Προς το περιεχόμενο

αγορα wifi stick ή repeater


johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!  :-) Λοιπον το στικακι wifi που εχω αυτη την στιγμη τα χει παιξει λιγο... αλλες φορες συνδεεται, αλλες οχι ενω αλλες συνδεεται αλλα σερνεται. Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο οχι πολυ ακριβο! Εχετε να μου προτεινεται κατι; (Θα ηθελα να πιανει καλα σε αποσταση 5 μετρων που εμποδιο ειναι 2 τοιχοι κατι που το υπαρχων δεν τα πολυκαταφερνει) Εχω ακουσει και για κατι wireless repeaters που συνδεεις στην πριζα αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι κανει.. ειναι καλυτερο; να αγορασω κατι τετοιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο προσωπικη εμπειρια θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα το TP-Link WN722N ή γενικα καποιο παρομοιο της ιδιας σειρας. Τα εχω δοκιμασει ολα (σχεδον, duh) και εχω μεινει εκπληκτος απο τις ταχυτητες μεταφορας τους. Με την καλη συνδεση Wind VDSL που εχω και αποσταση 1300μ απο το ΑΚ (31dB attenuation) maxαρει το DL spead στα 2,07MB/s το μεγιστο που εχω πιασει. Ειναι ποιοτικη κατασκευη και ειναι πανω απ'ολα σταθερο/stable. Δεν τρεμοπαιζει η ταχυτητα του και δεν φθειρεται ευκολα, αν θες να το χρησιμοποιησεις και σε λαπτοπ και να γινεις μαγκας παιρνεις και μια καλυτερη κεραια, και εκλεισες. (Η καλυτερη κεραια δεν βοηθαει σε ταχυτητα αλλα σε ληψη σηματος, πχ καλυπτεις 100 μετρα παραπανω αποσταση και πιανεις κιαλλα δικτυα)

Ελπιζω να σε καλυψα πληρως.

 

ΥΓ

Οι τιμες τους ειναι υπερβολικα χαμηλες για την ποιοτητα που σου προσφερουν, μην σε τρομαξει αυτο.

ΥΓ2

Α, και repeater αν δεν μενεις σε δυοροφο σπιτι ή σπιτι πανω απο 200τμ δεν χρειαζεσαι, ή τουλαχιστον δεν θα δεις μεγαλη διαφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...