Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οποιον φαινεται αστειο το 2πλο προφυλακτικο...

google images...

βλεννόρρoια, χλαμύδια, έρπης γεννητικών οργάνων, σύφιλη, HPV...

Και καλη σας διασκέδαση!

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι τίποτα και τελειώνεις απ'έξω ωρεεεεε!

Η μάνα μου έτσι έμεινε έγκυος στην αδερφή μου και αυτή με την σειρά της στο 2ο παιδί της.

Το τράβηγμα από μόνο του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ!

Εντάξει αλλά μιλάμε για δύο περιπτώσεις, Το συζήτησα και με φίλους και με μεγάλους κιόλας που έχουν οικογένεια και μου είπαν ότι η μέθοδος του τελειώνεις απέξω είναι η πιο ασφαλής...
Δημοσ.

Σε βλέπω καρχαρία να ανοίγεις κανα τόπικ "πιθανή εγκυμοσύνη, τι να κάνω;" σύντομα

Έλα τώρα, 2 χρόνια και δεν έγινε, τώρα θα γίνει; Απλά θα προσέχω περισσότερο.

Conclusion, ή με προφυλακτικο και απέξω ή χωρίς και απέξω, ή με και μέσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα τώρα, 2 χρόνια και δεν έγινε, τώρα θα γίνει; Απλά θα προσέχω περισσότερο.

Conclusion, ή με προφυλακτικο και απέξω ή χωρίς και απέξω, ή με και μέσα

Οι πιθανότητες εγκυμοσύνης με το τράβηγμα είναι 1 στις 2000.

Αλλιώς 4 στα 100 ζευγάρια θα αποκτήσουν και τρίτο στην παρέα όταν κάνουν σεξ με μόνη "αντισύλληψη" το τράβηγμα μέσα σε ένα χρόνο.

Ή αλλιώς, την πρώτη σεξουαλικά ενεργή σου πενταετία, άντε δεκαετία, σχεδόν σίγουρα θα αφήσεις έγκυο το ταίρι σου όταν η μόνη σου μέθοδος εναι το τράβηγμα. Και να μην την αφήσεις έγκυο να είσαι από τις εξαιρέσεις των εξαιρέσεων, δεν θα γλιτώσεις το γαμησιάτικο πεντακοσάρι της έκτρωσης, στο δηλώνω.

Επεξ/σία από paredwse
  • Like 2
Δημοσ.

Πως σπανε τα προφυλαχτικα;

Απο την τριβη κατα τη διαρκεια της επαφης, ή απο την πιεση που ασκουν στο προφυλαχτικο (στο μπροστινο σακουλακι) τα.. υγρα της μανικας;

Απο την τριβη φανταζομαι θα συμβαινει απο πισω μονο..

Δημοσ.

καταρχην αν δε το φορεσεις σωστα και επειτα  απο την τριβη !

και μια χαρα να το βαλεις δηλαδη , αν αργεις να τελειωσεις,  αν το κανεις πολυ ωρα πρεπει να αλλαζεις προφυλακτικο ακομη και αν αυτο  δειχνει κομπλε ..

Δημοσ.

Καλα... τελειωσε μεσα, κρατα την εκει μεχρι να σου μικρυνει, βγαλ'τη εξω κρατωντας προσεχτικα το προφυλακτικο και... παθε σοκ οταν διαπιστωσεις οτι μπροστα δεν υπαρχει τιποτα.

Μεσα στη καβλα, δεν καταλαβαινεις τιποτα...

Παθών. Ευτυχώς τα πυρά ήταν άσφαιρα. Αλλά συνέβη με duo (ήμουν μικρός και δεν ήξερα).

Προσοχή παιδιά, προσοχή.

Δημοσ.

Σε οποιον φαινεται αστειο το 2πλο προφυλακτικο...

google images...

βλεννόρρoια, χλαμύδια, έρπης γεννητικών οργάνων, σύφιλη, HPV...

Και καλη σας διασκέδαση!

Ή κάτι τέτοιο

:ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Το αν θα σπασει δεν εξαρταται και απο το παχος του προφυλαχτικου; Οταν ο αλλος εχει παχια (σαν τις μυγες) και παει και βαζει στενη αλ καποτα, τα θελει ο πωλος του. Πλεον στις μερες μας υπαρχουν παρα πολλες επιλογες προφυλαχτικων, ασχετα αν διαλεγουμε με βαση την γευση που της δινεις(οπως λεει και η διαφημιση).

Δημοσ.

ασχετα αν διαλεγουμε με βαση την γευση που της δινεις(οπως λεει και η διαφημιση).

Ή με βάση το να φωσφορίζουν στο σκοτάδι... :P

• Like 3
Δημοσ.

Για τα extra safe που αναφέρθηκαν παραπάνω, μου φάνηκαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σφιχτά, σε βαθμό που τον λυπήθηκα (και δεν είμαι ο έρμος και ο Έλληνας Ρόκο Σιφρέντι να πεις...)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...