Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν το βάζω στια αγγελίες γιατί δεν έχει σχέση αλλά λέω μπας και δοκιμάσω την τύχη μου και εδώ θέλει κανένας σκύλο αλλά να είναι σοβαρός και το ζωντανό να έχει ένα σπίτι σωστό....μιλάμε για τον eco ο οποίος είμαι χρονιάρης ακόμα κατουράει όρθιος δεν θα μεγαλώσει άλλο σε μέγεθος γύρο στα 15-18 κιλάυγιέστατος εμβολιασμένος με βιβλιάριο στο όνομά μου από κτηνιατρικά δεν θέλει τίποτα ένα εμβόλιο σε ένα χρόνο επαναληπτικόερχόταν στην εταιρία που δουλεύω αλλά επειδή είναι πολύ παιχνιδιάρης ενοχλούσε τους εργοδότες μας και λέγανε να τον στείλουν προ Χαλκίδα μεριά και να τον παρατήσουν...όταν το άκουσα φρίκαρα και τον πήρα σπίτι μου αλλά εγώ έχω ήδη ένα σκυλί και είναι θηλυκό και στην περίοδό του κιόλας και σπίτι γίνεται πανικόςο eco είναι καλός με άλλα σκυλιά και με κόσμο θέλει πολλά χάδια αν βρεθεί με παιδιά θα είναι ακόμα καλύτερα !δεν θέλει τίποτα από έξοδα μιας και τα έχω πληρώσει όλααπλά αδυνατώ να έχω 2 σκυλιά στο διαμέρισμά που μένουμε και τα έξοδα διπλασιάζονταιγενικά αν κάποιος ξέρει κανένα καλό σπίτι να θέλει να υιοθετήσει έναν σκυλάκι ας το πείαν τον πάρει κάποιος με μπαλκόνι μεγάλο ή αυλή μπορώ να του δώσω και ένα ξύλινο σπιτάκι που του έχουμε φτιάξει να έχει ένα χώρο δικό τουvideo με τον eco είναι ο τρίχρωμος καφέ άσπρο μαύροhttps://www.facebook...59527564&type=3 1
Peleus17 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Φίλε μου, πραγματικά σκέψου πολύ καλά, πάρα πολύ καλά πριν το δώσεις σε κάποιον. Γιατί πρέπει να δώσεις το σκυλί σε χέρια που είναι σε θέση να το φροντίζουν. Γιατί άμα το δώσεις σε κάποιο άτομο της "πλάκας", και όπου με το πρώτο μικρό, και λογικό βέβαια γιατί είναι σκύλος, ζόρι να το πετάξει έξω, καλύτερα να το κρατήσεις εσύ ο ίδιος εάν πραγματικά νοιάζεσαι για το σκυλάκι. Εται δεν θα βασανίζεται η ψυχή σου για το τι έκανες....Εγώ ειμαι σε παρόμοια κατάσταση με σένα. Έχω 5μικρά 1-2 μηνών γατάκια και κανένας δεν τα παίρνει. 1
redhotstef Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Εγώ ειμαι σε παρόμοια κατάσταση με σένα. Έχω 5μικρά 1-2 μηνών γατάκια και κανένας δεν τα παίρνει. τι να τα κανει ρε φιλε; δεν ειναι δα και ειδος προς εξαφανιση.Και μεις ειμαστε φιλοζωοι, αλλα δεν εχουμε σπιτι μας κατοικιδια. Τι κερδιζει καποιος αν εχει σπιτι του κατοικιδιο; Πρωτα απ ολα πρεπει να εχεις σπιτι με αυλη, και δευτερον να εχεις χρονο να βγαζεις τα σκυλια πχ βολτα ΚΑΘΕ μερα. Τη γατα σου γιατι δεν τη στειρωσες; Η μαλλον γιατι ηθελες να την βαλεις να κανει σεξ; Η μαλλον αν τα γατακια τα βρηκες στο δρομο γιατι τα πηγες σπιτι σου και οχι σε καποια φιλοζωικη;; Βλεπω συνεχως οι ανθρωποι να μαζευουν ζωντανα απο το δρομο, (και καλα κανουν αν εχουν την παραπανω ανεση), μετα να μην μπορουν να τα φροντισουν και στο τελος τα παρατανε (η στο δρομο, η σε αλλους ανθρωπους). Αυτο ειναι κακο για το σκυλι πχ. Οταν εχει μαθει να μεγαλωνει στους δρομους και να τον ταιζουν οι διαφοροι γειτονες, μετα μαθαινει να μενει σε σπιτι, και μετα παλι απ την αρχη σε αλλον ιδιοκτητη η στο δρομο, ε καπου θα τα χασει. 1
kostas_dr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ερχόταν στην εταιρία που δουλεύω αλλά επειδή είναι πολύ παιχνιδιάρης ενοχλούσε τους εργοδότες μας και λέγανε να τον στείλουν προ Χαλκίδα μεριά και να τον παρατήσουν...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 redhotstef τον έχω ήδη 2 μήνες και δεν βλέπω να θέλει κανένας και δεν πρόκειτε να τον δώσω στον πρώτο τυχόντα προφανός η αυλή δεν είναι η μόνη λύση για το κατοικίδιο εγώ έχω 2 αυλές απλά δεν μπορώ να προσφέρω και στα 2 ότι χρειάζονται φαντάζεσαι αντί για 50 το μήνα σε τροφές να πρέπει να πληρώνεις 100άρικα ; και οι φιλοζωικές μας έχουν γραμμένους κάθε φορά μου λένε πάρε τηλ σε 15 μέρες....
Peleus17 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 τι να τα κανει ρε φιλε; δεν ειναι δα και ειδος προς εξαφανιση.Και μεις ειμαστε φιλοζωοι, αλλα δεν εχουμε σπιτι μας κατοικιδια. Τι κερδιζει καποιος αν εχει σπιτι του κατοικιδιο; Πρωτα απ ολα πρεπει να εχεις σπιτι με αυλη, και δευτερον να εχεις χρονο να βγαζεις τα σκυλια πχ βολτα ΚΑΘΕ μερα. Τη γατα σου γιατι δεν τη στειρωσες; Η μαλλον γιατι ηθελες να την βαλεις να κανει σεξ; Η μαλλον αν τα γατακια τα βρηκες στο δρομο γιατι τα πηγες σπιτι σου και οχι σε καποια φιλοζωικη;; Βλεπω συνεχως οι ανθρωποι να μαζευουν ζωντανα απο το δρομο, (και καλα κανουν αν εχουν την παραπανω ανεση), μετα να μην μπορουν να τα φροντισουν και στο τελος τα παρατανε (η στο δρομο, η σε αλλους ανθρωπους). Αυτο ειναι κακο για το σκυλι πχ. Οταν εχει μαθει να μεγαλωνει στους δρομους και να τον ταιζουν οι διαφοροι γειτονες, μετα μαθαινει να μενει σε σπιτι, και μετα παλι απ την αρχη σε αλλον ιδιοκτητη η στο δρομο, ε καπου θα τα χασει. Η στείρωση δεν γίνεται δωρεάν. Και η μεγάλη το είχε σκάσει από το σπίτι και γαμιοταν 3 μέρες. Τώρα με τα γατάκια δεν πρόκειται να πετάξω έξω. Και δόξα το θεό μπορώ να τα ταιζω και τα 6. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα