takiss!! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Είμαι 4οετης οικονομικό ΑΣΟΕΕ και τον σεπτεμβρη τελειώνω με τα μαθηματα..Θεωρειτε ειναι προτιμότερο να κάνω πρακτικη και να καθυστερήσω ενα εξάμηνο το πτυχίο (να μην κάνω αίτηση για πτυχίο δηλαδή και να κάνω πρακτικη) παίρνοντας το πτυχίο στα 4,5 η καλύτερα να αφήσω την πρακτική και για λόγους bio- και συνεντεύξεων μεταπτυχιακού να φαίνεται οτι έχω τελειώσει στην ωρα μου;
Asmodeus21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Θα ελεγα να κανεις πρακτικη. Σιγα τι 4 τι 4,5 ενω με πρακτικη θα εχεις καποια εμπειρια εστω μικρη κι καποιο εισοδημα ,εστω μικρο, για ενα διαστημα.
mouxaxa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κάνε πρακτική. Δεν πα να το τελειώσεις και στα 8 χρόνια, περισσότερα θα μάθεις στην πρακτική και καλύτερα θα φαίνεται στο βιογραφικό σου η πρακτική σε μια καλή εταιρία. Στα μεταπτυχιακά και στις εταιρίες ο βαθμός μετράει και όχι ή διάρκεια σπουδών
redhotstef Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Επισης με το πτυχιο, ισως δεν βρεις δουλεια στο αντικειμενο σου, οποτε η πρακτικη ισως ειναι η μοναδικη σου ευκαρια!
takiss!! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. απλά ήθελα να δω τι θα είναι μεγαλύτερο + στο βιογραφικό μου για μεταπτυχιακό η μια δουλειά.. ενα 6μηνο πρακτική η ενα πτυχίο ακριβώς στην ώρα του..thanks και πάλι
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 η προυπηρεσια εχει μεγαλο + στο βιογραφικο οποτε ναι κανε πρακτικη 1
thanasis00 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Με τη πρακτική παίζει και το ενδεχόμενο να σε κρατήσουν στη δουλειά που θα πας, οπότε καλύτερα δουλειά τώρα και 4.5 χρόνια στο πτυχίο. Και η προϋπηρεσία είναι πάντα ένα + στο βιογραφικό.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το ερωτημα ειναι που θα κανεις πρακτικη. Αν ειναι σε καμια τραπεζα αστο καλύτερα, αν υπάρχει περιπτωση να μαθεις τίποτα ή να σε κρατησουν (αυτο πρεπει να μπει και στα ανεκδοτα) τοτε κανε πρακτικη. Δεν θα παιξει ιδιαιτερο ρόλο παντως στην αιτηση για το μεταπτυχιακο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα