dimitris.puma Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εχω ενα κινεζικο ταμπλετ το 16GB ICOO ICOU8GT 8" Android 4.1.1 Quad Core A31 1.6GHz. οταν το ανοιγω φτανει μεχρι το λογοτυπο του κατασκευαστη κ μετα παλι απο την αρχη, οση ωρα κ αν το αφησω κανει το ιδιο κ το ιδιο. επανεκκινηση-λογοτυπο. να σημειωσω οτι δεν το αναγνωριζει το pc κ δεν εχει πληκτρο εντασης. παιδια ευχαριστω εκ των προτερων.
philnice Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα φίλε, ακολούθησε το σύνδεσμο που ακολουθεί, έχει και ένα βίντεο - αν είναι αυτό το πρόβλημα σου προχώρα στο link στο τέλος του post έχει ένα firmware το οποίο λογικά διορθώνει το πρόβλημα. http://www.pandawillforum.com/showthread.php?20835-Icou8GT-BOOT-PROBLEM-HELP-ME-PLEASE! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από philnice
dimitris.puma Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 καλησπέρα φίλε, ακολούθησε το σύνδεσμο που ακολουθεί, έχει και ένα βίντεο - αν είναι αυτό το πρόβλημα σου προχώρα στο link στο τέλος του post έχει ένα firmware το οποίο λογικά διορθώνει το πρόβλημα. http://www.pandawillforum.com/showthread.php?20835-Icou8GT-BOOT-PROBLEM-HELP-ME-PLEASE! καλησπερα κ σε σενα φιλε. ακριβως αυτο ειναι το προβλημα. ακολουθησα το link αλλα δεν ξερω τι να κανω... ειναι ολα στα κινεζικα.. κατεβασα το firmware. τωρα?
philnice Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ...Τώρα πας εδώ, http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/05/03/geekbuying-release-quad-core-icoo-icou8gt-firmware-upgrade-guide/ και ακολουθείς τις οδηγίες στα αγγλικά πλέον. Α και επειδή υπάρχει και link για firmware στη σελίδα, τσέκαρε το μήπως είναι νεώτερο από αυτό που κατέβασες. Καλή επιτυχία! Διόρθωση: Από ότι είδα, στο αρχείο που κατεβάζεις από την σελίδα παραπάνω, συμπεριλαμβάνονται και τα flashing tools (Phoenix στην προκειμένη). Οπότε σιγουρέψου ότι υπάρχουν και στο αρχείο που κατέβασες αρχικά από το κινέζικο σάιτ. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από philnice
dimitris.puma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 καλημερα.παιδια θα το παλεψω με τις φτωχες μου γνωσεις.. θ σας πω τα αποτελεσματα..
dimitris.puma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 κολλησα γιατι δεν μου το αναγνωριζει το pc. δισκακι δεν εχω,,
dimitris.puma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 δεν φαινεται πουθενα στον υπολογιστη μου..
philnice Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εννοείς έχεις ανοίξει το phoenix, έχεις συνδέσει καλώδιο και το phoenix δεν το βλέπει;
dimitris.puma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εννοείς έχεις ανοίξει το phoenix, έχεις συνδέσει καλώδιο και το phoenix δεν το βλέπει; ναι ακριβως αυτο. απογοητευτηκα εκλεισα το phoenix κ αναψα τσιγαρο. καποια στιγμη πεφτει το ματι μου στην ταμπλετα κ ηταν ανοιχτη κανονικοτατα!!!!! υπαρχει περιπτωση το phoenix να εκανε δουλεια κ να μην εδειχνε καποια δραστηριοτητα??? παιδια σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
philnice Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 φίλε προφανώς φλασάρισμα έγινε. να σαι καλά φίλε, καλοδούλευτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα