Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβαζα σήμερα ένα άρθρο για αυτές τις εστίες που θα λειτουργούν από φέτος στην Πάτρα....άνοιξαν πριν έναν μήνα...οι οποίες φαίνονται απίστευτες...αλλά όλως τυχαίως δεν είδα πουθενά κόστος μίσθωσης...γνωρίζει κανένας τι παίζει στο οικονομικό? Αν και έχω ένα προαίσθημα ότι το νοίκι θα βγαίνει όσο κάνει ένα κανονικό 3άρι σε καλή κατάσταση....αλλά για την περιέργεια.

http://www.smik.gr/

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απιθανές... απλα...

κατω απο 500 το μηνα δεν υπάρχει περίπτωση να τις δίνει!

ε τότε ποιος θα πάει? 

δεν έχει νόημα...

Δημοσ.

ε τότε ποιος θα πάει? 

δεν έχει νόημα...

ένας φοιτητής που οπως και να εχει θα πληρωνε 300€ ενοίκιο + νερό + ιντερνετ (ΔΕΗ οπως και να εχει και εδω θα πληρώνει) + επιπλα για 2-5 χρόνια (γιατι μπορει κάποιος να παει απλα για μάστερ)...

Μια οικοσκευή με επιπλα+ηλεκτρικά ακομα και αν ειναι ΙΚΕΑ ξεπερνάει τα 2000€ (+τα εξοδα για να τα μεταφέρεις καπου αλλού μετα γιατι να τα πουλήσεις δε συμφέρει συνήθως μιας και δεν υπαρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον και αν υπαρχει θα ειναι σε χωμα τιμες)

Αν τα βάλεις κάτω συμφέρει πολλές φορές... Υπάρχουν αντίστοιχες και στην Αθήνα (ειτε ξεκαθαρα εστίες ειτε φοιτητικές οικοδομές με επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα) ενω εχω φίλους που ως φοιτητές εμεναν σε ξενοδοχεία...

Δημοσ.

κορυφαία φαίνονται. αν ρωτησει κανεις ενοικιο ας πει...

πηρα τηλ απο περιεργεια το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ εχει 370 και οταν το ρωτησα μεχρι ποσο φτανουν δεν μου απαντησε ;p

• Like 1
Δημοσ.

σχετικα  φθηνα θα ειναι καμμια σχεση με 500αρες και τετοια !

οπως και να χει  παντως λαθος εποχη υλοποιήθηκε το πολυ καλο ομολογουμένως εγχείρημα  ..

edit

τωρα ειδα το απο πανω μηνυμα ,  λογικες ειναι οι τιμες μονο και μονο για τα επιπλα και τα ηλεκτρικα !

επισης τρεις κατηγοριες διαμερισματων υπαρχουν με 7 τετραγωνικα μετρα διαφορα το καθενα , δε θα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα ..

Δημοσ.

σχετικα  φθηνα θα ειναι καμμια σχεση με 500αρες και τετοια !

οπως και να χει  παντως λαθος εποχη υλοποιήθηκε το πολυ καλο ομολογουμένως εγχείρημα  ..

edit τωρα ειδα το απο πανω μηνυμα

οκ λογικες ειναι οι τιμες μονο και μονο για τα επιπλα και τα ηλεκτρικα !

πηρα τηλ απο περιεργεια το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ εχει 370 και οταν το ρωτησα μεχρι ποσο φτανουν δεν μου απαντησε ;p

πραγματι τα 370 θεωρώ οτι ειναι καλα - χωρις ωστόσο να ξέρω που παίζουν τα ενοικια στην πατρα...

• Like 1
Δημοσ.

καλα πιστευω οτι ειναι. επιπλωμενο, ολοκαινουριο με 40αρα, ιντερνετ και κλιματιστικο, κοινοχρηστα και κέντρο κιολας αξίζει πιστευω. φιλαρακι για 2αρι 10ετιας δινει 300 σχετικά έξω κιολας...

• Like 1
Δημοσ.

370? Αν είναι έτσι είναι πάρα πολύ καλά...Σαλονίκη κοντά στα πανεπιστήμια και Ιωάννινα μέσα στην πόλη για παμπάλαιες πολυκατοικίες με τραγική θερμομόνωση ζητάνε για πλάκα 300-350 ευρώ...αν είναι βάλεις και τα 25 ευρώ του ίντερνετ και κάνα 10ευρω νερό μέσα τότε κωλοσυμφέρει να μένεις σε τέτοιες εστιάρες!! Χώρια την ασφάλεια που σου παρέχει. Χώρια η καταπληκτικη επίπλωση.

Πραγματικά καταπληκτικό εγχείρημα...αν γινόταν τα χρόνια των παχιών αγελάδων θα μπορούσε να επεκταθεί σε πολλές φοιτητουπόλεις μέσα σε λίγα χρόνια.

Δημοσ.

Ειχα ξαναδιαβασει για αυτο σε τοπικο αρθρο πριν κανα 2μηνο. Απιστευτο πραγματικα. 
Τα ενοικια στην πατρα παιζουν πολυ πιο κατω απο 370 (για 2αρια) αλλα ειναι κατι το ξεχωριστο και τα αξιζει για οποιον τα χει.

Δημοσ.

Είναι και το θέμα των περιορισμών, που λογικά θα έχει.

ε καλα ναι. δε πιστευω να επιτρεπονται παρτυ μεχρι τελικης πτωσεως ξερασματα απ το μπαλκονι κτλ

Δημοσ.

Έπιπλο κουζίνας Τηλεόραση 40 ιντσών Εστίες κουζίνας Zanussi Έπιπλο tv Ψυγείο Zanussi Τραπέζι σαλονιού Απορροφητήρας Κομοδίνο Φούρνος Devo Φωτιστικά και σποτ (δαπέδου - οροφής) Τραπέζι κουζίνας Κουρτίνες Καρέκλες (4) Κουφώματα αλουμινίου Europa με σίτες Ντουλάπες ρούχων Τραπέζι μπαλκονιού Κρεβάτι με στρώμα Καρέκλες μπαλκονιού (2) Καναπές - κρεβάτι Ηλιακός με ενσωματωμένο θερμοσίφωνα (διπλής ενέργειας) Επιπλο wc με νιπτήρα - καθρέπτη Εγκατεστημένη δορυφορική κεραία Βιβλιοθήκη Κλιματιστικό Daikin ψύξης - θέρμανσης Ραφιέρα Συναγερμός Γραφείο μελέτης Σύστημα πυρανίχνευσης Καρέκλα Γραφείου Αυτόματες τέντες Dickson με χειριστήριο

Daikin...απλά ότι καλύτερο σε κλιματισμό...40αρα tv...τα 370 είναι για τα 31-33τμ...μια χαρά το βρίσκω. Με τέτοιες παροχές απλά άψογο...

Είναι και το θέμα των περιορισμών, που λογικά θα έχει.

Άμα δεν έχει περιορισμό με βραδινούς επισκέπτες όπως έχουν αρκετές εστίες στο εξωτερικό τότε δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο αποτρεπτικό. Αν και δεν νομίζω στην Ελλάδα να θέσουν τέτοιο όρο...αυτά είναι για τους τυπολάτρες των βόρειων χωρών.

Τώρα για φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας δεν μπορώ να φανταστώ να είναι χειρότεροι οι κανόνες μιας και εδώ είναι 100% φοιτητοκατάσταση ενώ σε μια κανονική πολυκατοικία όλο και κάποια οικογένεια θα παίζει ή κανας στριμμένος γέρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...