cruzeiro13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 καλησπέρα σε ολα τα μέλη,εάν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει μια απαντηση στο παρακατω ερωτημα, Ειμαι στην oteplus, ως τεχνικός δικτύου στο Ηράκλειο Κρητης,εδώ και 6 μήνες,και θέλω να κάνω μετάθεση στην Αθήνα, πώς μπορεί να πραγματοποιηθει αυτο?και αν ειναι εφικτό?Ακόμα εαν ενδιαφέρεται κανεις για καποια αμοιβαια μεταγραφη ας μιλησει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δηαλαδη ψάχνεις στο φορουμ κάποιον αλλον της oteplus για να κανετε αμοιβαία?
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ειναι προφανές πως απευθύνεσαι σε λάθος μέρος να ρωτάς για μετάθεση εντός μιας εταιρίας σε ένα δημόσιο φόρουμ.
The_Colonel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δεν έρχεσαι να βάλεις την γραμμή VDSL στην χάνδακος 50 που περιμένω τόσο καιρό όλο υποτίθεται κλίνω ραντεβού και όλο έρχεται μια ώρα πριν η μετά την προγραμματισμένη προθεσμία ο τεχνικός και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα σπίτι;.... 1
man of steel Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δεν έρχεσαι να βάλεις την γραμμή VDSL στην χάνδακος 50 που περιμένω τόσο καιρό όλο υποτίθεται κλίνω ραντεβού και όλο έρχεται μια ώρα πριν η μετά την προγραμματισμένη προθεσμία ο τεχνικός και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα σπίτι;.... Αν είχα εγώ ραντεβού με τον Ο.Τ.Ε. για v.d.s.l 50 θα έκανα το εξής 1)Θα έστελνα την γυναίκα μου και τα παιδιά μου στην μάνα της 2)Θα συγκέντρωνα προμήθειες νερού και φαγητού μίας εβδομάδας και θα αγόραζα και μία μεγάλη αλυσίδα. 3)Θα έπαιρνα την άδεια του αυγούστου τώρα! 4)Θα κατέβαινα στο πεζοδρόμιο με τις προμήθειες και την αλυσίδα και θα δενόμουν στο πλησιέστερο δέντρο μην τυχόν και περάσει το βανάκι του Ο.Τ.Ε και το χάσω Καλά σοβαρά τώρα ένα μήνα περιμένεις 50 vdsl και δεν μπορείς να κανονίσεις ραντεβού; Ένα σου λέω μου χάλασε ο σκληρός έχασα τα παιχνίδια που παίζουμε με τον πιτσιρικά πήρα καινούριο και τώρα κατεβάζω με την απίστευτη ταχύτητα των 2mbps με την σειρά Simctiy 5 Tomb raider 2013 civ 5 brave new world sims 2 dead space grid 3 assasins creed 3+4 anno2070 pes2013 Πως το βλέπεις σε κάνα μήνα θα έχω τελειώσει με το steam δύο τρεις μέρες με το origin και άλλες τρεις με την ubisoft Εγώ πάντως εδώ στο χωριό βλέπω τα βανάκια του Ο.Τ.Ε να περνάνε συνέχεια μιας και βρισκόμαστε στον άξονα Λάρισας -Φαρσάλων. Αν περίμενα ένα μήνα το vdsl θα έβγαινα με την καραμπίνα στην άσφαλτο μπροστά του και αν ήθελε ας μην ερχόταν να το συνδέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα