Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, θελω να παραγγειλω εναν ssd απο amazon και δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εκει. Θα το σταματησουν τελωνειο ή δεν θα εχω προβλημα? Γενικα απο που μπορω να παραγγειλω εντος EU χωρις προβλημα εαν το συγκεκριμενο τελικα ειναι προβληματικο? ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εάν εννοείς από το αμερικάνικο, πρέπει πρώτα να εξετάσεις εάν στέλνει το δίσκο που θέλεις στην Ελλάδα.

Εάν ΝΑΙ, θα σου υπολογίσει έξοδα εκτελωνισμού τα οποία αντιστοιχούν στον ΦΠΑ. Το εάν θα σταματήσει στο τελωνείο, είναι θέμα πολλών παραγόντων.

Από ΕΕ δεν έχεις προβλήματα εκτελωνισμού και μπορείς να βρεις τον ίδιο δίσκο σε ένα από τα πολλά ευρωπαικά amazon αλλά και άλλα ιντερνετικά καταστήματα. Υπάρχουν οι δίσκοι αυτοί και στην Ελλάδα και μάλιστα σε προσφορές, αρκεί να ψάξεις.

Δημοσ.

Ευρωπαικο amazon? ποια ειναι η διευθυνση γιαυτο?

Δημοσ.

Στη κάτω μέρος της σελίδας του αμερικάνικου που έχεις ανοίξει, θα βρείς links για όλα τα ευρωπαικά (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία)

Δημοσ.

Nαι το φανταζομαι :P απο ποιο παραγγελνεις για ελλαδα ομως? ολα το ιδιο ειναι? τυ

Δημοσ.

Από όλα μπορείς να παραγγείλεις χωρίς τελωνειακά προβλήματα αλλά δεν έχουν όλα τα ίδια προιόντα και την ίδια πολιτική μεταφορικών.

Δημοσ.

Προσωπικα εχεις παραγγειλει απο εκει? γνωριζεις ποιο ειναι το καλυτερο? διαβασα οτι συνηθως προτιμουν το .uk αλλα αν εχεις προσωπικη εμπειρια θα ηθελα μια γνωμη

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι τώρα ξεκινάς την περιπέτεια των αγορών μέσω ίντερνετ.

Πιστεύω ότι θα βοηθηθείς σε πολλά θέματα και θα λυθούν απορίες σου όταν διαβάσεις τον (επικαιροποιημένο) οδηγό της υπογραφής μου.

Δημοσ.

διαβασα οτι συνηθως προτιμουν το .uk αλλα αν εχεις προσωπικη εμπειρια θα ηθελα μια γνωμη

Εγώ έχω προσωπική εμπειρία απ' το co.uk και είμαι ευχαριστημένος.

Στο προτείνω.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια

Αυτα που κατα κυριο λογο συμφερουν ειναι τα 

www.amazon.co.uk

www.amazon.de

επισεις ριχνε μια ματια στο http://www.insomnia.gr/forum/56-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/

εκει ανεβαίνουν διαφορα απο αμαζον οταν αξιζουν

Απλα (αν και υπαρχει στον οδηγο) να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ πληρωνεις σε ΛΙΡΕΣ οσο αφορα το www.amazon.co.uk και οχι σε ευρω

Δημοσ.

Απλα (αν και υπαρχει στον οδηγο) να ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ πληρωνεις σε ΛΙΡΕΣ οσο αφορα το www.amazon.co.uk και οχι σε ευρω

Σωστή η επισήμανση.

Η μετατροπή που κάνει το amazon, έχει επιβάρυνση.

Δημοσ.

Ρε γμτ ειναι αρκετα πιο φθηνα αυτα που κοιταγα αλλα ερχονται εδω σε 1 μηνα ενω αντιστοιχα απο τα εδω eshop σε 10 μερες. Γενικα ειναι πολυ πιο αργο το αμαζον ή εξαρταται απο το προιον?

Δημοσ.

Εμενα πχ λεει dispatch in 1-2 months το συγκεκριμενο ενω ηδη εχει κυκλοφορησει. Αντιστοιχα εδω Ελλαδα ειναι μεχρι 10 εργασιμες και γιαυτο ψαχτηκα εξω γιατι το θελω πολυ πιο συντομα αλλα απο ο τι φαινεται πακετο. Βεβαια ειναι κατα 50 ευρω φθηνοτερο στο αμαζον αλλα τι να το κανεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...