Backpacker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 1oν. Είναι κάτι που συζητιέται καιρό τώρα..πάνω από χρόνο...δεν νομίζω ότι θα ψηφιστεί και αν ψηφιστεί δεν θα εφαρμοστεί γιατί θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις. (και ειδικά στο παρατεταμένο προεκλογικό κλίμα που έχουμε αποκλείεται να πάει να εφαρμοστεί μέτρο με κατασχέσεις) 2ον Οι τράπεζες δεν θέλουν ακίνητα...με τίποτα! Ήδη έχουν άπειρα και είναι μαύρη τρύπα στους ισολογισμούς τους...εδώ πόσα χρόνια έχουν παγώσει οι πλειστηριασμοί σπιτιών.. 3ον Υπάρχει ήδη σε εκκρεμότητα πάνω από 3ετία η καυτή πατάτα των πλειστηριασμών...η αγορά ακινήτων έχει καταρρεύσει και μια τυχόν απελευθέρωση πλειστηριασμών πραγματικά θα την τινάξει στον αέρα και θα ξεφτιλίσει τις τιμές σε επίπεδο να αγοράζεις γκαρσονιέρα σε τιμή μεταχειρισμένου αμαξιού! To να αποκτήσουν οι τράπεζες την κυριότητα περισσότερων ακινήτων δεν συμφέρει πραγματικά κανέναν! 4ον Δεν μπορείς να μπεις φυλακή για χρέη προς τράπεζες..μόνο για χρέη στο δημόσιο (Εφορία,ΟΑΕΕ,ΙΚΑ κ.α)
LiquidTroll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μακαρι ρε παιδιά να είναι όπως τα λέτε και να λέω εγώ μαλακίες , να έχω δηλαδή λάθος πληροφόρηση !
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αυτο εχει ψηφιστεί απο το 2013 http://www.topontiki.gr/article/63267/Bouli-Perase-i-apeleutherosi-ton-pleistiriasmon
Dannie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Παντως κατι πρεπει να γινει.Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παρει δανεια για σπιτια μεγαλα ποσα και δεν εχουν επιστρεψει ουτε 10.000 ευρω οποτε τι γινεται? Επισης πιστευω οτι δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν ολοι με το ιδιο νομο δηλαδη καποιος εχει επιστρεψει το 50% του ποσου καποιος το 10% καποιοι ειναι τωρα ανεργοι καποιοι δουλευουν ανασφαλιστοι κ.τ.λ. Οπως υπηρχε ενα ισχυρο ρευμα που οδηγουσε τον κοσμο να επενδυσει στο χρηματιστηριο(πριν την καταστροφη) ετσι και με τα δανεια υπηρχε ενα ρευμα που οδηγουσε πολλους στο να παρουν σπιτια με δανεια πιστευω οτι ηξεραν τι ερχοταν γιατι το εκαναν?(εννοω οι τραπεζες - κυβερνηση). Τελικα κερδισμενος μπορει να ειναι οποιος μπορει να προβλεψει τι θα γινει στο μελλον(οσοι προλαβαν στο χρηματιστηριο και εβγαλαν τα λεφτα τους κερδισαν χοντρα) πιστευω οτι η χωρα δεν πηγαινε καλα φαινοταν απο ποιο πριν το 2009 απλα τα παπαγαλακια της κυβερνησης και των επιχειρηματιων αποβλακωναν τον κοσμο.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δηλαδή μας λες να λυπηθούμε κάποιον που μενει σε σπίτι που εχει πάρει με δάνειο πχ 200.000 ευρώ και δεν εχει δώσει ούτε 10 χιλιαρικακια Ημαρτον Παντως κατι πρεπει να γινει.Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν παρει δανεια για σπιτια μεγαλα ποσα και δεν εχουν επιστρεψει ουτε 10.000 ευρω οποτε τι γινεται? Επισης πιστευω οτι δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν ολοι με το ιδιο νομο δηλαδη καποιος εχει επιστρεψει το 50% του ποσου καποιος το 10% καποιοι ειναι τωρα ανεργοι καποιοι δουλευουν ανασφαλιστοι κ.τ.λ. Οπως υπηρχε ενα ισχυρο ρευμα που οδηγουσε τον κοσμο να επενδυσει στο χρηματιστηριο(πριν την καταστροφη) ετσι και με τα δανεια υπηρχε ενα ρευμα που οδηγουσε πολλους στο να παρουν σπιτια με δανεια πιστευω οτι ηξεραν τι ερχοταν γιατι το εκαναν?(εννοω οι τραπεζες - κυβερνηση). Τελικα κερδισμενος μπορει να ειναι οποιος μπορει να προβλεψει τι θα γινει στο μελλον(οσοι προλαβαν στο χρηματιστηριο και εβγαλαν τα λεφτα τους κερδισαν χοντρα) πιστευω οτι η χωρα δεν πηγαινε καλα φαινοταν απο ποιο πριν το 2009 απλα τα παπαγαλακια της κυβερνησης και των επιχειρηματιων αποβλακωναν τον κοσμο.
Dannie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δηλαδή μας λες να λυπηθούμε κάποιον που μενει σε σπίτι που εχει πάρει με δάνειο πχ 200.000 ευρώ και δεν εχει δώσει ούτε 10 χιλιαρικακια Ημαρτον Εσυ αυτο καταλαβες???Μαλλον δεν γραφω σωστα.
_chris_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Και δεν είναι θέμα σωστού-λάθους, αν κάποιος δεν πληρώνει είναι γιατί δεν έχει. Ας κάνανε καλύτερη οικονομοτεχνική μελέτη οι τράπεζες πριν δώσουν δάνεια, δεν θα τις λυπηθούμε κιόλας. συγνώμη αλλά αυτή τη λογική δε μπορώ να την καταλάβω. δηλαδή οι τράπεζες φταίνε επειδή δίνανε δάνεια. κι εγώ χαρίζω αλυσοπρίονα αν εσύ το πάρεις και κόψεις τα @@ σου εγώ σου φταίω;
Praetorianos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εγώ από φίλους τραπεζικούς έχω μάθει ότι οι τράπεζες δεν θέλουν άλλα ακίνητα πλέον! Δεν μπορούν να τα πουλήσουν! Προτιμούν να μειώσουν τις δόσεις του δανείου και να παίρνουν λεφτά! Έτσι ακριβώς... Φιλος στην εθνική μου ειπε προσφατα ενα τρελο αριθμο κοντα στη δεκαδα χιλιάδα ακινήτων (αθροιστικά μετα τις συγχωνευσεις) που εχουν μαζευτεί απο κατασχέσεις και δε ξέρουν τι να τα κανουν... Mην αγχωνεστε για τα ακίνητα. Αν έχεις 10ετίας και βάλε σπίτι δε σε πετάει κανείς έξω. Θα προτιμησουν να το πληρωνεις μια ζωή εσύ, οι κληρονόμοι αργότερα 2ον Οι τράπεζες δεν θέλουν ακίνητα...με τίποτα! Ήδη έχουν άπειρα και είναι μαύρη τρύπα στους ισολογισμούς τους... Δεκέμβριος, 2013. Γράφτηκε αυτό κι αυτό. "Θα είναι σαν να παίρνουν τα σπίτια, αλλά δεν θα τα παίρνουν" - Praetorianus Pastitsious Αν υπήρχε Πάμε Στοίχημα στην ελληνική οικονομία θα 'χα βγει στη σύνταξη από πρόπερσι.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 κι εγώ χαρίζω αλυσοπρίονα αν εσύ το πάρεις και κόψεις τα @@ σου εγώ σου φταίω; Ξέρω 'γω, έχεις να χάσεις κάτι εσύ αν εγώ κόψω τα @@ μου με το αλυσοπρίονο που μου πούλησες; Δε νομίζω ότι είναι ίδιο ακριβώς το παράδειγμά σου.
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) με τον νομο κατσελη και την προστασια 1ης κατοικιας τι θα γινει ? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από Anorymous
aris1986 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 H φυλακη δεν τους χωράει ολους ρε. Μην τρελαινεστε... Ξερετε οτι στην φυλακη τρωνε και φαγητο (οπως και να ειναι αυτο) και πρεπει να τα βρουν απο καπου τα "κονδύλια" Τι νομιζετε τα 3/5 φυλακη και τα αλλα 2/5 να πληρωνουν φορους για τους μεσα... Και τι θα λενε τα ξενα media καλως ηρθατε στην Φυλακη που λεγεται Ελλαδα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2034725 με τον νομο κατσελη και την προστασια ης κατοικιας τι θα γινει ?
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2034725 thanks, υπαρχει οριο που εχει δικαιομα η τραπεζα να κανεi κατασχεση πχ για 5-10 χιλιαδες μπορει ?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Επειδη η νομοθεσία αλλάζει κάθε μέρα από τους κατακτητές μας, αν εχεις τέτοιο πρόβλημα εχω την εντύπωση οτι πρέπει να περιμένεις μέχρι τέλος του χρόνου και κυρίως να συμβουλευτείς δικηγόρο. ΥΓ ασε που το φθινόπωρο προβλέπω εκλογές thanks, υπαρχει οριο που εχει δικαιομα η τραπεζα να κανε κατασχεση πχ για 5-10 χιλιαδες μπορει ?
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Επειδη η νομοθεσία αλλάζει κάθε μέρα από τους κατακτητές μας, αν εχεις τέτοιο πρόβλημα εχω την εντύπωση οτι πρέπει να περιμένεις μέχρι τέλος του χρόνου και κυρίως να συμβουλευτείς δικηγόρο. ΥΓ ασε που το φθινόπωρο προβλέπω εκλογές οχι αμεσο αλλα μπορει να με παρει απο σποντα για αυτο ρωταω http://www.insomnia.gr/topic/535407-νομος-κατσελη-και-εγγυητης-σε-δανειο/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα