Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παίδες, δεν ξέρω τι παίζει αλλά τους τελευταίους δύο μήνες μου έχουν σπάσει 3 προφυλακτικά Durex... Για να μην γίνει τίποτα και γίνω μπαμπάς από τόσο νέος θέλω αν ξέρει κάποιος καλύτερη και πιο αξιόπιστη μάρκα να μου την προτείνει... Συνήθως τα αγοράζω από το περίπτερο και όχι από κάποιο φαρμακείο. Ποια είναι η γνώμη σας, ευχαριστώ 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Durex εγγυηση, δεν μου εχει σπασει ποτε. Μηπως τα βαζεις λαθος? Δεν πρεπει να εχουν αερα μεσα, την "φουσκα" εμπρος κρατα την πατημενη καθως το βαζεις. 7
GreyHorse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Για να μην γίνει τίποτα απλούστατο πάντα χύνεις έξω. Την βγάζεις, βγάζεις και την καπότα, την παίζεις και τελειώνεις έξω. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ίσως να τα βάζω και λάθος δεν το ήξερα αυτό με την φούσκα, δεν είμαι πολλά χρόνια ενεργός σεξουαλικά(γύρω στα 2). Ίσως να φταίει και η ζέστη λόγω του ότι τα περίπτερα είναι πολύ εκτεθειμένα σε σχέση με τα φαρμακεία. Για να μην γίνει τίποτα απλούστατο πάντα χύνεις έξω. Την βγάζεις, βγάζεις και την καπότα, την παίζεις και τελειώνεις έξω.Είναι άλλη η αίσθηση του μέσα
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ίσως να τα βάζω και λάθος δεν το ήξερα αυτό με την φούσκα, δεν είμαι πολλά χρόνια ενεργός σεξουαλικά(γύρω στα 2). Ίσως να φταίει και η ζέστη λόγω του ότι τα περίπτερα είναι πολύ εκτεθειμένα σε σχέση με τα φαρμακεία. ξεκαθαρο, επισης μου ελεγε γνωστός φαρμακοποιος οτι πλεον κυκλοφουν και απομιμήσεις (!!!) και καλό ειναι να προτιμας φαρμακεία - έστω online, παρα αποθήκες, σουπερ μαρκετ και ειδικά περίπτερα... προσεχε νεος... και δες τις οδηγίες 1
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ίσως να τα βάζω και λάθος δεν το ήξερα αυτό με την φούσκα, δεν είμαι πολλά χρόνια ενεργός σεξουαλικά(γύρω στα 2). Ίσως να φταίει και η ζέστη λόγω του ότι τα περίπτερα είναι πολύ εκτεθειμένα σε σχέση με τα φαρμακεία. Είναι άλλη η αίσθηση του μέσα Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου είπε ο GeorgeMan, η σωστή τοποθέτηση είναι το πιο σημαντικό! (και οι συνθήκες αποθήκευσης μετράνε σίγουρα) Για να μην γίνει τίποτα απλούστατο πάντα χύνεις έξω. Την βγάζεις, βγάζεις και την καπότα, την παίζεις και τελειώνεις έξω. Αν παραλείψεις και τη γυναίκα είσαι ακόμα πιο σίγουρος! (πλάκα κάνω ) 4
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ξεκαθαρο, επισης μου ελεγε γνωστός φαρμακοποιος οτι πλεον κυκλοφουν και απομιμήσεις (!!!) και καλό ειναι να προτιμας φαρμακεία - έστω online, παρα αποθήκες, σουπερ μαρκετ και ειδικά περίπτερα... προσεχε νεος... και δες τις οδηγίες Ησύχασα λίγο... Θα προτιμώ φαρμακεία από δω και πέρα... Δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο από τα D Durex ε;
GreyHorse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αν παραλείψεις και τη γυναίκα είσαι ακόμα πιο σίγουρος! (πλάκα κάνω ) Καλά, όταν την πατήσεις κανά δυο φορές, τα ξαναλέμε. 1
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ησύχασα λίγο... Θα προτιμώ φαρμακεία από δω και πέρα... Δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόπιστο από τα D Durex ε; τσου...το επομενο πιο αξιοπιστο ειναι η αποχή χαχαχα!
Mau-Maus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ποτε απο περιπτερα και σουπερ μαρκετ ! επισης again δε μου εχει σπασει ποτέ των ποτών εννω με ολα τα αλλα ειχα ατυχηματα ..
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλά, όταν την πατήσεις κανά δυο φορές, τα ξαναλέμε. Συμφωνώ ότι είναι καλός τρόπος για να μην έχεις απρόοπτα, πλάκα έκανα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 τσου...το επομενο πιο αξιοπιστο ειναι η αποχή χαχαχα! :P Καλά αυτό δεν παίζει... Είχα να την δω ένα μήνα, θα την σκισω τώρα :P Ευχαριστώ πολύ παιδιά καλή συνέχεια!
GreyHorse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Είναι άλλη η αίσθηση του μέσα Και άλλη η αίσθηση του να μην φοράς καθόλου, τα γνωρίζουμε. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος, δεν τελειώνεις μέσα.
loic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το να τελειωνεις μεσα, ακομα και αν φορας προφυλακτικο, ειναι επικινδυνο. Μερικες φορες, σπανε τα καταραμμενα, χωρις να το καταλαβεις...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το να τελειωνεις μεσα, ακομα και αν φορας προφυλακτικο, ειναι επικινδυνο. Μερικες φορες, σπανε τα καταραμμενα, χωρις να το καταλαβεις... Έχεις ένα δίκιο, από το να την πάθω θα ξεκινήσω να εφαρμόζω και το απέξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα