Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε πάρα πολύ .. ! Πολύ καλό ξεκίνημα για το κόμιξ.. 

Και στο δευτερο τεύχος έχει τον αγαπημένο μου Ητα Βήτα ! αν το θυμάστε απο τα μικυ μάους..

Κατι θυμαμαι απο ΗΒ αλλα ισως να τους μπερδευω με τον γλομπο το κατοικιδιο του Κυρου Γραναζη.

Στις 27 Αυγουστου οπως λενε θα παρω και το δευτερο τευχος.

Ο παλιμπαιδισμος μου δεν εχει ορια :)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατι θυμαμαι απο ΗΒ αλλα ισως να τους μπερδευω με τον γλομπο το κατοικιδιο του Κυρου Γραναζη.

Στις 27 Αυγουστου οπως λενε θα παρω και το δευτερο τευχος.

Ο παλιμπαιδισμος μου δεν εχει ορια :)

εμενα να δείς με ξαναπήγε χρόνια πίσω.. Μαζεύω ξανα Κόμιξ και αυτα τις Καθημερινής . Αν μου κάνει κλίκ αγοράζω και κανένα απο τα κλασικά που τα εχουν σε σακουλάκι.

Πάντως σε περίπτερο κεντρικό των μελισσίων δεν υπήρχε το κόμιξ για πάνω απο 3-4 μέρες.. Γιατι έτσι;

Δημοσ.

εμενα να δείς με ξαναπήγε χρόνια πίσω.. Μαζεύω ξανα Κόμιξ και αυτα τις Καθημερινής . Αν μου κάνει κλίκ αγοράζω και κανένα απο τα κλασικά που τα εχουν σε σακουλάκι.

Πάντως σε περίπτερο κεντρικό των μελισσίων δεν υπήρχε το κόμιξ για πάνω απο 3-4 μέρες.. Γιατι έτσι;

Ουτε εγω το εβρισκα τις πρωτες μερες στην αθηνα. Λογικα δεν τυπωνουν πολλα, θελουν να δουν πως θα παει

Παλιμπαιδισμος δεν λες τιποτα. Ειναι μια ωραια κοπελιτσα στο μινι μαρκετ, και στελνω αλλους να τα περνουν. Τι να της πω; Γεια σου, μαζι με το ονομα σου δωσε μου και το καινουργιο μικυ μαους; 

• Like 1
Δημοσ.

Παλιμπαιδισμος δεν λες τιποτα. Ειναι μια ωραια κοπελιτσα στο μινι μαρκετ, και στελνω αλλους να τα περνουν. Τι να της πω; Γεια σου, μαζι με το ονομα σου δωσε μου και το καινουργιο μικυ μαους; 

Χαλαρα ναι. Εαν εχεις ενα χομπυ που ντρεπεσαι να το δουν αλλοι τοτε δεν αξιζει το χομπυ. Πεταω τηλεκατευθυνομενα αεροπλανα, αυτοκινητα και καραβακια, φτιαχνω στατικα μοντελα, μαζευω ξανα τα κομιξ και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος που δεν σαπιζω σε καποιο καφενειο χτυπωντας το μπεγλερι σαν βαρυ-μαγκας. Δεν ντρεπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ.

• Like 6
Δημοσ.

Αγόρασα το νέο κόμιξ καθαρά από περιέργεια. Η τιμή του τσιμπημένη και σε χειρότερης ποιότητας χαρτί (απλά με λίγες περισσότερες σελίδες). Το ότι θα βάζει και ιστορίες μικι δεν είναι και πολύ καλή ιδέα.Νομίζω ότι το παλιό κόμιξ είχε ταυτιστεί καθαρά με τα παπιά!

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρα ναι. Εαν εχεις ενα χομπυ που ντρεπεσαι να το δουν αλλοι τοτε δεν αξιζει το χομπυ. Πεταω τηλεκατευθυνομενα αεροπλανα, αυτοκινητα και καραβακια, φτιαχνω στατικα μοντελα, μαζευω ξανα τα κομιξ και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος που δεν σαπιζω σε καποιο καφενειο χτυπωντας το μπεγλερι σαν βαρυ-μαγκας. Δεν ντρεπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ.

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.καλα τα λες.ποτε δεν ντρεπομαστε για τα χομπυ μας.δηλαδη ειναι ντροπη να μαζευουμε κομιξ η να εχουμε συλλογη με διαφορα παιχνιδια η μοντελισμους;αλλιως αν ειναι να το κρυβεις δεν λεει.εγω παντα απο μικρο παιδακι μαζευα κομιξ,αλμανακο,μικυ μαους και γενικα τετοια περιοδικα και τα εχω μεχρι σημερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω το μόνο λάθος που έκανα ηταν οτι σε κάποια φάση που μεγάλωσα ντρεπόμουν να μαζεύω κόμιξ (μετα τα 16) αλλά ευτυχώς τα συνέχισε ο αδερφός μου.

Είχα ξεκινήσει ωστόσο απο το 1994 να τα μαζεύω και όλα σε κατάσταση "περιπτέρου" όπως τα αγόρασα.

Μικρός είχα αγοράσει και το πρώτο τέυχος με τα τετράγωνα αυγά . Το φύλαγα στο συρτάρι του κομοδίνου μου σαν θησαυρό μαζί με άλλα αλλά αυτό το είχα σε ξεχωριστή θέση. Κι αυτό σε άριστη κατάσταση.

Μου το έσκισαν οι γονείς μου γιατι πίστευαν οτι δεν πρέπει να μαζεύουμε μικυ μάους... κολλημένοι..

Ποτε δεν θα το ξεχάσω.

Τώρα είμαι 33 και δεν με νοιάζει καθόλου.Μέχρι και η κοπέλα μου το ξέρει οτι τρέχω να αγοράσω Καθημερινή και κόμιξ και κλασικα μου τα αγοράζει και η ίδια .. 

Μέγα λάθος πραγματικά μην ντρέπεστε είναι ωραίο χόμπυ και θα το μετανιώσετε μετά.

Ας ντρέπονται αυτοί που έχουν στρεότυπα και λένε α αγοράζεις μικυ μάους; δεν είσαι λίγο μεγάλος; 

Να είστε σίγουροι οτι οι ίδιοι εχουν στερεότυπα σε πολλους τομείς της ζωής του και είναι δυστυχισμένοι.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 4
Δημοσ.

Άμα σου δώσει μόνο το όνομά της και μετά και το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή της όταν έρθει σπίτι σου τι θα τα κάνεις τα μικυ μάους, θα τα κρύβεις;

Έχω ακούσει να το χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν την κάθε είδους εγκληματική ηλιθιότητα, αλλά εδώ πραγματικά ταιριάζει το "σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε".

Υπάρχει ένας ωκεανός διαφορά ανάμεσα στο "εκτιμώ το κόμιξ σα τέχνη και σα μέσο παρουσίασης ιστοριών" και στο "μαμά θέλω το μίκυ".

• Like 2
Δημοσ.

Αυριο υποτιθεται εχουμε το δευτερο τευχος με τον Ητα Βητα. Ποιος θα μου θυμισει τι ηταν ο Ητα Βητα; Τον θυμαμαι μονο σαν εικονα, δεν θυμαμαι λεπτομεριες.

comix2--2-thumb-large.jpg

Δημοσ.

απιστευτος ο ΗΒ είναι ενα πλασματάκι απο το μέλλον αν θυμάμαι καλά.. και το σκυλάκι είναι επισης δικό του.

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι μπαίνει και ο μίκυ σε αυτό το νέο κόμιξ μιας και είχαμε πήξει στα παπιά λίγο.

Καλό είναι να το μοιράσουν.

Πραγματικά ανυπομονώ για αυριο 

Μου θυμίζει πως περιμένα πιτσιρικάς να βγεί το κόμιξ στο περίπτερο και να πάω να το αγοράσω..

Θυμηθηκα σχόλασμα απο Α Γυμνασίου εξω να βρέχει τουλούμια .. εγώ χωρίς ομπρέλα και να επιλέγω να πάω στο περίπτερο με τα πόδια 1χμ για να ρωτήσω ΑΝ βγήκε το νέο τεύχος..και να τρώω και άκυρο ..

Τότε τα καθυστερούσαν κιόλας .

Ο εξωγήινος με την απύθμενη τσέπη που τρώει ναθφαλίνη

εξωγήινος ή πλάσμα απο το μέλλον; δεν είμαι σίγουρος . 

Δημοσ.

Ηταν και στο 1ο τευχος του Μικυ μαους ο ΗΒ. Λετε να το βρουμε κατευθειαν ή θα περιμενουμε παλι να περασουν μερες;

ποιο αν θα βρούμε το κόμιξ αυριο;

Δημοσ.

ποιο αν θα βρούμε το κόμιξ αυριο;

Ναι. Το πρωτο τευχος περασαν 4 μερες για να το βρω σε σοβαρο περιπτερο και μετα απο πολυ ψαξιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...