Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας!

Λοιπόν, θα ήθελα να είναι 8 με 10 ίντσες, όσο γίνεται βέβαια με τα λεφτά που διαθέτω να έχει καλή οθόνη και μπαταρία, δυνατό wifi, κατά τα άλλα το θέλω για απλή χρήση, σερφάρισμα, ταινίες, μουσική, skype και κανένα παιχνιδάκι! Έχω σταμπάρει το ''LG G Pad V500 8.3'' και το ''Nexus 7 2013''(το οποίο είναι λίγο μικρό όμως). 

Επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα tablet θα ήθελα να μου πείτε τις διαφορές android με windows, για παράδειγμα υπότιτλους μπορώ να κατεβάσω?

Δε θέλω να μου προτείνετε κινέζικα.

Αυτά! :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Οσο αναφορα το Android,σερφαρισμα παρακολουθηση ταινιων και οτι εχει σχεση με entertainment,το Android μπορει να κανει τα παντα.Για εξειδικευμενα προγραμματα δεν ξερω μιας και το δικο μου ταμπλετ μονο για διασκεδαση το χρησημοποιω.Αν θες μονο αγορα απο Ελλαδα,το LG G Pad V500 8.3 καλο ειναι.Απο την αλλη,με 220€ παιρνεις το Xiaomi MiPad που σε σχεση με αυτο,η αγορα το LG μοιαζει ακυρη.Αλλα ειπες οτι δεν θες Κινεζικα οποτε το ξεχναμε.Καλα,Το Nexus δεν νομιζω να ειναι υποψηφιο για αγορα κατα την γνωμη μου.Καλο χρυσο και αγιο αλλα ταινια σε 7",δεν νομιζω να ειναι ευχαριστη.Εγω σε 9.7" βλεπω καμια φορα και παλι νοιωθω οτι παει χαμενη.Τεσπα.

Δημοσ.

Καλά για ταινίες μην φανταστείς, για κανένα ταξίδι να περνάει η ώρα, κατά τα άλλα δεν πρόκειται να δω ταινία στο tablet, αλλά όπως και να 'χει παρά είναι μικρό το Nexus.

To Samsung Galaxy αρκετά καλό μου φαίνεται, απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά για πιο σίγουρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Samsung tab Pro 8.4" που πρότεινα το αγόρασα πριν κανά 2 βδομάδες. Δεν έχω προλάβει να το σετάρω ακόμα όπως θέλω αλλά όσο έχω ασχοληθεί πάει σφαίρα. Οθόνη ωραία, το μέγεθος ιδανικό πιστεύω για μεταφορά. Και μια μια ωραία θηκούλα, το στηρίζεις portrait, landscape και κάνεις μια χαρά δουλειά. Και αν θες να το δουλέψεις με τα χέρια, επίσης εύχρηστο.

Αν θες να πας σε ipad mini κλπ., δε ξέρω να σου πω γιατί δεν είμαι apple fan άρα έψαξα μόνο σε android (τα windows τα απέρριψα γιατί διάβασα ότι βρίσκεις low budget στα ίδια λεφτά). Άρα για 250Ε που το πήρα πιστεύω είναι από τις καλύτερες επιλογές (θεωρείται από τις premium συσκευές της Samsung).

Για μουσική, μη περιμένεις πολλά γιατί έχει το ηχείο στη κάτω πλευρά και αν το έχεις όρθιο δεν ακούγεται καλά. Για μπαταρία, δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά αλλά πιστεύω στο μέσο όρο των tablet κινείται.

Απλά είμαι της άποψης ότι παίζει και ρόλο πως να το σετάρεις. Να βάλεις ωραίες, αποδοτικές εφαρμογές για να το χαρείς το μηχανάκι.

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας!

Λοιπόν, θα ήθελα να είναι 8 με 10 ίντσες, όσο γίνεται βέβαια με τα λεφτά που διαθέτω να έχει καλή οθόνη και μπαταρία, δυνατό wifi, κατά τα άλλα το θέλω για απλή χρήση, σερφάρισμα, ταινίες, μουσική, skype και κανένα παιχνιδάκι! Έχω σταμπάρει το ''LG G Pad V500 8.3'' και το ''Nexus 7 2013''(το οποίο είναι λίγο μικρό όμως). 

Επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα tablet θα ήθελα να μου πείτε τις διαφορές android με windows, για παράδειγμα υπότιτλους μπορώ να κατεβάσω?

Δε θέλω να μου προτείνετε κινέζικα.

Αυτά! :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Laptop desktop εχεις?

Και αν ναι,τι λογισμικο εχουν?

Δημοσ.

Α πολύ ωραία! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα πάω αν είναι στα public να το δω απο κοντά και το LG αν τα έχουν και θα δω, σε ένα απο τα δύο θα καταλήξω!

Έχω και laptop και desktop, windows 8.1.

Δημοσ.

Πηρε ο αδελφος μου προχτες σε προσφορα που το ειχαν τα σκρουτζομαγαζα το galaxy tab pro 10.1 t520 (octa 5420)

Εκπληκτικη και φωτεινη η οθονη του, ομορφο λεπτο και ελαφρυ.....

Εδώ τελειωνουν τα θετικα του.....

Τα αρνητικα του.....πολύ lag....πολύ όμως.....εψαχνα ποση ωρα να του βρω έναν browser που να μην υποφερει το ταμπλετ από lag.

Ο dolphin τραγικος, πολύ lag και συνεχες redrawing τις web σελιδες. Stock & Chrome ψιλοκαλοι, κατεληξα στον UC που ειναι καπως καλυτερος. Δεν είναι δυνατον τετοια specs και να πηγαινει ετσι.....πραγματικα τραγικη η Sammy σε αυτόν τον τομεα......

Δημοσ.

Το 10άρι tab Pro το σκεφτόμουν και εγώ αλλά το φοβήθηκα λόγω Exynos επεξεργαστή (διάβαζα και εγώ για lag). Άρα κατέληξα στο 8.4" με τον Snapdragon 800 και άρα ελπίζω να μην έχω θέματα (προς το παρόν, πάει σφαίρα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ είπα να μην κοιτάξω 10αρι με αυτά τα λεφτά και να αρκεστώ σε μικρότερο, προτιμότερη η ποιότητα από το μέγεθος.

Το ''LG G Pad V500 8.3'' δεν το έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις??

Και μία ερώτηση ακόμη, κάπου διάβασα ότι αν έχεις internet στο κινητό με κάποιο τρόπο χρησιμοποιώντας το wifi έχεις και στο tablet. Ισχύει? Και αν ναι πως γίνεται

Επεξ/σία από Chrisa.Chris
Δημοσ.

Δεν ξερω τι κινητο εχεις αλλα γενικα ισχυει οτι  μεσα στις ρυθμισεις του wifi εχεις μια επιλογη wifi hotspot την ενεργοποιεις(μπορεις να δωσεις το ονομα που θελεις στο "νεο δικτυο" και κωδικο προσβασης.

Επειτα πας στο tablet κανεις ανιχνευση δικτυων βρισκεις και συνδεεεσαι στο δικτυο που δημιουργησες μεσω του κινητου και voila εχεις ιντερνετ στο tablet μεσω της 3/4G συνδεσης του κινητου.

Δημοσ.

Στα λεφτά που ψάχνεις πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή είναι το Galaxy Tab PRO 8.4.

Δεν ξέρω τι λέει η έκδοση με exynos αλλά με τον snapdragon 800 φυσάει. Μετά το price drop παίζει μόνο του στην κατηγορία.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι κινητο εχεις αλλα γενικα ισχυει οτι  μεσα στις ρυθμισεις του wifi εχεις μια επιλογη wifi hotspot την ενεργοποιεις(μπορεις να δωσεις το ονομα που θελεις στο "νεο δικτυο" και κωδικο προσβασης.

Επειτα πας στο tablet κανεις ανιχνευση δικτυων βρισκεις και συνδεεεσαι στο δικτυο που δημιουργησες μεσω του κινητου και voila εχεις ιντερνετ στο tablet μεσω της 3/4G συνδεσης του κινητου.

Τέλεια! Δεν το ήξερα αυτό!

Στα λεφτά που ψάχνεις πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή είναι το Galaxy Tab PRO 8.4.

Δεν ξέρω τι λέει η έκδοση με exynos αλλά με τον snapdragon 800 φυσάει. Μετά το price drop παίζει μόνο του στην κατηγορία.

Ναι έχω κοιτάξει αρκετά σχόλια γι 'αυτό το tablet και σχεδόν όλα είναι θετικά. Εγώ ήμουνα στο ''LG G Pad V500 8.3'' αλλά διαβάζω πολλά αρνητικά για την μπαταρία του, οπότε δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το σκεφτώ παραπάνω, λογικά θα καταλήξω στο Galaxy.

Δημοσ.

Αν κανουμε hot spot πχ 1κινητο 4,5 ιντσων με αναλυση 1280χ720 και "τραβηξουμε" ιντερνετ απο ταμπλετ 7 ιντσων ιδιας η μεγαλυτερης αναλυσης,το ταμπλετ θα καταναλωσει τα ιδια η περισσοτερα MB σε σχεση με το κινητο?

Δηλαδη παιζει ρολο η αναλυση και το μεγεθος των οθονων στην καταναλωση των MB?

Δημοσ.

Καλη ερωτηση καταρχας. Εκτιμηση μου ειναι οτι εφοσον βλεπεις την ιδια σελιδα και στα δυο δηλαδη desktop και οχι mobile στο ενα και desktop στο αλλο θα εχεις την ιδια καταναλωση. Η αναλυση δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο εφοσον εναποκειται στη καθε συσκευη να "δειξει" το ιδιο περιεχομενο συμφωνα με τις δυνατοτητες της.

Με επιφυλαξη παντως ολα αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...