imvrios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ebay αλλά ebay Γερμανίας από Γερμανικό κατάστημα. Όποιος θέλει ένα αξιοπρεπές εισαγωγικό tablet από ένα αξιόπιστο brand π.χ. για δώρο σε κάποιο παιδί, το Archos είναι ότι πρέπει σε αυτά τα λεφτά. Για παραπάνω δεν είναι, κυρίως λόγω της ανάλυσης του: http://www.ebay.de/itm/351134224115 Στην Ελλάδα από 110€ στον Κωτσόβολο: http://www.skroutz.gr/s/4796987/Archos-90-Neon-9-8GB.html?keyphrase=Archos+90+Neon Λειτουργικό Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 9" 3G/4G Δεν υποστηρίζεται Χωρητικότητα 8GB Επεξεργαστής Quad-Core A9 @ 1.4GHz Έκδοση Λειτουργικού Android 4.2, "Jelly Bean" Τύπος Οθόνης LED Ανάλυση Οθόνης 800 x 480 Εσωτερική Μνήμη RAM 1GB RAM Τύπος Κάρτας Μνήμης MicroSD Και με την ευκαιρία, να σας γνωρίσω το γερμανικό αντίστοιχο του Hot UK Deals για να κοιτάτε κι εκεί για προσφορές: http://www.mydealz.de/ Έχει αξιόλογες ευκαιρίες και αρκετά καταστήματα στέλνουν Ελλάδα. Δυστυχώς τα μεταφορικά από Γερμανία είναι ψιλοτσιμπημένα αλλά ενίοτε συμφέρει. 1
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 49 μου το βγαζει εμενα 10 € μεταφορικά για ελλαδα θα το επαιρνα μιας και ειναι τίμιο για τα λεφτα του και θελω να δώσω αλλη μια ευκαιρία στα tablet (το προηγούμενο το χάρισα μιας και θεωρησα οτι δεν μου χρησιμευει) αλλα δεν εχει πισω καμερα...
magdalhnh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μικρή δεν είναι η μπαταρία του ( 3300 mAH ) για 9 ίντσες; 1
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν κι από ό,τι φαίνεται μόνο εμένα ενδιέφερε η συγκεκριμένη προσφορά (thanks imvrios), ας πω τη σύντομη ιστορία της αγοράς γιατί έμεινα χαζός με το email που λαβα πριν λίγο. 04/08: Παραγγέλνω το tablet. 06/08: Μου ρχεται ειδοποίηση να πάω να το παραλάβω την επόμενη απ το ταχυδρομείο. 07/08: Το παραλαμβάνω. Πάω σπίτι και το βάζω να φορτίσει. Δείχνει να κολλάει για πολύ ώρα στο 57%. Παράλληλα φαινόταν να χει θέματα με το touch control, αλλού πατούσα κι άλλου καταλάβαινε ότι πατάω. Πατούσα backspace κι αυτό έγραφε μια "T" και μια backspace, έκανα scroll down το δεξί frame μια σελίδας κι αυτό έκανε scroll up το αριστερό. Προφανώς ξενέρωσα κι αποφάσισα να ζητήσω refund ή αντικατάσταση. Παρεμπιπτόντως, στο αρχικό email που χε στείλει ο πωλητής αναφέρει κάτι περί δικαιώματος υπαναχώρησης απ την αγορά μέχρι ένα μήνα μετά απ την παραλαβή του προϊόντος χωρίς να χρειάζεται να δωθούν εξηγήσεις. Τέλος πάντων, χθες κατά τη 1 το βράδυ στέλνω ένα μήνυμα εξηγώντας την κατάσταση. Παράλληλα παρατάω το tablet να φορτίζει. Σηκώνομαι σήμερα και βλέπω πως είναι πλήρως φορτισμένο και τα προβλήματα με το touch control δεν υπάρχουν πλέον. Παίζω κανα 2ωρο κι όλο καλά. Το βάζω να φορτίσει και πάλι όλα καλά. Σκέφτομαι πως θα ταν κάτι προσωρινό και αποφασίζω να στείλω μήνυμα στον πωλητή για ν αγνοήσει την προηγούμενη επικοινωνία αλλά πριν προλάβω, βλέπω ότι μου είχε στείλει πρώτα εκείνος το παρακάτω μήνυμα: Dear customer, we are very sorry that the item supplied by us has a reason for complaint. We have just initiated the refund of the purchase price. To prepare you any additional facts, a return of defective goods is not necessary. best regards - avides Παράλληλα μου χει έρθει και η επιβεβαίωση του refund απ το Paypal. Δηλαδή οι άνθρωποι, επιστρέψαν το κόστος του προϊόντος+μεταφορικά (χωρίς να ρωτήσουν το οτιδήποτε και να σε κάνουν να νιώσεις ότι απολογείσαι) και σου λένε κράτα και το προϊόν. Προφανώς θα στείλω πίσω το σύνολο του refund. Σε παρόμοια θέματα στο παρελθόν, έχει συμβεί να χω πάλι ίδια αντιμετώπιση (amazon & logitech) αλλά δεν παύω να εκπλήσσομαι κάθε φορά (ειδικά όταν τα συγκρίνω με περιστατικά που χω περάσει σε εγχώρια καταστήματα). 11
Narayan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Από εντυπώσεις το tablet πως είναι τώρα που δουλεύει σωστά; Περιμένω και το δικό μου και επειδή είναι για δώρο σε "περίεργη" συγγενή θέλω να είμαι προετοιμασμένος
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Αν εξαιρέσεις τα δυο θέματα που αρχικά παρουσίασε, κατά τ άλλα φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Τουλάχιστον το 2ωρο που το χρησιμοποίησα μετά την πλήρη φόρτιση. Τα μειονεκτήματα που εντόπισα (συγκρίνοντας με ένα Pipo M9 Max που χω) σχετίζονται με την οθόνη του: - Η ποιότητα της οθόνης. Αν την κοιτάς με κάποια κλίση, κυρίως στον κατακόρυφο άξονα, υπάρχουν εμφανείς χρωματικές αλλοιώσεις. Λογικό μιας και δεν είναι IPS panel ή κάτι αντίστοιχο. - Η ανάλυση. Όντως είναι κάπως μικρή για 9 ίντσες. Πχ στο google maps είναι εμφανές ότι τα ονόματα των οδών στον χάρτη, έχουν θέμα ευκρίνειας (χωρίς να γίνονται δυσανάγνωστα όμως). - Η ευαισθησία της. Θέλει λίγο πίεση παραπάνω στο tapping απ ότι είχα συνηθίσει. Για τα λεφτά που ζητάει είναι μια χαρά. Αν κάποιος δεν είχε στο παρελθόν εμπειρία με κάποιο καλό tablet, ίσως να μη δώσει σημασία στο θέμα της οθόνης. update: Τελικά όντως έχει θέμα το tablet. Το πρόβλημα με το touch control συμβαίνει όταν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από antonl 1
Stinger Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αν εξαιρέσεις τα δυο θέματα που αρχικά παρουσίασε, κατά τ άλλα φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Τουλάχιστον το 2ωρο που το χρησιμοποίησα μετά την πλήρη φόρτιση. Τα μειονεκτήματα που εντόπισα (συγκρίνοντας με ένα Pipo M9 Max που χω) σχετίζονται με την οθόνη του: - Η ποιότητα της οθόνης. Αν την κοιτάς με κάποια κλίση, κυρίως στον κατακόρυφο άξονα, υπάρχουν εμφανείς χρωματικές αλλοιώσεις. Λογικό μιας και δεν είναι IPS panel ή κάτι αντίστοιχο. - Η ανάλυση. Όντως είναι κάπως μικρή για 9 ίντσες. Πχ στο google maps είναι εμφανές ότι τα ονόματα των οδών στον χάρτη, έχουν θέμα ευκρίνειας (χωρίς να γίνονται δυσανάγνωστα όμως). - Η ευαισθησία της. Θέλει λίγο πίεση παραπάνω στο tapping απ ότι είχα συνηθίσει. Για τα λεφτά που ζητάει είναι μια χαρά. Αν κάποιος δεν είχε στο παρελθόν εμπειρία με κάποιο καλό tablet, ίσως να μη δώσει σημασία στο θέμα της οθόνης. update: Τελικά όντως έχει θέμα το tablet. Το πρόβλημα με το touch control συμβαίνει όταν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής. Φίλε μου δοκίμασε να το φορτίσεις με κάποιον άλλο φορτιστή, μου έχει τύχει στο παρελθόν και το έλυσα με αλλαγή φορτιστή. 1
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Φίλε μου δοκίμασε να το φορτίσεις με κάποιον άλλο φορτιστή, μου έχει τύχει στο παρελθόν και το έλυσα με αλλαγή φορτιστή. Άργησα ν απαντήσω γιατί μου πήρε λίγο να βρω (από φίλο) φορτιστή συμβατό με το tablet. Είχες δίκιο, με νέο φορτιστή το tablet δείχνει να λειτουργεί σωστά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Σ ευχαριστώ πολύ για την ιδέα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα