Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) πάω εγώ στον δικό μου τώρα να το αγοράσω και θα κάνω ρεπορτ σε λίγο είχε 6-7 κομμάτια. Το δευτερο τεύχος εκ πρώτης φαίνεται ακόμη καλύτερο απο το πρώτο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από Prof_Chaos 1
linuslost Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 O Ηττα-Βητα ειναι ανθρωπος απο το μελλοναπο οτι θυμαμαι...
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 O Ηττα-Βητα ειναι ανθρωπος απο το μελλοναπο οτι θυμαμαι... κι εγώ ετσι το θυμάμαι οτι είναι απο το μέλλον .. ΑΛΛΑ στην ιστορία του δεύτερου κόμιξ η οποία είναι εξαιρετική , σε ενα καρέ λέει χαρακτηριστικά Και ενα αφιέρωμα του ΗΒ που λέει οτι ειναι ανθρωποειδές απο το μέλλον που του αρέσει να τρώεει ναφθαλίνη.. http://www.sansimera.gr/articles/670 Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά δεν γράφει την ημερομηνία κυκλοφορίας τους 3 τεύχους. 1
orck Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πηραμε και το δευτερο τευχος. Οντως δεν αναφερει ημερομηνια για το τριτο, δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα για να πω την αληθεια, ετσι και αλλιως και τωρα ψαχτα παμε ολοι. Και το επομενο τευχος
orck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Επισης υπαρχει και Komix Wiki, πληρως ενημερωμενη. http://el.komix.wikia.com/wiki/%CE%9A%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9E_2_%28%CE%92%CE%84_%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82%29 Και εδω αλλη σελιδα με παρουσιαση του τευχους http://comicstrades.me/2014/08/30/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BE-2-%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CF%84%CF%89%CF%81-%CF%84%CE%B9%CE%BA-%CF%84%CE%B1%CE%BA/
linuslost Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Άσχετο με το συγκεκριμένο, σχετικό με τα Κόμιξ γενικότερα: Πήρα το νέο κόμιξ Ο Αστερίξ στους Πικτες!!! Πολύ ωραία η ιστορία (δεν είχε πολύ ξύλο) και τέλεια η εικονογράφηση! Το πρότεινω σε όλους!
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 έριξα ένα δεύτερο διάβασμα αργό να το ευχαριστηθώ στο τεύχος 1 του νέου κόμιξ Τζήζους φάκην κραηστ. εκεί που συστήνει τον Φαντάλλα, τον μεταφράζει λάθος ως Ινδιάνο αντί για Ινδό. Και καλά χέσε το να μην έχει διαβάσει ο μεταφραστής το Μόμπυ Ντικ, και χέσε που θα έπρεπε να έχει κάνει τον κόπο να γκουγκλάρει τους βασικούς χαρακτήρες. Το τουρμπάνι δεν το είδε;
Porg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αγόρασα το #5 και δεν μου άρεσε καθόλου Βάζω στην άκρη τη κακή ποιότητα, οι ιστορίες του μου φάνηκαν μικρές και άγευστες
olbios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα! 7 χρόνια μετά και οι γιοι μου αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να χάσουμε το 1ο τεύχος του Κόμιξ (Αύγουστος 2014) και το ψάχνω απελπισμένα χωρίς καμία τύχη μέχρι στιγμής. Στην Καθημερινή δεν το έχουν λέει. Υπάρχει καμμιά ιδέα από κανέναν; ή ακόμα καλύτερα αν το πουλάει κάποιος; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα