Προς το περιεχόμενο

monitor for photo editing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειχα φαει μερες για να αποφασισω ποια οθονη θα παρω πριν ενα 3μηνο...

Με την asus δεν βγαζεις ακρη,βαζει διαφορετικα panels στις ιδιες σειρες.Τους Ειχα στειλει και e-mail και ποτε δεν απαντησαν σε σχεση με τις διαφορες PA/PB...

Εαν τα εχετε τα χρηματα ευκαιρα,πηγαινετε στην dell u2713hm...Εαν θα ζοριστειτε, κοιταξτε και σε dell u2414/samsung 24c650.

Σχετικα εφαμιλλες, με την samsung να καλυπτει το 99% του srgb(μετρημενο στην δικια μου) και απο οσο διαβαζω στα ιδια παιζει και η dell απλα ~70 ευρω ακριβοτερα..(Προσωπικα την διαφορα προτιμησα να την επενδυσω σε ενα spyder 4)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν πας σε Viewsonic VP2770? Ερχεται καλιμπραρισμενη απο εργοστασιο με χαρτι επιβεβαιωσης. 3 Χρονια zero Pixel αμεσης αντικαταστασης, Προσωπικα το καλυτερο Monitor 27'' 2560x1440. Ασε που εχει απο τα χαμηλοτερα Input Lag. Επισεις ειναι χωρις Led Dimming δηλαδη ακομα περισσοτερο ξεκουραστη.

Στα λεω αυτα γιατι την εχω δει απο κοντα και πραγματικα δεν συκγρινεται με Dell 2713HM. Μιλαω εκ πειρας γιατι την ειδα και εχω παθει πλακα.

Δημοσ.

H Συγκεκριμενη Viewsonic ΔΕΝ ειναι καλύτερη απο την Dell . Καλύπτει μόνο 95% στο srgb και δεν έχει καλή χρωματική απόδοση

Το καλιμπράρισμα απο το εργοστάσιο δεν ισχύει για επαγγελματίες, ειναι ουσιαστικά άχρηστο γιατι για να πάρει την απόδοση που θέλει θα χρειαστεί να κάνει μόνη της καλιμπράρισμα

H Dell 2414 ειναι χειρότερη απο τις αντίστοιχες Asus, Η Asus PB248Q παιζει μόνη της στα 24άρια αυτης της κατηγορίας , αγγίζει το 100& κάλυψη στο Srgb 

Προσωπικά θα πήγαινα σε 27άρα DELL U2713HM , εφόσον μπορει να τα διαθέσει. Η μεγάλη οθόνη κάνει πιο ευχάριστη και ευκολη την δουλειά οσον αφορά τα συγκεκριμένα προγραμματα που δουλευει

Δημοσ.

Εχω δει και της 2 απο κοντα. Η Viewsonic υπερτερει σε ολα. Τωρα εγω δεν ξερω το 95% srgb τι ειναι. Εγω απλα θα μιλησω για αυτο που ειδαν τα ματια μου.

Η Viewsonic εχει χαμηλοτερο input lag απο την Dell. Δεν bleedαρει καθολου. Η Dell bleedαρει αρκετα. 

Και οι 2 εχουνε 3 χρονια εγγυηση.

Ξεκολατε λιγο με τις Dell.... Υπαρχουν αξιολογες μαρκες. Πχ AOC.

Δημοσ.

Απο ποτε το Inputlag, το backlight bleeding και ιδιως το dimming free ειναι μονο για Games? 

Edit: Τωρα ειδα οτι το παλικαρι εχει Budget 400€. Οποτε ακυρο οτι εχω πει. Η Dell σε αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Aπο τότε που για photo editing δίνεις προτεραιότητα στην χρωματική πιστότητα και στην κάλυψη της οθόνης στην αντίστοιχη χρωματική παλέτα που δουλευεις...

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες σίγουρα η dell 2713hm πρέπει να τα σπάει, αλλα πολυ φοβάμαι ότι σε τόσο κοντινή απόσταση μπορει να κουράσει, ( δεν είμαι και ειδικότερος σε αυτο το θέμα ) και δεν θα ήθελα να βάλω το κορίτσι να μπει σε ένα τέτοιο έξοδο και στο τέλος να μη μπορει να δουλέψει.

Και για να μην παρεξηγηθώ, πάντα το αναφέρω σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα που σίγουρα ειναι πολυ διαφορετικά απο έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που ειναι η δουλειά του.

Εγω μπορει να της ειπα την άποψη μου και να την κατεύθυνα στο τι να αγοράσε απο θέμα κουτιού, αλλα στο θέμα των μόνιτορ είμαι παντελώς άσχετος.

Δημοσ.

Θα πάρουμε κάποιες τιμές απο Dell μετά τον 15αυγουστο και θα προχωρήσουμε με αυτήν.

Αν η τιμή που θα μας δώσουν δεν έχει πολύ μεγάλη απόκλιση απο την 27" τότε θα δει και την περίπτωση των 27"

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...