Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε σεις τελευταια εχουν γεμισει διαφορα σαιτ με κατι διαφημισεις του στυλ να δειχνει να μετρανε λεφτα, μια να βαζει μεικ απ, μια χοντρη κοιλια....γενικως διαφορες μαλακιες και παντα εχει και ενα κειμενακι σαν ρωσικα. Συνηθως μοιαζουν με thumbnail μεγαλο σε μεγεθος.

1zdsyti.jpg

εχω chrome με addblock plus και εχω κανει σκαν με malware malbytes kai avast free. Δεν θα πρεπε να ειναι μπλοκαρισμενες? Τις βλεπει κανεις αλλος?

και στο ινσομνια τις βλεπω

30de9hu.jpg

Δημοσ.

Δεν εχω / ειχα ποτε adblock αλλα τετοια δεν μου βγάζει εχεις κολλήσει απλα για τα καλα που λένε , μπες σε safe mode κανε παλι scαn με malwarebytes , supernatispyware αλλα και το adwcleaner το οποίο μπορει να ειναι πολυ απλο tool αλλα παίζει να βγάζει και να βρίσκει οτι δεν κανουν μαζι ολα τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Γιατί;

Λίγο offtopic να μην μπερδευόμαστε στο thread του φίλου , δεν θέλω να χρησιμοποιώ προγράμματα κτλπ που εμποδίζουν κυρίως και τα popups εχω συνηθίσει να κλείνω μονος μου οτι θέλω και κυρίως να εχω τον έλεγχο στο τι πατάω και οχι απο το να τα κανει ενα πρόγραμμα ολα αυτόματα το οποιο δεν μου αρέσει

• Like 1
Δημοσ.

εκανα αναβαθμιση στο avast kai scan, δεν βρισκει τιποτα. Το adwcleaner βρηκε καποια πραγματα

ile Found : C:\END
Folder Found : C:\Program Files (x86)\Conduit
Folder Found : C:\Program Files (x86)\MyPC Backup
Folder Found : C:\Program Files (x86)\Pirrit
Folder Found : C:\Program Files (x86)\ss helper
Folder Found : C:\ProgramData\Babylon
Folder Found : C:\ProgramData\WinterSoft
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Local\Bundled software uninstaller
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Local\Conduit
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\LocalLow\Conduit
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Roaming\Pirrit
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Roaming\SendSpace

***** [ Scheduled Tasks ] *****

Task Found : ISM-UpdateService-4e00205a-2ab1-4423-8f77-cc25b82cde1d-Logon
Task Found : ISM-UpdateService-4e00205a-2ab1-4423-8f77-cc25b82cde1d

***** [ Shortcuts ] *****

***** [ Registry ] *****

Key Found : HKCU\Software\5a68c8fb13fb813
Key Found : HKCU\Software\APN PIP
Key Found : HKCU\Software\AppDataLow\Software\Conduit
Key Found : HKCU\Software\AppDataLow\Software\ConduitSearchScopes
Key Found : HKCU\Software\AppDataLow\Software\SmartBar
Key Found : HKCU\Software\BI
Key Found : HKCU\Software\Conduit
Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{98889811-442D-49DD-99D7-DC866BE87DBC}
Key Found : HKCU\Software\OCS
Key Found : HKCU\Software\Softonic
Key Found : [x64] HKCU\Software\APN PIP
Key Found : [x64] HKCU\Software\BI
Key Found : [x64] HKCU\Software\Conduit
Key Found : [x64] HKCU\Software\OCS
Key Found : [x64] HKCU\Software\Softonic
Key Found : HKLM\SOFTWARE\5a68c8fb13fb813
Key Found : HKLM\Software\Babylon
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Prod.cap
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Toolbar.CT3220468
Key Found : HKLM\Software\Conduit
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\apnstub_RASAPI32
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\apnstub_RASMANCS
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\au__rasapi32
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\au__rasmancs
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\bi_client_RASAPI32
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\bi_client_RASMANCS
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\MyBabylontb_RASAPI32
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Tracing\MyBabylontb_RASMANCS
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\bi_uninstaller
Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SP_eea72b4f
Key Found : HKLM\Software\PIP
Key Found : HKLM\Software\Pirrit
Key Found : HKLM\Software\SP Global
Key Found : HKLM\Software\SProtector
Key Found : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{1F8EDE97-36D5-422A-B8F0-9406E2D87C60}
Key Found : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{79FB5FC8-44B9-4AF5-BADD-CCE547F953E5}
Key Found : [x64] HKLM\SOFTWARE\DivX\Install\Setup\WizardLayout\ConduitToolbar
Key Found : [x64] HKLM\SOFTWARE\Pirrit

***** [ Browsers ] *****

-\\ Internet Explorer v10.0.9200.16798

-\\ Mozilla Firefox v

-\\ Google Chrome v36.0.1985.125

[ File : C:\Users\mike\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\preferences ]

Found [Extension] : ejpbbhjlbipncjklfjjaedaieimbmdda

AdwCleaner[R0].txt - [3420 octets] - [28/07/2014 18:19:07]

το superantispyware επισης βρηκε καμια 250ρια τακιγκ cookies απο οτι καταλαβα.

σε ολα εκανα remove. Ακομα δεν τα εχω τρεξει σε safe mode ομος. Τελος παντον τωρα που μπαινω αντι για 1 σειρα, εχω 2 σειρες με ιδιες διαφημισεις λολ.
Δημοσ.

πειτε καμια αλλη ιδεα ρε παιδες. Τα ετρεξα ολα και στο safe mode. Δεν βρισκουν κατι αλλο. Εντωμεταξυ το εχω και στον υπολογιστη της δουλειας και δεν με παιρνει να χασω αρχεια εκει. Βεβαια δεν μοιαζει ιος που επηρεαζει τον σκληρο, παρα μονο διαφημισεις σε σελιδες. Αλλα απο την αλλη κανω και τα webbanking μου και ανυσηχω

Δημοσ.

Μήπως να δοκίμαζες και το avira;

Αν και αφού το πρόβλημα παραμένει ακόμα και μετά την χρήση του adwcleaner... (πολύ καλό πρόγραμμα btw)

Δημοσ.

Ετρεξα και το spybot. malwarebytes, spybot, adwcleaner kai superantispyware kai avast, ολα τα εχω τρεξει. Περα απο κατι νεα cookies δεν βρισκουν τιποτα, αλλα οι εικονες παραμενουν. Να ταν καποιο extension sto chrome?? αλλα στο μαγαζι εχω μονο addblock, lastpass kai alldebrid extension.

Δημοσ.

Το adwcleaner βρηκε καποια πραγματα

ile Found : C:\END
Folder Found : C:\Program Files (x86)\Conduit
Folder Found : C:\Program Files (x86)\MyPC Backup
Folder Found : C:\Program Files (x86)\Pirrit
Folder Found : C:\Program Files (x86)\ss helper
Folder Found : C:\ProgramData\Babylon
Folder Found : C:\ProgramData\WinterSoft
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Local\Bundled software uninstaller
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Local\Conduit
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\LocalLow\Conduit
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Roaming\Pirrit
Folder Found : C:\Users\mike\AppData\Roaming\SendSpace

Δεν τα λες απλώς «κάποια». Την Άρτα και τα Γιαννενα βρήκε. 

Edit: Πριν κάνεις τα παρακάτω ξήλωσε οτι toolbar υπάρχει. Είναι απο τις πιο αχρηστες εφαρμογές υπολογιστών.

Κατέβασε (αν δεν το εχεις κάνει) τα malwarebytes, adwcleaner και το spybot search destroy (μια χαρα θα κανεις δουλειά και με την έκδοση 1.6.2 - δεν χρειάζεσαι τη 2). 

Κάνε τα εγκατάσταση χωρίς on memory features (δηλαδή να τρέχουν συνεχεια στη μνήμη).

Κάνε τα update (οχι upgrade)

Κάνε επανεκκίνηση σε safe mode και αποσύνδεσε το internet.

Κάνε με τη σειρά ελεγχους και καθαρισμους (τα tracing cookies ειναι αναξια λόγου) με τα παρακατω, κάνοντας κάθε φορα επανεκκίνηση 

adwcleaner

spybot search destroy

malwarebytes

Μετά μπες κανονικά στα windows και δες στα add ons του browser μήπως εχεις τιποτα περιεργα addons και ξήλωσε τα.

Άνοιξε το spybot search destroy κανε ανοσοποίηση και κλείσε το (δεν χρειάζεται να τρέχει)

Κάνε μια επανεκκίνηση και μπες στο Internet. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω θεωρώ απιθανο να δεις οτιδήποτε. 

Ετρεξα και το spybot. malwarebytes, spybot, adwcleaner kai superantispyware kai avast, ολα τα εχω τρεξει. Περα απο κατι νεα cookies δεν βρισκουν τιποτα, αλλα οι εικονες παραμενουν. Να ταν καποιο extension sto chrome?? αλλα στο μαγαζι εχω μονο addblock, lastpass kai alldebrid extension.

Απενεργοποίησε ολα τα chrome extentions και ξεκίνα απο την αρχή τον chrome. Σου κάνει τα ίδια; Επισης δες στις ρυθμίσεις αν εχεις περάσει κάποιο proxy στη σύνδεση του Internet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβγαλα ενα εχτενσιον το ace magic player, και δεν εχω ξαναδει της διαφημισεις απο τοτε. Μιλαω για το πισι στην δουλεια, αν κανει το ιδιο και στο σπιτι τοτε ειναι αυτο. Αλλα εχω την εντυπωση οτι ξαναεμφανιζεται  σαν extension μετα, διοτι θυμαμαι οτι το εχω ξαναβγαλει. Επισης επειδη δεν ξερω απο που ειναι, αλλα νομιζω οτι σχετιζεται με το ace stream που εχω για να βλεπω αγωνες stream.

Επεξ/σία από tzinos
  • Like 1
Δημοσ.

https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?t=24120

ιδιο προβλημα και εδω και ιδια λυση, disable το ace magic player extension. Και στο σπιτι και στο μαγαζι σταματησαν οι διαφημισεις μετα που εβγαλα αυτο το extension. Το καλο βεβαι στην ολη υποθεση ειναι οτι καθαρισα λιγο το πισι τρεχοντας τα προγραματα που προτεινατε!

Δημοσ.

σημερα στο πισι του μαγαζιου ξαναεμφανιζονται. Παω παλι στα extensions και υπαρχει παλι αυτη η μαλακια as magick player. μπενει μονο του με το ρεσταρτ μαλλον. Ισως πρεπει να βγαλω τελειος το acestream. κριμα διοτι μερικοι αγωνες παιζουν καμπανα με αυτο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο τζινο. Το κακό είναι ότι ενω στην αρχή αφαιρούσα το ματζικ πλειερ από τα εξτενσιονς του χρομ και όλα επανέρχονταν στην φυσιολογική τους κατάσταση, τώρα τελευταία δεν μπορώ καν να μπω στα εξτενσιονς ενω έχει αρχίσει να τα παίζει ο περιηγητής (πχ πατάω "πισω" και ανοιγει νέα καρτέλα, πατάω στην καρτέλα και κλείνει κλπ). Το προβλημα δηλ πλέον δεν ειναι μόνον οι σπαμ διαφημίσεις. Σημειωτέον ότι προς το παρόν ο μοτζιλα παίζει κανονικά.

Αφαίρεσα το acestream (αν δεν κανω λαθος έγραφε στα εξτενσιονς ότι ειναι add-ons του acestream ο ματζικ πλειερ) χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Φίλε τζινο έβγαλες άκρη;; Κάποια ιδέα κανείς;

Ευχαριστώ και καλά μπάνια!!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...