Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρεπει να παω αυριο στο λιμανι της Ραφηνας και να φυγω για Ανδρο. Θα πρεπει να αφησω το αμαξι καπου για 3 ημερες. Ξερεις κανεις την περιοχη για να με διαφωτισει; Υπαρχει ελευθερο παρκινγκ στο λιμανι;

Δημοσ.

Θα πρεπει να παω αυριο στο λιμανι της Ραφηνας και να φυγω για Ανδρο. Θα πρεπει να αφησω το αμαξι καπου για 3 ημερες. Ξερεις κανεις την περιοχη για να με διαφωτισει; Υπαρχει ελευθερο παρκινγκ στο λιμανι;

παρκινγκ στο λιμανι υπάρχει αλλα δυστυχώς δεν ειναι ελευθερο απο οσο ξέρω. 

http://www.rafinaparking.grειναι αυτο που ειναι μεσα στο λιμάνι και ειναι σε τιμες αεροδρομίου...  :mad:

και αυτό λιγο εξω απο το λιμανι... http://www.rafinaport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=209

Δημοσ.

Το site για τα κτελ αττικης ειναι μαπα. Λεει αφετηρια απο μαυροματαιων. Αλλα δε λεει αν κανει αλλες στασεις, για να δω εαν με βολευει καποια.

Δημοσ.

Το site για τα κτελ αττικης ειναι μαπα. Λεει αφετηρια απο μαυροματαιων. Αλλα δε λεει αν κανει αλλες στασεις, για να δω εαν με βολευει καποια.

αφετηρια πεδιο αρεως, εχει 2-3 στην αλεξανδρας (η μια στο μετρό), στο γαλαξία στην αρχή της μεσογείων (πυργο αθηνων), στη σχολή αστυνομίας (νομίζω), στην εθνική άμυνα και μετα σε διάφορα σημεία της μεσογείων και της μαραθώνος...

Δημοσ.

Βασικα θα παμε απο την αρχη να ειμαστε σιγουροι. Αμα προλαβουμε το 5.45 θα ειναι καλα. Εισητηρια δε κλεισαμε, λες να μη βρουμε;

Ξερετε εαν μας αφηνει ακριβως στο λιμανι της ραφηνας;

Δημοσ.

Βασικα θα παμε απο την αρχη να ειμαστε σιγουροι. Αμα προλαβουμε το 5.45 θα ειναι καλα. Εισητηρια δε κλεισαμε, λες να μη βρουμε;

Ξερετε εαν μας αφηνει ακριβως στο λιμανι της ραφηνας;

Καλα ειναι να μπεις πριν την εθνική άμυνα γιατι μετα εχει γεμίσει και κάνεις όλη τη διαδρομή όρθιος.. Για να μείνεις εκτός είναι λίγο δύσκολο βεβαια μιας και στο πουλμαν που παίρνει 50 άτομα μπαινουν παντα 75+... εισητηρια λεωφορείου κοβεις μέσα (2,40)

αν αναφερεσαι στα εισητηρια του πλοιου, φεύγουν 2-3 πριν τις 8 οποτε κάποιο θα βρείς αλλα αν μπορείς να τα κλεισεις online απο τώρα και να πας να παραλάβεις αύριο απο κάποιο πρακτορείο στο λιμανι θα ειναι σίγουρα καλύτερα.

Το λεωφορείο κάνει τέρμα περίπου εκει που ειναι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία (200-300 μετρα απο τα πλοια ή 20 μετρα απο τα καταμαραν)

Δημοσ.

Βασικα εχω κλεισει εισητηρια. Φευγω αυριο στις 7.45

Βεβαια λεει να ειμαστε μια ωρα νωριτερα.

Αν προλαβω το κτελ των 5.45 ειμαι κομπλε. Αλλιως των 6.

Δημοσ.

και των 6 να παρεις το αργότερο 7 θα εισαι εκει...  :-)

το 1 ώρα νωρίτερα ειναι υπερβολή αλλα δεδομένου οτι ειναι ιουλιος και σάββατο καλο θα ήταν τουλάχιστον μιση ώρα πριν για να βρεις θεση στο σαλόνι και οχι στο ντεκ...

Δημοσ.

Για το ντεκ εχω κλεισει εισητηρια.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...