paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το αγγουρι μαζι με καποτες προσεξε το. Μπορει να σε παρεξηγησουν... για αυτό του το ειπα, +ντοματες+λαδι χοχοχο εγω τη βρηκα τη λυση, ονλαιν φαρμακεια και τελος... 1
GreyHorse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Έως τώρα προτάθηκε να τελειώνεις απ'έξω ακόμα κι αν φοράς και να φοράς δύο μαζί. Έρχεται και η πρόταση για αποχή όπου να'ναι. Ο λόγος της ύπαρξης του προφυλακτικού είναι να χύνεις μέσα δηλαδή; Άσε, την ξέρω την απάντηση, αν δεν υπήρχαν τα ΣΜΝ ένας στους 10 άντρες και αν, θα φορούσε προφυλακτικό. Προς ενημέρωσή σου και όλων μας, είναι και για πρόληψη ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Και επειδή τα άτιμα τα έχουν τα ατυχήματα, αν σε ενδιαφέρει να μην αφήσεις την άλλη έγκυο και τρέχεις μια ζωή για πάνες κτλ ή την σκάσεις την πεντακοσάρα στον γυναικολόγο, τότε τελειώνεις έξω. Ιδίως όταν την έχεις πατήσει. Η ξαδέρφη μου από άλλον έμεινε έγκυος, 2 πλήρωσαν την έκτρωση, έβγαλε και κέρδος η άτιμη. Και άντε να είσαι σίγουρος ότι πληρώνεις δικιά σου βλακεία ή αλλουνού. Άλλη η αίσθηση να τελειώνεις πάνω της...στήθος, στόμα, κτλ, άλειψέ την από την κορυφή ως τα νύχια που λέει ο λόγος. 2
g_alkis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ωραία η ξαδέρφη. Αλλά με το ιστορικό της θα ήταν μονίμως πασαλειμένη η άτιμη αν ακολουθούσε τη συμβουλή σου. 1
GreyHorse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ωραία η ξαδέρφη. Αλλά με το ιστορικό της θα ήταν μονίμως πασαλειμένη η άτιμη αν ακολουθούσε τη συμβουλή σου. Είπα εγώ ότι είναι καλή η ξαδέρφη; Απλά είπα κάτι που ξέρω ότι έγινε σίγουρα. Εσύ και όλοι μας, μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι όταν έρθει η γκόμενα και σου πει "είμαι έγκυος" ότι είναι δικό σου; Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρξει εγκυμοσύνη και όταν τελειώνεις έξω, αλλά οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται κοντά στο μηδενικό και σίγουρα καμιά δεν θα πάει να σου φορτώσει αλλουνού σπόρους όταν ξέρει ότι πάντα χύνεις έξω.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Θέλω γνωριμία με την ξαδέρφη!!!Ας κρατήσουμε το θέμα σε σοβαρά πλαίσια, ο άνθρωπός έφερε το παράδειγμα για βοήθεια. Είναι όντως αλήθεια αυτό, αν την κάνει άλλος τη στραβή και σου πει ότι το έκανες εσύ τότε έμπλεξες, αν όντως ξέρεις ότι είσαι εντάξει και ότι πάντα τελειώνεις απέξω την γράφεις στα ραπαπα σου και φεύγεις αλλά αν ξέρεις ότι κάποιες φορές τελειώνεις μέσα σου μπαίνουν υποψίες, δεν ξέρω παιδιά, έχω ακούσει πολλά και δεν θέλω να την πάθω. Με την κοπέλα μου είμαστε χρόνια μαζί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να μείνουμε μαζί και πόσο μάλλον να αποκτήσουμε παιδί όταν δεν έχουμε ούτε την οικονομική δυνατότητα ούτε την ψυχολογία να μεγαλώσουμε παιδί. Αν γίνει καμιά στραβή δεν θέλω να την σπρώξω στην διαδικασία της έκτρωσης, οπότε θέλω να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται
revolver1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 http://www.durex.com/gr-gr/products/condoms/pages/extrasafe.aspx Το χεις δοκιμάσει?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 http://www.durex.com/gr-gr/products/condoms/pages/extrasafe.aspx Το χεις δοκιμάσει? Θα το δοκιμάσω, τα classic χρησιμοποιώ συνήθως
g_alkis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με την κοπέλα μου είμαστε χρόνια μαζί Είστε χρόνια μαζί αλλά είσαι ενεργός 2 χρόνια. Μίλησέ μας γι'αυτό.
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παίδες, δεν ξέρω τι παίζει αλλά τους τελευταίους δύο μήνες μου έχουν σπάσει 3 προφυλακτικά Durex... Για να μην γίνει τίποτα και γίνω μπαμπάς από τόσο νέος θέλω αν ξέρει κάποιος καλύτερη και πιο αξιόπιστη μάρκα να μου την προτείνει... Συνήθως τα αγοράζω από το περίπτερο και όχι από κάποιο φαρμακείο. Ποια είναι η γνώμη σας, ευχαριστώ και αναρωτιεσαι γιατι σου σπανε; 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Είστε χρόνια μαζί αλλά είσαι ενεργός 2 χρόνια. Μίλησέ μας γι'αυτό.Σορρυ καιρό ήθελα να πω, ενάμιση χρόνο κλείνουμε τέλος του μήνα. 1
arxaggelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ίσως να τα βάζω και λάθος δεν το ήξερα αυτό με την φούσκα Όταν πήρες το πρώτο σου κουτάκι το θεώρησες εντελώς περιττό να διαβάσεις το χαρτάκι μέσα; Αυτό με τον αέρα δεν είναι κανένα μυστικό για μυημένους, οι βασικές οδηγίες χρήσης του προφυλακτικού είναι.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παίδες χαλαρώστε, εγώ έχω πάρει τις απαντήσεις μου, απλά οκ επειδή όντως διαβάζουν και πιο μικροί και θα σας πάρει κανείς στα σοβαρά προσέχετε λίγο τι λέτε, σε τόσο λεπτά θέματα μην αστειεύεστε. Όντως όταν ξέρεις ότι η κοπέλα που το κάνεις είναι καθαρή και ο μόνος σου φόβος είναι μην μείνει έγκυος δεν βάζεις 2πλες και βλακείες, ή μία ή τίποτα και τελειώνεις απέξω... Εγώ ποτέ δεν δοκίμασα με 2πλη αλλά φαντάζομαι θα χαλάει πολύ την αίσθηση... Τις οδηγίες δεν τις διάβασα γιατί είναι straightforward τι κάνεις, αλλά έτσι νόμιζα και έκανα λάθος
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παίδες χαλαρώστε, εγώ έχω πάρει τις απαντήσεις μου, απλά οκ επειδή όντως διαβάζουν και πιο μικροί και θα σας πάρει κανείς στα σοβαρά προσέχετε λίγο τι λέτε, σε τόσο λεπτά θέματα μην αστειεύεστε. ή τίποτα και τελειώνεις απέξω... 4
GreyHorse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Παίδες χαλαρώστε, εγώ έχω πάρει τις απαντήσεις μου, απλά οκ επειδή όντως διαβάζουν και πιο μικροί και θα σας πάρει κανείς στα σοβαρά προσέχετε λίγο τι λέτε, σε τόσο λεπτά θέματα μην αστειεύεστε. ή τίποτα και τελειώνεις απέξω... Τι τίποτα και τελειώνεις απ'έξω ωρεεεεε! Η μάνα μου έτσι έμεινε έγκυος στην αδερφή μου και αυτή με την σειρά της στο 2ο παιδί της. Το τράβηγμα από μόνο του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα