Προς το περιεχόμενο

Προταση για πληκτρολογιο και στηριγμα καρπου (πονος στο καρπο)


Antretng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Επειδη τελευταια εχω αρχισει να νιωθω κατι ενοχλησεις στον αριστερο καρπο όπως και πισω απο το μικρο δαχτυλο από πάνω, ιδίως οταν παιζω κανα παιχνιδι και παταω συχνα το shift και ctrl ταυτοχρονα με αλλα πληκτρα, έχετε να μου προτεινετε κάτι;

Σκέφτηκα αυτο το πληκτρολογιο και αυτο το στηριγμα . Τι λετε; Οριο σε χρηματα δεν βαζω, θελω ο,τι καλυτερο πριν με χτυπησει καμια τενοντιτιδα.

Απο οτι εχω δει σπαει αρκετα ο αριστερος καρπος και το μικρο δαχτυλο παει πολυ προς τα πανω. Οποτε ειναι ολοφανερο οτι κατι πρεπει να αλλαξω. Αυτη τη στιγμη εχω ενα πληκτρολογιο του "κιλου".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρίξε μια ματιά εδώ γιατί πολλές φορές δεν φταίει το πληκτρολόγιο αλλά εμείς οι ίδιοι.

 

http://www.healthycomputing.com/office/setup/keyboard/

 

Επίσης μηχανικά πλήκτρα που απαιτούν αρκετή πίεση δεν είναι η καλύτερη λύση. Μπορείς να ρωτήσεις και ορθοπεδικό

 

Δες αυτό

 

http://www.skroutz.gr/s/3985659/Microsoft-Wireless-Sculpt-Ergonomic-Desktop.html?keyphrase=Microsoft+Sculpt+Ergonomic+Keyboard

 

Επίσης είναι γενική παραδοχή ότι τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι φτιαγμένα για ταχύτητα και ευκολία στο gaming. Δεν είναι εργονομικά και ιδιαίτερα επιβλαβή σε άτομα με ευαισθησία στα χέρια. Οπότε ξέχνα κάθε είδους μηχανικό και gaming keyboard

 

 

 

 

 

Πας σε μηχανικο corsair k70 και τελειωσες. Φιλος μου το εχει και μου λεει τα καλυτερα σε εργονομια και πληκτρολογηση.

 

 

Αν βάλει το Κ70 και ακουμπάει στο rest ενώ πληκτρολογεί και είναι και Red switches πραγματικά "τελείωσε" ο καρπός του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Πανω κατω τα ακολουθω ολα αυτα με εξαιρεση την αρνητικη κλιση του πληκτρολογιου. Σε αυτο που εχω τώρα εχω ανεβασμενα τα πισω ποδαρακια.

Το πλητρκολογιο που προτεινες μου φαινεται πολυ μεγαλο και φοβαμαι μην δεν εχω χώρο για το ποντικι (εχω συρταρακι κατω απο το γραφειο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα σας ειναι ιδαιτερο,ανατομικο. Πρωτα να δειτε εναν ορθοπεδικο να σας πει γιατι μπορει να χρειαζεστε εγχειρηση και μετα αποφασιζετε. Αλλοι δεν εχουμε κανενα προβλημα οτι keyboard και να χρησιμοποιουμε ,οποτε δεν νομιζω οτι ενας μη ειδικος μπορει να σας δωσει απαντηση. ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%82 )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ πληκτρολόγιο που σου ΄πρότεινα είναι εργονομικό και μπορείς να δεις τις διαστάσεις του και να μετρήσεις το χώρο σου. Να προτιμήσεις εργονομικές κατασκευές και να προσέξεις το χέρι... Καλό θα είναι να κάνεις μια επίσκεψη σε ορθοπεδικό. Μην σε φοβίζει κάτι απλά θα σου δώσει κανα δυο συμβουλές και θα δει μήπως υπάρχει κανα θεματάκι που εύκολα διορθώνεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχετε δικιο. Με την πρωτη ευκαιρια θα παω μια επισκεψη. Καλυτερα τώρα που ειναι στην αρχη παρα μετα που δεν εχει επιστροφη. Σας ευχαριστω ολους για τις απντησεις.

Αν εχει κανας αλλος καμια προταση για πληκτρολογιο,  με χαρα μου να την ακουσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...