loic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Στα supermarkets υπαρχει μεν A/C αλλα δεν ξερεις πως, ποτε, για ποσο -αποθηκευτηκαν- και που.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Γιατι οχι απο σουπερ μαρκετ ωρε?Μου φαίνεται κάπως, τώρα να πας στο σούπερ μάρκετ για προφυλακτικά είναι κάπως...
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Στα supermarkets υπαρχει μεν A/C αλλα δεν ξερεις πως, ποτε, για ποσο -αποθηκευτηκαν- και που. Νομίζω και για τα φαρμακεία δεν πρέπει να διαφέρουν πολύ οι συνθήκες μεταφοράς και κράτησης πριν φτάσουν στο φαρμακείο Μου φαίνεται κάπως, τώρα να πας στο σούπερ μάρκετ για προφυλακτικά είναι κάπως... Ε πάρε και κάτι άλλο μαζί Εμένα μου φαίνεται πιο φυσιολογικό από περίπτερο και ίσως και φαρμακείο
SOADNICK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ε πάρε και κάτι άλλο μαζί Σχοινί και μονωτική Υ.Γ. Αν δε κάνω λάθος, δεν υπάρχει ήδη θέμα για τα προφυλακτικά? Πρέπει να είχε και poll 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πρώτη φορά που πήγα στο περίπτερο... -καλησπέρα -καλησπέρα -ένα Marlboro σκληρό θα ήθελα -ορίστε (πέντε δεύτερα ησυχία) -κάτι άλλο; -και έναν καπνό old Holborn's κίτρινο -ορίστε (και πάλι ησυχία) -κάτι άλλο; -εεεεεε... -Ρε φίλε πες μας τι θες να τελειώνουμε -εένα πακέτο προφυλακτικά Durex -και δεν μου το έλεγες τόση ώρα ρε παλικάρι μου, άντε καλή επιτυχία. Καπνοί τσιγάρα για τον κολλητο πήγαιναν, έχω σχέση μίσους με το τσιγάρο 4
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μου φαίνεται κάπως, τώρα να πας στο σούπερ μάρκετ για προφυλακτικά είναι κάπως... δυο ντοματες, ενα αγγουρι, ελαιολαδο και ενα κουτι καποτες...χαχαχα! αυτα ειναι... 1
loic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 zio10, on 03 Aug 2014 - 5:41 PM, said: Νομίζω και για τα φαρμακεία δεν πρέπει να διαφέρουν πολύ οι συνθήκες μεταφοράς και κράτησης πριν φτάσουν στο φαρμακείο Δεν εχεις κι'αδικο. Αν καποιος ανησυχει πολυ, μπορει να φορεσει και δυο. Αν ειναι τα πολυ λεπτα, θα ειναι (σχεδον) σαν να φοραει ενα.
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 δυο ντοματες, ενα αγγουρι, ελαιολαδο και ενα κουτι καποτες...χαχαχα! αυτα ειναι... Και ένα κιλό φέτα βάλε, να γίνει σωστή η σαλάτα 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μου βγήκε 1050 να το αφήσω; Να το αφήσεις και να βάλεις ένα κιλό φέτα Πραγματικά πολύ awkward η πρώτη φορά που αγοράζεις καποτες 1
g_alkis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Έως τώρα προτάθηκε να τελειώνεις απ'έξω ακόμα κι αν φοράς και να φοράς δύο μαζί. Έρχεται και η πρόταση για αποχή όπου να'ναι.
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 μη μασας ρε πηγαινε φαρμακειο... μπορει να μπανισεις και καμια καλή βοηθό τσου...το επομενο πιο αξιοπιστο ειναι η αποχή χαχαχα! Έως τώρα προτάθηκε να τελειώνεις απ'έξω ακόμα κι αν φοράς και να φοράς δύο μαζί. Έρχεται και η πρόταση για αποχή όπου να'ναι. δεν εισαι προσεκτικός!!
loic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 g_alkis, on 03 Aug 2014 - 5:52 PM, said:Έως τώρα προτάθηκε να τελειώνεις απ'έξω ακόμα κι αν φοράς και να φοράς δύο μαζί. Καλα... τελειωσε μεσα, κρατα την εκει μεχρι να σου μικρυνει, βγαλ'τη εξω κρατωντας προσεχτικα το προφυλακτικο και... παθε σοκ οταν διαπιστωσεις οτι μπροστα δεν υπαρχει τιποτα. Μεσα στη καβλα, δεν καταλαβαινεις τιποτα... 2
CROM271 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 δυο ντοματες, ενα αγγουρι, ελαιολαδο και ενα κουτι καποτες...χαχαχα! αυτα ειναι... Το αγγουρι μαζι με καποτες προσεξε το. Μπορει να σε παρεξηγησουν...
idomeneas7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Εγω παντως δεν παιρνω ποτε απο φαρμακειο...το σουπερ μαρκετ τα εχει πιο φτηνα, με μεγαλυτερη ποικιλια και λειτουργει περισσοτερες ωρες, αρα εχει A/C περισσοτερο. Συν οτι εχει περισσοτερη κινηση και παντα ειναι φρεσκιες οι παρτιδες. Παλιοτερα πηγαιναμε στις προσφορες και παιρναμε αποθεματα μηνων, αφου στηναμε πυργακια στο ταμειο. Σιγα την ντροπη, εδω εχω αγορασει σερβιετες και πανες ακρατειας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα