Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, δεν ξέρω τι παίζει αλλά τους τελευταίους δύο μήνες μου έχουν σπάσει 3 προφυλακτικά Durex... Για να μην γίνει τίποτα και γίνω μπαμπάς από τόσο νέος θέλω αν ξέρει κάποιος καλύτερη και πιο αξιόπιστη μάρκα να μου την προτείνει... Συνήθως τα αγοράζω από το περίπτερο και όχι από κάποιο φαρμακείο. Ποια είναι η γνώμη σας, ευχαριστώ

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Durex εγγυηση, δεν μου εχει σπασει ποτε.

Μηπως τα βαζεις λαθος? Δεν πρεπει να εχουν αερα μεσα, την "φουσκα" εμπρος κρατα την πατημενη καθως το βαζεις.

• Like 7
Δημοσ.

Για να μην γίνει τίποτα απλούστατο πάντα χύνεις έξω. Την βγάζεις, βγάζεις και την καπότα, την παίζεις και τελειώνεις έξω.

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως να τα βάζω και λάθος δεν το ήξερα αυτό με την φούσκα, δεν είμαι πολλά χρόνια ενεργός σεξουαλικά(γύρω στα 2). Ίσως να φταίει και η ζέστη λόγω του ότι τα περίπτερα είναι πολύ εκτεθειμένα σε σχέση με τα φαρμακεία.

Για να μην γίνει τίποτα απλούστατο πάντα χύνεις έξω. Την βγάζεις, βγάζεις και την καπότα, την παίζεις και τελειώνεις έξω.

Είναι άλλη η αίσθηση του μέσα
Δημοσ.

Ίσως να τα βάζω και λάθος δεν το ήξερα αυτό με την φούσκα, δεν είμαι πολλά χρόνια ενεργός σεξουαλικά(γύρω στα 2). Ίσως να φταίει και η ζέστη λόγω του ότι τα περίπτερα είναι πολύ εκτεθειμένα σε σχέση με τα φαρμακεία.

ξεκαθαρο, επισης μου ελεγε γνωστός φαρμακοποιος οτι πλεον κυκλοφουν και απομιμήσεις (!!!) και καλό ειναι να προτιμας φαρμακεία - έστω online, παρα αποθήκες, σουπερ μαρκετ και ειδικά περίπτερα...

προσεχε νεος... και δες τις οδηγίες  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου είπε ο GeorgeMan, η σωστή τοποθέτηση είναι το πιο σημαντικό! (και οι συνθήκες αποθήκευσης μετράνε σίγουρα)

Αν παραλείψεις και τη γυναίκα είσαι ακόμα πιο σίγουρος! :P

(πλάκα κάνω :) )

• Like 4
Δημοσ.

ξεκαθαρο, επισης μου ελεγε γνωστός φαρμακοποιος οτι πλεον κυκλοφουν και απομιμήσεις (!!!) και καλό ειναι να προτιμας φαρμακεία - έστω online, παρα αποθήκες, σουπερ μαρκετ και ειδικά περίπτερα...

προσεχε νεος... και δες τις οδηγίες :-D

Ησύχασα λίγο... Θα προτιμώ φαρμακεία από δω και πέρα... Δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο από τα D Durex ε;
Δημοσ.

Αν παραλείψεις και τη γυναίκα είσαι ακόμα πιο σίγουρος! :P

(πλάκα κάνω :) )

Καλά, όταν την πατήσεις κανά δυο φορές, τα ξαναλέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ησύχασα λίγο... Θα προτιμώ φαρμακεία από δω και πέρα... Δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο από τα D Durex ε;

τσου...το επομενο πιο αξιοπιστο ειναι η αποχή  :X  χαχαχα!

Δημοσ.

ποτε απο περιπτερα και σουπερ μαρκετ  !

επισης again δε μου εχει σπασει ποτέ των ποτών εννω με ολα τα αλλα ειχα ατυχηματα ..

Δημοσ.

Καλά, όταν την πατήσεις κανά δυο φορές, τα ξαναλέμε.

Συμφωνώ ότι είναι καλός τρόπος για να μην έχεις απρόοπτα, πλάκα έκανα

Δημοσ.

Και άλλη η αίσθηση του να μην φοράς καθόλου, τα γνωρίζουμε.

Αν θέλεις να είσαι σίγουρος, δεν τελειώνεις μέσα.

Δημοσ.

Το να τελειωνεις μεσα, ακομα και αν φορας προφυλακτικο, ειναι επικινδυνο.

Μερικες φορες, σπανε τα καταραμμενα, χωρις να το καταλαβεις...

Δημοσ.

Το να τελειωνεις μεσα, ακομα και αν φορας προφυλακτικο, ειναι επικινδυνο.

Μερικες φορες, σπανε τα καταραμμενα, χωρις να το καταλαβεις...

Έχεις ένα δίκιο, από το να την πάθω θα ξεκινήσω να εφαρμόζω και το απέξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...