Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι πρεπει να κρατησεις επαφη απο το fb και να εκτιθεσαι τοσο πολυ? χαθηκε το skype?

Γιατί στο skype πρέπει να βρεις κοινές ώρες που να βολεύουν τη δουλειά όλων, για να μη μιλήσω για διαφορές στις timezones. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το παράθυρο του γραφείου σου για να δείξεις π.χ. τον καιρό της ημέρας, σε αντίθεση με το skype που πρέπει να τη στείλεις, ο άλλος να την κατεβάσει εκείνη τη στιγμή που θα είσαι μέσα κλπ κλπ.

Όσο για την έκθεση, εκτίθεσαι όσο θέλεις και σε όσους θέλεις. Δε θεωρώ έκθεση το να πω π.χ. "είμαι περήφανος γιατί επιτέλους έμαθα να φτιάχνω παστίτσιο" στα άτομα που έχω κάνει add ως φίλους. Αν με παίρνανε τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, αυτό ακριβώς θα τους έλεγα από το τηλέφωνο. Το ότι το γράφω στο facebook διαφέρει μόνο στο μέσο από το οποίο μεταδίδεται η πληροφορία.

Τώρα βέβαια αν ο άλλος γράφει 30 posts τη μέρα, εκεί πάμε αλλού...

Δημοσ.

Γιατί στο skype πρέπει να βρεις κοινές ώρες που να βολεύουν τη δουλειά όλων, για να μη μιλήσω για διαφορές στις timezones. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το παράθυρο του γραφείου σου για να δείξεις π.χ. τον καιρό της ημέρας, σε αντίθεση με το skype που πρέπει να τη στείλεις, ο άλλος να την κατεβάσει εκείνη τη στιγμή που θα είσαι μέσα κλπ κλπ.

Όσο για την έκθεση, εκτίθεσαι όσο θέλεις και σε όσους θέλεις. Δε θεωρώ έκθεση το να πω π.χ. "είμαι περήφανος γιατί επιτέλους έμαθα να φτιάχνω παστίτσιο" στα άτομα που έχω κάνει add ως φίλους. Αν με παίρνανε τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, αυτό ακριβώς θα τους έλεγα από το τηλέφωνο. Το ότι το γράφω στο facebook διαφέρει μόνο στο μέσο από το οποίο μεταδίδεται η πληροφορία.

Τώρα βέβαια αν ο άλλος γράφει 30 posts τη μέρα, εκεί πάμε αλλού...

δε θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη απλα οσο αναφορα αυτο που ειπες για το παστιτσιο πχ ( :P )  οταν εχεις 5-10 γνωστους/φιλους κλπ θα νιωσεις την αναγκη να μοιραστεις μαζι τους καποια πραγματα.δε εχεις ομως με ολους την ιδια οικειοτητα και δε θες να μοιραστεις με ολους τα παντα,ολα οσα σκεφτεσαι.αλλα θα πεις στον κολλητο αλλα στο γνωστο και παει λεγοντας.με το φβ εγω νιωθω οτι τα "τσουβαλιαζουμε" και τα ισοπεδωνουμε  ολα.οτι μοιραζομαστε με ολους τα παντα! ειτε τον ξερουμε 10 χρονια ειτε μια βδομαδα! ε συγγνωμη αλλα εμενα αυτο με φρικαρει σε πολυ μεγαλο βαθμο!!

και σχετικα με τις ωρες στο skype μα δεν ειναι αναγκη να σου απαντησει live! φαντασου το σαν αλληλογραφια! εμενα μου ακουγεται ακομα καλυτερο!! :D

Δημοσ.

δε θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη απλα οσο αναφορα αυτο που ειπες για το παστιτσιο πχ ( :P )  οταν εχεις 5-10 γνωστους/φιλους κλπ θα νιωσεις την αναγκη να μοιραστεις μαζι τους καποια πραγματα.δε εχεις ομως με ολους την ιδια οικιοτητα και δε θες να μοιραστεις με ολους τα παντα,ολα οσα σκεφτεσαι.αλλα θα πεις στον κολλητο αλλα στο γνωστο και παει λεγοντας.με το φβ εγω νιωθω οτι τα "τσουβαλιαζουμε" και τα ισοπεδωνουμε  ολα.οτι μοιραζομαστε με ολους τα παντα! ειτε τον ξερουμε 10 χρονια ειτε μια βδομαδα! ε συγγνωμη αλλα εμενα αυτο με φρικαρει σε πολυ μεγαλο βαθμο!!

Α, σε αυτό δε διαφωνώ για το τσουβάλιασμα. Πολλές φορές κάθομαι και επιλέγω χειροκίνητα συγκεκριμένα άτομα στα οποία θέλω να εμφανιστούν/να μην εμφανιστούν κάποια posts. Ψυχαναγκασμός, I know. :P

Δημοσ.

Α, σε αυτό δε διαφωνώ για το τσουβάλιασμα. Πολλές φορές κάθομαι και επιλέγω χειροκίνητα συγκεκριμένα άτομα στα οποία θέλω να εμφανιστούν/να μην εμφανιστούν κάποια posts. Ψυχαναγκασμός, I know. :P

χαχαχα μου θυμισες με το σχολιο σου μια φιλη μου που επρεπε καθε φορα να κρυβει  φωτο με το αγορι της (αγκαλια ή σε πιο ιδιαιτερες στιγμες τελος παντων :P ) ή  φωτο με τσιγαρο απ' οοοοοοοολο το συγγενολοι και τους καθηγητες :P

• Like 1
Δημοσ.

βασικα μπορεις να κανεις unfollow (καπως ετσι το λεει, μη παρακολουθηση κατι τετοιο) το σπαστικο ατομο ενω για τις εφαρμογες απλα τις μπλοκαρεις κ δε σου ξαναρχεται ουδεμια ειδοποιηση :P (οπως σου ρθει η <<πρόσκληση >> πατα αρνηση και μετα μπλοκαρισμα εφαρμογης! τ λεω αυτο γτ εχεις και τ αλλο σεκλετι, αμα σβησεις καποιον θα σε πρηζει μετα, γιατι τ εκανες κλπ, αν ειστε γνωστοι.. :P

Αυτό πες το στην εφαρμογή facebook για android. Ενώ στον υπολογιστή και στο ipad δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για παιχνίδια, στο κινητό έρχονται. Αν ξέρεις την λύση με έσωσες γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Δημοσ.

Eλα, πες την αληθεια. Περιμενεις like, αυτη τη φορα απο το ινσομνια..

Μπράβο τεραστια εξυπνάδα πέταξες,κρατα τα like σου για το facebook,και όταν το facebook αρχίζει μαζικά να ζητάει ταυτότητα τρέξε αμέσως να τους στείλεις φωτοτυπία,δεν σας επιβάλει κανεις να το κλείσετε ,αλλα καλο είναι να ακούγονται και αντίθετες απόψεις όχι να κράζουμε
Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να απολογηθώ στους ηθικολόγους-"επαναστάτες" του φόρουμ επειδή έχω φατσοβιβλίο για να βρίσκω-μαθαίνω νέα από τους φίλους/συγγενείς μου που ζουν σε άλλες χώρες-ηπείρους; :rolleyes:

Κάντε δουλειά σας καλύτερα και τις επαναστάσεις στους δρόμους παιδιά,όχι στο πληκτρολόγιο στο insomnia...

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο τεραστια εξυπνάδα πέταξες,κρατα τα like σου για το facebook,και όταν το facebook αρχίζει μαζικά να ζητάει ταυτότητα τρέξε αμέσως να τους στείλεις φωτοτυπία,δεν σας επιβάλει κανεις να το κλείσετε ,αλλα καλο είναι να ακούγονται και αντίθετες απόψεις όχι να κράζουμε

Δηλαδη φιλε πιστευεις και εσυ πως  μας παρακολουθουνε?

Δημοσ.

Δηλαδη φιλε πιστευεις και εσυ πως  μας παρακολουθουνε?

Διαβατήριο θα ζητάει, οι ταυτότητες πλάκας οι ελληνικές δεν έχουν τσιπάκι.

Παιδιά δεν είπε κάτι παράλογο το παιδί...ήδη ζητάνε ταυτότητες για επιβεβαίωση πραγματικών στοιχείων...κλείνουν το λογαριασμό και άμα δεν στείλεις δεν τον ανοίγουν ξανά.Εγώ για αυτό το λόγο το σταμάτησα..το λειτουργούσα με το παρατσούκλι μου...και πριν κάνα μηνα μου τον κλείσανε ζητώντας ταυτότητα για επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Παιδιά δεν είπε κάτι παράλογο το παιδί...ήδη ζητάνε ταυτότητες για επιβεβαίωση πραγματικών στοιχείων...κλείνουν το λογαριασμό και άμα δεν στείλεις δεν τον ανοίγουν ξανά.Εγώ για αυτό το λόγο το σταμάτησα..το λειτουργούσα με το παρατσούκλι μου...και πριν κάνα μηνα μου τον κλείσανε ζητώντας ταυτότητα για επιβεβαίωση.

Έτσι ξαφνικά να σου ζητήσουν ταυτότητα δεν παίζει. Κάποιο abuse έκανες.

Δημοσ.

Έτσι ξαφνικά να σου ζητήσουν ταυτότητα δεν παίζει. Κάποιο abuse έκανες.

Καθόλου abuse...το facebook το είχα καθαρά για chat με 270 φίλους όλους και όλους..όλοι πραγματικοί φυσικά.

Δεν είχα ούτε μια δική μου φώτο ανεβασμένη...και άιντε να ανέβαζα κάνα τραγούδι ή κάνα άρθρο μια φορά στις 2-3 μέρες.

Το πέρασαν για fake profile (μη ελληνικό όνομα και χωρίς πραγματική φώτο) και έτσι ζήτησαν σκαναρισμένο έγγραφο πιστοποίησης.

Δημοσ.

Σοβαρα ηταει ταυτοτητα;

Μηπως να τους δωσουμε την ομαδα αιματος μας επισης, τι καλα οργανα εχουμε για δωρητες και ιστορικο οικογενειας για διαβήτη, καρκινο κτλπ;;;

Τι μαλακες...μονοπωλειο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...