Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε εντάξει τα έχες κάνει backup στο cloud της Google!  :-)

και το τελευταιο γκομενακι που  γνωρισες στην παραλια ??:)

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως να είμαι αφελής, αλλά παραλία έχω μαζί κανονικά πορτοφόλι κλειδιά γυαλιά κινητό και δεν το πολυσκέφτομαι. Πολλές φορές κάποιος από την παρέα μένει πίσω (δεν τρελαίνονται όλοι για θάλασσα), άλλες όχι. Ειδικά τώρα με τη γυναίκα μου και τη μικρή το να μην προσέχει κανείς τα πράγματα είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Μια φορά μόνο μου πήραν πράγματα, δεν ήταν στην παραλία και ήταν όλη η παρέα εκεί γύρω (και εγώ).

Αν αισθανόμουν ζόρι θα χρησιμοποιούσα κάτι στο στυλ του κενού μπουκαλιού. Όσοι λέτε για το θάψιμο πως είναι βλακεία κατά τη γνώμη μου το σκέφτεστε λάθος. Η συσκευή δεν είναι για να σε προστατέψει από κάποιον που αποφάσισε να κλέψει εσένα προσωπικά, αλλά για να σε γλυτώσει από αυτόν που τελείως ευκαιριακά θα αρπάξει ότι γυαλίζει. Που είναι και το προφίλ του κλέφτη της παραλίας. Google "threat modeling".

Δημοσ.

Πως μπορεί κανείς να παίρνει τα κλειδιά μαζί του όταν μπαίνει μέσα στη θάλασσα, προκειμένου να μην τα αφήνει μόνα κι έρημα στην τσάντα του στην παραλία; Παλιά είχα δεί κάτι κυλινδρικά κουτιά, που χώραγαν μέσα ίσα ίσα κλειδιά, με πόμα που βίδωνε υδατοστεγώς και το κρεμούσε κανείς στο λαιμό και έμπαινε στη θάλασσα κλπ.

Προμηθευσου ενα μαγιο με κορδονια ετσι ωστε να περασεις τα κλειδια σου απο το ενα κορδονι και απο κει και υστερα κανεις ενα σφιχτο φιογκο.7 χροννια ο πατερας μου εφαρμοζει τη συγκεκριμενη τακτικη 

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θρεντ γιατί έγινε ξανά επίκαιρο.

Δεν προλαβαίνω να παραγγείλω γκατζετάκια ονλινε, ξέρει κανεις μαγαζί στην αθήνα κέντρο κατά προτίμηση, να πάω να βρω κάτι τέτοιο που πρότεινε κάποιος σε προηγούμενη σελίδα;

Αλλιώς θα περάσω στο σχέδιο του fake αντηλιακού σε ρόλο πορτοφολιού, που προαναφέρθηκε

Δεν ψήνομαι να κολυμπάω κοιτάζοντας στη στεριά μήπως με ξαφρίζουνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...