο είχε χαλασμένο dvd προσπάθησα λοιπόν να τα περάσω με ένα (usb το οποιο έχει κάνει αρκετά instal και συνεχίζει) οποτε δεν έφταιγε το usb, Η λύση ήταν να δοκιμάσω dvd εξωτερικό όπου και μου τα πέρασε μια χαρά. Τώρα δεν ξέρω κατά ποσο θα σε βοηθήσει αυτό αλλα είναι ακόμα μια προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα