Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όταν θα γίνω καπετάνιος πόσα θα παίρνω τον μήνα;

Καλύτερα ρώτα το πόσα θα χάσεις. Ενδεικτικά:

Οικογένεια

Φίλους

Καλοπέραση

Παρέες

Ζωή

Υ.Γ. Τα Ναυτιλιακά δεν έχουν καμία σχέση με την Ναυτιλία. Τα μπέρδεψες.

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα ρώτα το πόσα θα χάσεις. Ενδεικτικά:

Οικογένεια

Φίλους

Καλοπέραση

Παρέες

Ζωή

Υ.Γ. Τα Ναυτιλιακά δεν έχουν καμία σχέση με την Ναυτιλία. Τα μπέρδεψες.

εγώ δεν θέλω να δουλέψω εξωτερικό εδώ Ελλάδα θέλω να δουλέψω σαν καπετάνιος (άρα θα έχω και χρόνο για οικογενια κτλπ.)

Δημοσ.

εμένα μου αρέσουν τα πλοία και οι καπετάνιοι από 5 χρονών +και το σόι μου είναι καπετάνιοι,μηχανικοί αλλά θέλω να δω τι παίζει εδώ πόσα θα παίρνω τι χρειάζεται από το λύκειο και ότι θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό

Δημοσ.

ναυτιλιακα = γραφειο

Ναυτιλιακά=Ναυλαγορά σε Λονδίνο/Τόκιο. Δηλαδή περισσότερο οικονομικά και κατοχύρωση εμπορεύματος.

εγώ δεν θέλω να δουλέψω εξωτερικό εδώ Ελλάδα θέλω να δουλέψω σαν καπετάνιος (άρα θα έχω και χρόνο για οικογενια κτλπ.)

Και ποιος σου είπε ότι ελληνικά πλοία από ελληνικές εταιρίες δεν κάνουν υπερωκεάνια ταξίδια;

Δημοσ.

Οι θέσεις στην ακτοπλοΐα είναι περιορισμένες και για να φτάσει κάποιος καπετάνιος /Α μηχανικός πρέπει να έχει βύσμα ή πολύ τύχη.

Δεν είναι σαν τα ποντοπόρα πλοία που εκεί φτάνεις εύκολα ψηλά, επειδή το πλήρωμα μπαίνει και βγαίνει..

Σήμερα ένας καπετάνιος στα ποντοπόρα πλοία παίρνει πάνω από 10000€..

Δημοσ.

Σήμερα ένας καπετάνιος στα ποντοπόρα πλοία παίρνει πάνω από 10000€..

Που για να φτάσεις να γίνεις καπετάνιος σε ποντοπόρο θέλει άλλα πόσα χρόνια υπηρεσίας σε ποντοπόρα ως απλός Πλοίαρχος  και πολλές εξετάσεις. Φυσικά, τέτοιοι μισθοί σε ξένες εταιρίες μόνο.

Δημοσ.

εμένα μου αρέσουν τα πλοία και οι καπετάνιοι από 5 χρονών +και το σόι μου είναι καπετάνιοι,μηχανικοί αλλά θέλω να δω τι παίζει εδώ πόσα θα παίρνω τι χρειάζεται από το λύκειο και ότι θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό

Τώρα πρόσφατα άρχισαν να σου αρέσουν δηλαδή ε? :P  Πλάκα κάνω, είναι πολύ δύσκολη δουλειά, θέλει θυσίες, θέλει να αλλάξεις τρόπο ζωής. Δεν είναι δουλειά για όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες που κάνουν ποντοπόρα ταξίδια, είτε φορτηγά πλοία είτε containers είτε tanker είτε lpg /lng, δίνουν πάνω από 10000€..

Φυσικά δεν μιλάω για καθαρά λεφτά.. Οι κρατήσεις στον καπετάνιο φτάνουν τα 1500-2000€..

Ο ανθυποπλοιαρχος θα ξεκινησεις με >3500€

Και ως υποπλοιαρχος >6000€..

Για να ανέβεις κάθε θέση, πρέπει να περνάς ένας σχολείο (το λεγόμενο ΚΕΣΕΝ) που βρίσκεται στην Αθήνα, το οποίο είναι δωρεάν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...