Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω ξερει που μενετε, με ποιους συναναστρεφεστε,με ποιον/α εχετε σχεση και αν εχετε σχεση,που δουλευετε, που πατε διακοπες,πως ειστε εμφανισιακα,τις προτιμησεις σας σε τραγουδια και ταινιες.ξερει δηλαδη ολη σας τη ζωη!!! και σας πειραξε που ζητησαν μια αθωα ταυτοτητουλα? :P :lol:

• Like 2
Δημοσ.

αλήθεια τωρα ζητάνε ταυτότητα ; να πανε να γ@μηθουνε λέω εγω

Σοβαρα ηταει ταυτοτητα;

Μηπως να τους δωσουμε την ομαδα αιματος μας επισης, τι καλα οργανα εχουμε για δωρητες και ιστορικο οικογενειας για διαβήτη, καρκινο κτλπ;;;

Τι μαλακες...μονοπωλειο...

Έχει καμιά τριετία τουλάχιστον που συμβαίνει αυτό σιγά σιγά.

Δημοσ.

Παιδιά δεν είπε κάτι παράλογο το παιδί...ήδη ζητάνε ταυτότητες για επιβεβαίωση πραγματικών στοιχείων...κλείνουν το λογαριασμό και άμα δεν στείλεις δεν τον ανοίγουν ξανά.Εγώ για αυτό το λόγο το σταμάτησα..το λειτουργούσα με το παρατσούκλι μου...και πριν κάνα μηνα μου τον κλείσανε ζητώντας ταυτότητα για επιβεβαίωση.

Καλα σου κανανε ,τι παρατσουκλι και αηδειες ,αν δεν θες να βαλεις το ονομα σου μην κανεις καν αccount.Κανουμε αccount  και βαζουμε ψευδωνυμο  ειναι για πιτσιρικια η' καθυστερες ...Δεν το περιμενα ποτε αυτο απο σενα εισαι και απο τα σοβαρα ατομα εδω μεσα .

Δημοσ.

Καλα σου κανανε ,τι παρατσουκλι και αηδειες ,αν δεν θες να βαλεις το ονομα σου μην κανεις καν αccount.Κανουμε αccount  και βαζουμε ψευδωνυμο  ειναι για πιτσιρικια η' καθυστερες ...Δεν το περιμενα ποτε αυτο απο σενα εισαι και απο τα σοβαρα ατομα εδω μεσα .

Εδώ μέσα φίλε μου γιατί έχεις ψευδώνυμο και συ και όλοι μας?και εδώ μέσα status ανεβάζουμε..inbox έχουμε...ποσταρίσματα κάνουμε..like έχουμε...τι διαφορά έχει?

Το facebook τι είναι η εφορία και επιβάλλεται να έχουμε πραγματικά στοιχεία δεν κατάλαβα? 

Σιγά μην πηγαίνουμε και στα ΚΕΠ σε λίγο για να κάνουμε λογαριασμό σε ένα κοινωνικό δίκτυο.

ΥΓ Επίσης μην με ξαναπείς σοβαρό..καραγκιόζης είμαι... :P

• Like 4
Δημοσ.

Εγω παντως εχω γειτονα 1 χρονο μικροτερο πμου παρακαλω (28) που δεν εχει facebook κ απ οτι εχω δει ουτε καν pc πρεπει να εχει :P και καθε μερα ειναι με φιλους/φιλες στο διπλα σπιτι και χαβαλεδιαζουν.

Την ωρα που εγω καιγομαι στο fm και κανω alt tab στο facebook να μιλησω με τους δικους μου φιλους.

Δε ξερω αν πρεπει να αρχισω να ανησυχω.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω γειτονα 1 χρονο μικροτερο πμου παρακαλω (28) που δεν εχει facebook κ απ οτι εχω δει ουτε καν pc πρεπει να εχει :P και καθε μερα ειναι με φιλους/φιλες στο διπλα σπιτι και χαβαλεδιαζουν.

Την ωρα που εγω καιγομαι στο fm και κανω alt tab στο facebook να μιλησω με τους δικους μου φιλους.

Μόνο για το να μην πάθει τίποτα το save του μανατζερ... :P

Δημοσ.

...

Το facebook τι είναι η εφορία και επιβάλλεται να έχουμε πραγματικά στοιχεία δεν κατάλαβα? ...

Το θέμα είναι πως όχι μονο το facebook, αλλα και youtube, και outlook κτλ ζητάνε αριθμους κιν. τηλεφώνων, ενω πριν λίγα χρόνια σου έδειχναν προειδοποιήσεις ποτε να μην δίνετε προσωπικα στοιχεία όπως τηλ. αριθμους! Fail.

Γενικα το διαδίκτυο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως όχι μονο το facebook, αλλα και youtube, και outlook κτλ ζητάνε αριθμους κιν. τηλεφώνων, ενω πριν λίγα χρόνια σου έδειχναν προειδοποιήσεις ποτε να μην δίνετε προσωπικα στοιχεία όπως τηλ. αριθμους! Fail.

Γενικα το διαδίκτυο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα είναι ότι βλέπεις υπάρχουν άτομα που το υπερασπίζονται όλο αυτό...μπαίνουν στην νοοτροπία "Γιατί δεν δίνεις τα πραγματικά σου στοιχεία..τι έχεις να κρύψεις?"

Αν είναι έτσι ρε παιδιά γιατί δίνεται τα πραγματικά σας στοιχεία μόνο στο facebook...τα άλλα site στο πηγάδι κατούρησαν?

Δημοσ.

Πιάσε παρτίδες με το διπλανό φαίνεται να ξέρει τι κάνει ..  

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί, κυνηγάνε τα fake profiles?

Για να μην είσαι 50άρης παριστάνοντας το 15χρονο ή το αντίθετο ή διάφοροι συνδυασμοί.

Το θέμα είναι ότι βλέπεις υπάρχουν άτομα που το υπερασπίζονται όλο αυτό...μπαίνουν στην νοοτροπία "Γιατί δεν δίνεις τα πραγματικά σου στοιχεία..τι έχεις να κρύψεις?"

Αν είναι έτσι ρε παιδιά γιατί δίνεται τα πραγματικά σας στοιχεία μόνο στο facebook...τα άλλα site στο πηγάδι κατούρησαν?

Δεν είναι λίγο κουφό να ανεβάζεις φωτό, ιστορίες, τι κάνεις, πού πας και με ποιους, να τσατάρεις και να λες χίλιες δυο αλήθειες και βλακείες και να σε πειράξει να ανεβάσεις μια φωτό ταυτότητας, στην οποία αν θες σβήνεις προκαταβολικά τον αριθμό της;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...