geople Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Sry για το αργο response , αλλα δεν ειχα pc xD... το πηγα e-shop ,περιεγραψα αναλυτικα την κατασταση και μου το γυρισαν λεγοντας οτι δεν εχει τιποτα!!!!!!! Τον γυρισα σπιτι νομιζοντας οτι ειμαι τρελος τον εβαλα στην πριζα και μετα απο καμια ωρα παλι τα ιδια!! Μηπως φταιει η πριζα??? να τον δοκιμασω σε αλλη γιατι αυτη ειναι λιγο βγαλμενη απο τον τοιχο?(απο αποτομο τραβηγμα...),υπαρχει κανα αλλο πιθανο σεναριο?
hackerW32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ε δοκίμασε εσυ αλλη πριζα και σε κανα αλλο σπιτι, να εισαι 1000% σίγουρος δεν ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω πως δεν δέχονται κατι πισω στο eshop.. οταν αρχισε να κανει κατι κουλα ο fan controler που πηρα απο αυτους προτίμησα να κατσω να φτιαξω την καλοδιοση της τροφοδοσιας απο το να τους το στειλω ----------- εγω οταν πηγενα δευτερα γυμνασίου (6 χρονια πριν) πηρα ενα pc ετοιμο απο ενα μικρο γειτονικο μαγαζι το pc απο day one εκανε αυτον τον θορυβο, αλλα τοτε ειμουν μικρος και νομιζα οτι ετσι επρεπε να κανει.. no name τροφοδοτικο 400αρι, ακομα λειτουργει (επαιξε 4 χρονια συνολικα, τα τίναξε η μητρηκη) το τροφοδοτικο συνεχιζει να κανει αυτον τον ηχο οταν τον βαζω στο ρευμα και ας ειναι κλειστο. το ιδιο ακριβως μου κανει και η radeon 7850 οταν ζωριζετε σε κανα benchmark, το ιδιο μου εκανε και η gtx 260 (παλι οταν ζορίζεται)μετα απο φουρνισμα στους 200 για 8 με 10 λεπτα επιδη τα τίναξε. για τις amd καρτες εχω διαβασει πως δεν υπαρχει προβλημα περα απο τον θορυβο, αλλα σε τροφοδοτικο ειναι διαφορετικο και πρεπει να στο αλλαξουν.
geople Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το δοκιμασα σε αλλες πριζες ...η ιδια ιστορια... Ειμαι σιγουρος οτι το βαλαν στη πριζα κανα εικοσαλεπτο και ειπαν αφου δεν κανει ηχο του το γυρναμε(ενω ειπα πολυ συγκεκριμενα 3-4 ωρες ο τυπος στο χαρτι εγραψε ''λιγη ωρα''...).e-shop service ftw 1
pnick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Να τους τονίσεις ότι το σύστημά σου είναι φορτωμένο με hardware για να το στρεσάρουν το τροφοδοτικό. Μου έτυχε και εμένα παρόμοια περίπτωση αλλά το σύστημα που είχε το κατάστημα για δοκιμές ήταν άδειο και το τροφοδοτικό δεν ακουγόταν. Μόλις έβαλαν πάνω κάρτες κ.λπ. άρχισε. Βέβαια, αυτό έγινε στο Πλαίσιο, όχι στο e-shop. Πάντως να επιμείνεις.
geople Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τους εδωσα ολο το pc ουτε την gpu δεν εβγαλα!!! ... να τους πω να κανουν τα παντα o/c και να τρεξουν και κανα Frumark και prime95 ενω παιζουν crysis 3 24/7 ???? XD... Σοβαρα τωρα ομως περιμενα μια βδομαδα...η υπομονη μου εχει εξαντληθει πρεπει να κατλαβουν οτι πρπει να του δωσουν χρονο !!!!!! αργοσχολοι ολοι τους..Ειμαι σιγουρος οτι αλλη μια φορα δεν θα πολυασχοληθουν και θα το γυρισουν αμεσως πισω...
hackerW32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ρε μην το αφήσεις, πίεσε οσο μπορεις. βαλε και σαλτσες, πες οτι τωρα σου τρεμοσβινουν τα φωτα που και που, δειξε οτι ειναι σοβαρό γιατι δεν πρόκειται να ασχοληθούν..
geople Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 βαλε και σαλτσες Ναι...πως και δεν το σκεφτηκα αυτο...Θα τους πω πως μου σβηνει μονος του
Physiciant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Είχα πάρει ένα gaming ποντίκι της Coolermaster(65 ευρώ) και μετά από 3 βδομάδες χρήσης έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι μπογιάς απ' τη δεξιά μεριά. Τους το στέλνω πίσω και μου λένε δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι από τη χρήση Τρελάθηκα εγώ, τι χρήση μέσα σε 3 βδομάδες..άμα ήταν να χαλάνε έτσι τα ακριβά ποντίκια, με τα φθηνά τι θα γινόταν; Το παίρνω πίσω, βγάζω φωτογραφίες και κατευθείαν email στην Coolermaster. Μου λένε φυσικά θα σας το αλλάξουμε, να πάτε να το πείτε στο κατάστημα κτλ. Εκτυπώνω email, τα στέλνω όλα μαζί και μου το αλλάξανε θέλανε δε θέλανε. Και φυσικά δε πήρα το ίδιο..ζήτησα πίστωση και αγόρασα ένα Roccat. Οπότε και εσύ επέμεινε όσο μπορείς...κλέφτες όλοι τους. Ελάχιστα καταστήματα σέβονται τις επιλογές και τα χρήματα των πελατών τους, ανάμεσα σ' αυτά πιστεύω το e-gate. Δεν έχω πάρει πολλά πράγματα από κει αλλά πάντα ευγενικότατοι και σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν...το μόνο κακό τους είναι τα πολλά μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής και γι' αυτό δε το προτιμάει τόσο πολύ ο κόσμος 1
Shyn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δηλαδη στο δικο μου XFX που κανει θορυβο αρκετο ο ανεμιστηρας μετα απο Load, και εχει και ενα μικρο Ticking noise δεν παιζει να μου το αλλαξουν ε?
Physiciant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Για τον ίδιο λόγο έστειλα πίσω το Seasonic Evo 750. Έκανε πολύ θόρυβο μετά τα 200W και την μέρα που το αγόρασα είχα βγάλει ένα κομματάκι πλαστικό ή ό,τι ήταν αυτό τέλος πάντων, απ' το fan grill με τσιμπιδάκι γιατί κουδούνιζε. Φοβήθηκα στην αρχή μήπως μου πουν έτσι έχει κατασκευαστεί απ' την εταιρεία(γιατί σε πολλά reviews χρηστών είχα διαβάσει παράπονα για τον θόρυβο) αλλά τελικά το δέχτηκαν πίσω, ζήτησα πίστωση και πήρα το Supernova G2 το οποίο ήδη είχα παραγγείλει για να είναι στο κατάστημα και να το παραλάβω αμέσως
geople Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Απο περιεργεια το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ...και ο ηχος κατα τις 4 σταματησε??!! τωρα ειναι ακομα ανοιχτο και ο ηχος δεν λεει να ξαναεμφανιστει Δεν το γυρναω ακομα θα του δοσω μια-δυο μερες να δω αν θα τα ξανακανει, μπορει να το εκανε γιατι ηταν οι πρωτες ωρες λειτουργειας or something idk...θα το ζορισω λιγο και αν ξαναεμφανιστει το γυρναω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα