pavloa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Λοιπόν ψάχνω για πυροσβεστήρα λεβητοστασίου...Ο χώρος στον οποίο είναι ο λέβητας είναι 4* 4,50 και ύψος 2 μέτρα ( είναι χαμηλοτάβανο) ...θέλω να βάλω πυροσβεστήρα πάνω από τον λέβητα ...και δίπλα ακριβός απο τον λέβητα βρίσκετε η δεξαμενή .....τι μου προτείνετε και αν γίνετε να μου πείτε και τιμές....
somebody:) Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 γιατι δε περνας μια βολτα απο ενα καταστημα που πουλαει και αναγομωνει πυροσβεστηρες? ολο και καποιο θα χεις κοντα στη γειτονια σου και θα σε κατατοπισουν καλυτερα.
DIGITHEOS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 http://www.pyronick.gr/pyrosvestiras_12kg_auto.html Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο internet αυτο πρεπει να χρειαζεσαι, παει ακριβως πανω απο τον λεβητα και ανοιγει αυτοματα μονο του απο καποια θερμοκρασια και πανω ,το μαγαζι που βρηκα ειναι τυχαιο ,ψαξε για "αυτοματο πυροσβεστηρα οροφης".Φιλικα
pavloa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 θα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα με πυροσβεστικά είδη αλλά ρωτάω για να ξέρω περίπου τι να βάλω ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα