agipaok Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μαγαζιά με μηχανήματα PS4 για να μπορεις να παιζεις με καφεδακι κτλ κτλ..! Σαν ιντερνετ καφε αλλα με κονσολες ...! Διοτι και γω ξερω 2-3 ιντερνετ καφε με μια τηλεοραση αλλα αντε βρες να παιξεις..! Μαγαζια δηλαδη σαν της Μελενικου που ειναι οι φοιτητες που εχει 2-3 ...!
Kenny McCormick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Με ένα googlaρισμά βρήκα αυτό δεν το έχω επισκεφθεί οπότε δεν ξέρω και τι ακριβώς παίζει.
agipaok Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Με ένα googlaρισμά βρήκα αυτό δεν το έχω επισκεφθεί οπότε δεν ξέρω και τι ακριβώς παίζει. Ξερω και γω googlara αλλα αυτα ειναι στη μελενικου που λεω...! Πουθενα αλλου να εχει παει κανεις..! και να μην το ξερω..! τιποτα κεντρο...
Adon1s Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ε,εκει κυριως μωρε πισω απτην Γκολντεν Επισης εχει και ενα επανω στην Αγ.Δημητριου ανεβαινοντας προς τα πανω απο Ροτοντα το δρομο που ειναι η Ραστωνη κλπ προς Πριγκηπο , με το που βγεις Αγ Δημητριου αριστερα , εχει ενα καφε εκει. 2
kage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 δουλευουν ακομη αυτα?!?!? μπορειτε να μου στειλετε fb ή ονοματα για να δω πως ειναι?
panos2171 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Απεναντι απο το τουρκινο προξενειο στην Α.Δημητριου εχει ενα με 4-5 τηλεορασεις αν θυμαμαι καλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα