Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμος PS2 Slim.....Oh yes!!


vagg77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ναι ναι, καλα διαβασατε!!

 

Ξαναεφερα στη ζωη το παλιο μου PS2 Slim και δοκιμασα μερικα παιχνιδια. Προς εκπληξη μου, τα παλια games δουλευαν(αντιγραμμενα και αυθεντικα) και ημουν γεματος χαρα. Μεχρι που εφτασε η στιγμη να κατεβασω games. Παρολο που το PS2 Slim μου ηταν τσιπαρισμενο, δεν επαιξε ΟΥΤΕ ΕΝΑ downloaded game(περιπου) και μου πεταγε ολο ενα error "Error reading disc",παρολου που τα ιδια ISO επαιζαν σε emulator που δοκιμασα στο PC μου.

Fun Fact: Εκανα burn 2 games σε κατι πορτοκαλι dvd που ειχα πριν 1 μηνα και τα διαβασε ενω οσα εκανα σε κατι Intenso DVD πριν 3 μερες δεν δουλευε ουτε ενα απο τα 8-10. Το προγραμμα που ειχα για να κανω burn ειναι το ImgBurn. Οποτε αποφασισα να το ψαξω και ανακαλυψα οτι ηταν θεμα μη-καθαρισμου του lens/laser του PS2. Και εδω μπαινουμε στο ψητο.

 

Υπαρχει κανεις που να ξερει να πως καθαριζουμε με ασφαλεια το PS2 Slim η να το εχει κανει παλαιοτερα γιατι δεν εμπιστευομαι οτιδηποτε βλεπω σε πολλα site στο Internet και δεν θελω να χαλασω απο μ@λ@κι@ μου το PS2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Έχω ένα παροπλισμένο ps2 και είπα να το αναστήσω για να το δώσω.

 

Είχε από καιρό παραδώσει πνεύμα το laser και μου έβγαζε συνεχώς disk error. Παρήγγειλα ένα από το ebay, αλλά δε λέει να διαβάσει ούτε cd, ουτε dvd.

 

Το κακό είναι ότι το "καινούριο" laser που μου έστυειλε, δεν ήταν καινούριο αλλά μεταχειρισμένο. Μου έδωσε partial refund, το δέχτηκα ο χαζός πριν δοκιμάσω αν παίζει ή όχι το laser και τώρα κάνω πειράματα.

 

Το καινούριο laser είναι το pvr-802w. Προσπαθώ με πολύμετρο να το καλιμπράρω, αλλά φοβάμαι μήπως το έκαψα ήδη.

 

Αυτό που λέτε ότι αν το ανεβάσει πολύ καίγεται, συμβαίνει όταν του δώσεις και ρεύμα ή κατευθείαν με το που γυρνάς το ποτενσιόμετρο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...