Προς το περιεχόμενο

αγορά lumia 930


geomilo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FORUM ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ LUMIA 930 ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ?ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ADROID. ΓΕΝΙΚΑ TA WINDOWS PHONE ΦΙΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω στην κατοχή μου το αμερικανικο μοντέλο το Lumia Icon και σου λέω μετά βεβαιότητας ότι αν θες ένα όμορφο λειτουργικά άψογο κινητό και σε καλύπτουν οι εφαρμογές του Store να προχωρήσεις. Το λειτουργικό είναι εύχρηστο και γρήγορο. Η συσκευή είναι απλά κόσμημα. Προσωπικά την έχω μέσα σε μια απλή θήκη γυμνή γιατί απλά δεν χορταίνω να την κοιτάζω.

Sent from my RM-927_nam_vzw_100

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις ακόμα το lumia 930 γιατί πολλές παρτίδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερθέρμανσης,την έχουν πατήσει πολλά μελη του myphone.gr και λένε οτι είναι εκνευριστικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα δεν αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο πρόβλημα. Αν το κινητο δεν "ηρεμησει" μετα το σεταρισμα και battery drain θα εχει και υπερθερμανση. Μετα το αρχικο setup γινεται Indexing σε ενα σωρο πράγματα. Επισης ειναι απαραιτητο να σεταριστουν σωστα οι εφαρμογες ωστε να μην δημιουργουν υπερβολικη κινηση δεδομένων προσπαθώντας να επικοινωνησουν με τους servers της εκαστοτε υπηρεσιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...