katsi13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια.εδω και καιρο εχω βαλει εσωτερικη κεραια στον πυργο του υπολογιστη μου και πιανω κανονικα ολα τα ιντερνετ της περιοχης.το προβλημα ειναι οτι το ιντερνετ του σπιτιου μου το βγαζει με κοκκινο " χ " και δεν μπορω να συνδεθω....ξερει κανεις τι μπορω να κανω ωστε να το βαλω σε λειτουργεια ξανα?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 αυτο βρηκα: I had the same issue and this is how i solved it services.msc set "WWAN AutoConfig" to automatic, and start the service. in device manager uninstall ALL network adapters. Then right click and select "Scan Hardware For Changes" allow windows 7 to install the adapters. (No need to select remove driver) This solved the problem for me.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεξι κλικ στο δικτυο με το Χ , ιδιοτητες και βαλε σωστο κωδικο και encryption.
katsi13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 τπτ φιλαρακι δεν αλλαξε κατι και παλι...κατι αλλο που μπορει να γινει?
adsl2+ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 κανε απεγκατάσταση εγκατάσταση της καρτας wifi και στους ντραιβερς, επανεκινηση του pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα