Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω εσπρεσσιέρα , η καλύτερη στα 50-60 euro ας πούμε πόσο μπορεί υποθετικά να κρατήσει πριν αρχίσουν τα προβλήματα "με καλή προσεκτική χρήση/καθάρισμα" ?? γιατι απο αυτά που διαβάζω-ακούω απο γνωστούς τα φτύνουν πολύ γρήγορα , ακόμα και με προσεγμένη χρήση. Ειναι τυχαίο ή έτσι γινεται παντα λόγο φθηνής κατασκευής? 

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά για 3 χρόνια έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Στις εγγυήσεις έχω διαβάσει πως το Lidl είναι πολύ εντάξει, σε αντίθεση με τα 2 χρόνια που έχουν όλες οι άλλες και εξαρτάσαι και από το εκάστοτε μαγαζί/προμηθευτή...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=442   μιας και λέγαμε για το lidl απ την αλλη βδομαδα θα χει και αυτη τη μηχανη.. να ναι καλη τι λετε ρε παιδια?? εγω παντως εχω παρει και τοστιερα και ποπ κορν μηχανη ειλικρινα πολυ καλη ποιοτητα!! και τις εχω κανα 5 αρι κ παραπανω χρονια...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..

Έχω μια arielli bm150 και μάλλον από δική μου βγάλεις έχει πιάσει άλατα στο μαρκουτσι που βγάζει ατμο για το αφρογαλα. Αποτέλεσμα είναι να μην βγάζει καθόλου ατμό και να τρέχουν τα νερά όταν γυρνάω τον διακόπτη για ατμό.

Υπάρχει κανένα video μπας και καταφέρω και την αποσυναρμολογησωην την τρέχω στο service τους αν και είναι εντός εγγύησης;;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..

Έχω μια arielli bm150 και μάλλον από δική μου βγάλεις έχει πιάσει άλατα στο μαρκουτσι που βγάζει ατμο για το αφρογαλα. Αποτέλεσμα είναι να μην βγάζει καθόλου ατμό και να τρέχουν τα νερά όταν γυρνάω τον διακόπτη για ατμό.

Υπάρχει κανένα video μπας και καταφέρω και την αποσυναρμολογησωην την τρέχω στο service τους αν και είναι εντός εγγύησης;;

Τα κινέζικα προιόντα ειδικά αυτά που έχουν αντλίες, σωληνες υψηλης πιεσεις, αντιστάσεις κτλ συνήθως δεν ειναι φτιαγμένα να λύνονται και να επισκευάζονται εύκολα απο ενα απλό χρήστη. Ειναι φτιαγμένα περισσοτερο με τετοιο τροπο ωστε αν χαλάσει να παίρνεις αλλο ή αν επιχειρήσεις εσυ να την αποσυναρμολογήσεις μετά να βγαλει προβληματα και διαρροες.

Ακολούθησε αρχικά τον παρακατω οδηγό καθαρισμου με ξυδι. Στην αναλογια ξυδιου βαλε 1 μερος ξυδι 1 νερο και οχι 1 ξυδι 2 νερο.

Αν το διαλυμα ξυδιου περασει προς το ακροφυσιο του ατμου θα εξαφανισει τα αλατα σε λιγα λεπτα εγγυημενα! Το θεμα ειναι να περασει και να μην εχει αποφραχτει τελειως το ακροφύσιο.

http://coolweb.gr/katharismos-kafetieras/

Μπορεις και με ενα ψηλο ποτηρι να βουτηξεις μονο το ακροφύσιο σε διαλυμα ξυδιου νερου (χλιαρό προς ζεστό). Γινεται και ετσι δουλεια.

Δημοσ.

Από Δευτέρα που θα ανοίξουν τα super markets θα το κάνω καθώς μου τελείωσε το λευκό ξύδι. Πολύ φοβάμαι όμως ότι έχει φραξει για τα καλά το ακροφυσιο

Δημοσ.

Φυσηξα ανάποδα από το ακροφυσιο και σαν να ξεβουλωσε.. Με την βοήθεια του λευκού ξυδιου πιστεύω θα λυθεί. Εκτός αν έχει καμιά μεγαλύτερη βλάβη οπότε υπάρχει και η εγγύηση

Δημοσ.

Τα κινέζικα προιόντα ειδικά αυτά που έχουν αντλίες, σωληνες υψηλης πιεσεις, αντιστάσεις κτλ συνήθως δεν ειναι φτιαγμένα να λύνονται και να επισκευάζονται εύκολα απο ενα απλό χρήστη. Ειναι φτιαγμένα περισσοτερο με τετοιο τροπο ωστε αν χαλάσει να παίρνεις αλλο ή αν επιχειρήσεις εσυ να την αποσυναρμολογήσεις μετά να βγαλει προβληματα και διαρροες.

Ακολούθησε αρχικά τον παρακατω οδηγό καθαρισμου με ξυδι. Στην αναλογια ξυδιου βαλε 1 μερος ξυδι 1 νερο και οχι 1 ξυδι 2 νερο.

Αν το διαλυμα ξυδιου περασει προς το ακροφυσιο του ατμου θα εξαφανισει τα αλατα σε λιγα λεπτα εγγυημενα! Το θεμα ειναι να περασει και να μην εχει αποφραχτει τελειως το ακροφύσιο.

http://coolweb.gr/katharismos-kafetieras/

Μπορεις και με ενα ψηλο ποτηρι να βουτηξεις μονο το ακροφύσιο σε διαλυμα ξυδιου νερου (χλιαρό προς ζεστό). Γινεται και ετσι δουλεια.

Επειδή εχω μια οικιακή μηχανή Rohnson , ρώτησα στο καφεκοπτείο που παίρνω καφέ για το ξύδι.

Μου αιτιολόγησε οτι καλό δεν κάνει το ξύδι επειδή μένει η μυρωδιά και θέλει αρκετές πλύσεις.

Εγω προσωπικά τήν εχω καθαρίσει με ξύδι.

Μου πρότεινε την αγορά φίλτρου ή τις κάψουλες για αφαλάτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...