black_rabBiT Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πριν το fb δεν θυμόμουν τα γενέθλια κανενός πάντως Ίσως να είχες και πιο ποιοτικές σχέσεις πριν από αυτό.
Cossutius. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για ενημέρωση καλό ειναι. Γράφεσαι σε αρκετές σελίδες που σε ενδιαφέρουν. Επίσης είναι ωραία για τη δωρεάν διατήρηση επικοινωνίας με φίλους που θέλεις να έχεις σχέσεις αλλά έχουν μετακομισει στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη της Ελλάδας. Ναι υπάρχει και το skype αλλά έχουν πλάκα οι ατάκες στον τοίχο, οι απαντήσεις τύπου τσατ και γενικά όλη αυτή η φάση. Γενικά αν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί ωραίο ειναι. 1
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Συνεχίζεις να λες ότι να'ναι...τo twitter δεν ζητάει κανενός το πραγματικό όνομα και φυσικά κανενός την ταυτότητα σκαναρισμένη...εκτός αν για σένα δεν είναι ακόμα αρκετά "διαδεδομένο" και μεγάλο και για αυτό δεν το κάνει ακόμα. Το linkedin αν έχεις καταλάβει δεν έχει το παραμικρο νόημα να κάνει κάτι τέτοιο..ειναι επαγγελματικό site..δεν έχει τέτοια ανάγκη...θα βάλει κανείς παρατσούκλι εκεί για να βρει δουλειά με το παρατσούκλι του? Άσχετα παραδείγματα πετάς πρώτε σέρφερ του ελληνικού ίντερνετ... Μα δεν είπα εγώ πουθενά το αντίθετο...με είδες να λέω να αλλάξει το fb τους κανόνες του?Στα @@ μου τι κάνουν...δεν έχω πια για αυτό το λόγο..γιατί διαφωνώ μαζί τους.Τι πιο απλό από αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς εσύ να μας λες ότι είναι "σωστό" αυτό που κάνει και ότι δεν μπορούμε να το κρίνουμε για τις πολιτικές του...εσύ δώσε τα πραγματικά σου στοιχεία και τις ταυτότητες σου και την ομάδα του αίματος σου αν θες δεν σε εμποδίζεις κανείς..και όποιος το κάνει εθελοντικά το κάνει δεν του αρπάζει κανείς από το πορτοφόλι του...αλλά μην μας το παρουσιάζεις σαν το "γενικό καλό" ή ότι γίνεται στο όνομα αυτού γιατί δεν θα ξέρω να κλάψω ή να γελάσω με τις απόψεις σου... Με τα δικά σου μυαλά κάντε το facebook μια ιδιωτική εταιρεία τη μεγαλύτερη αποθήκη προσωπικών δεδομένων..και για να μην έχουν αμφιβολίες στείλτε τα και σκαναρισμένα...ο πρώτος χρήστης ιντερνετ στην Ελλάδα ο Greyhorse σας προτρέπει...ο πρώτος χρήστης ίντερνετ στην Ελλάδα που γράφτηκε πριν 2 βδομάδες και έχει 2 μηνύματα στο μεγαλύτερο και παλιότερο ελληνικό φόρουμ του ελληνικού ιντερνετ..χαχαχαχαχαχαχα να σαι καλά μεσημεριάτικα. Το twitter είχε ακουστεί ότι θα ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα. Ήδη και η google προτρέπει για αληθινό όνομα για τις υπηρεσίες της, κάποια στιγμή μπορεί να το απαιτήσουν και αυτοί. Το linkedin το ανέφερα μπας και καταλάβεις ότι όπως αυτό αυτοδιαφημίζεται από την αρχή ως επαγγελματικό δίκτυο έτσι και το facebook πάντα αυτοδιαφημιζόταν ως δίκτυο κοινωνικής επαφής και δικτύωσης με πραγματικούς ανθρώπους. Εσύ ήσουν αυτός που το εξομοίωσες με τα δισεκατομμύρια ανώνυμα φόρουμς ανώνυμων χρηστών σε όλο το νετ. Και να το ξαναπώ, πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας να κάθεσαι να ποστάρεις χίλιες δυο βλακείες και φωτογραφίες στον τοίχο σου και να σε πειράξει γιατί θα σου ζητήσουν σκανάρισμα της ταυτότητας χωρίς τον αριθμό. Το δεύτερο ενικό χρησιμοποιείται ως δήλωση της γενικότητας. Και όσον αφορά την τελευταία παράγραφο, πόσα γέλια πρέπει να ρίξουμε οι υπόλοιποι δηλαδή με εσένα με τα 200 κάτι ποσταρίσματα στο ινσόμνια και χρήστης από το 2008 όταν σε προηγούμενο ποστάρισμα μας έλεγες ότι χρησιμοποιείς το ίντερνετ από τα τέλη του '90 στα 10 σου; Από πότε το ινσόμνια έγινε μέσο σύγκρισης εμπειρίας χρήσεως του ίντερνετ; Τελικά τρολάρεις και ασύστολα, αλλά δεν σε παρεξηγώ με τέτοια ζέστη, λογικό είναι να σε βάρεσε κατακούτελα.
Atallos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Λογικα ο Thresh με ποσα μηνυματα εχει , την εχει 40 ποντους ε?
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ίσως να είχες και πιο ποιοτικές σχέσεις πριν από αυτό. Δεν έχουν επηρεαστεί οι σχέσεις μου λόγω fb. Δεν είμαι και πολύ φαν, μπορεί να περάσουν μέρες χωρίς να μπω ή να ποστάρω κάτι. Δεν καταλαβαίνω το κράξιμο πάντως. Δε σε υποχρεώνει και κανείς να γραφτείς! Τώρα αν όλη σου η ζωή είναι τα λάικ στο fb, τότε δεν είναι το fb το πρόβλημα... Αυτό που κατάφερε πάντως το facebook είναι μοναδικό, το να μαζέψει τόσους πολλούς ανθρώπους, όλων των ηλικιών, όλων των επιπέδων, σχετικούς και άσχετους με την τεχνολογία, να είναι εκεί με τα πραγματικά τους στοιχεία και να μοιράζονται τη ζωή τους δημόσια! Ενώ το internet ήταν ανέκαθεν πιο απρόσωπο και πιο "ψεύτικο" (nicknames κλπ) 1
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Λογικα ο Thresh με ποσα μηνυματα εχει , την εχει 40 ποντους ε? Σε λίγο αυτό θα μας πουν, πόσα μηνύματα στο ινσόμνια έχεις και πότε δημιούρφησες το λογαριασμό για να καταλάβουν τι μέγεθος την έχουμε..τι άλλο θα διαβάσουμε..
Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το twitter είχε ακουστεί ότι θα ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα. Ήδη και η google προτρέπει για αληθινό όνομα για τις υπηρεσίες της, κάποια στιγμή μπορεί να το απαιτήσουν και αυτοί. Το linkedin το ανέφερα μπας και καταλάβεις ότι όπως αυτό αυτοδιαφημίζεται από την αρχή ως επαγγελματικό δίκτυο έτσι και το facebook πάντα αυτοδιαφημιζόταν ως δίκτυο κοινωνικηλς επαφής και δικτύωσης με πραγματικούς ανθρώπους. Εσύ ήσουν αυτός που το εξομοίωσες με τα δισεκατομμύρια ανώνυμα φόρουμς ανώνυμων χρηστών σε όλο το νετ. Και να το ξαναπώ, πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας να κάθεσαι να ποστάρεις χίλιες δυο βλακείες και φωτογραφίες στον τοίχο σου και να σε πειράξει γιατί θα σου ζητήσουν σκανάρισμα της ταυτότητας χωρίς τον αριθμό. Και όσον αφορά την τελευταία παράγραφο, πόσα γέλια πρέπει να ρίξουμε οι υπόλοιποι δηλαδή με εσένα με τα 200 κάτι ποσταρίσματα στο ινσόμνια και χρήστης από το 2008 όταν σε προηγούμενο ποστάρισμα μας έλεγες ότι χρησιμοποιείς το ίντερνετ από τα τέλη του '90 στα 10 σου; Από πότε το ινσόμνια έγινε μέσο σύγκρισης εμπειρίας χρήσεως του ίντερνετ; Τελικά τρολάρεις και ασύστολα, αλλά δεν σε παρεξηγώ με τέτοια ζέστη, λογικό είναι να σε βάρεσε κατακούτελα. Άκουσα..ακούστηκε...μάλλον θα γίνει...μπορεί... Δεν ανεβάζουν όλοι φωτογραφίες...όπως δεν ανέβαζα ούτε και γω..δεν κάνουν όλοι τσεκ ιν...τώρα το πως εκτίθεται κάποιος αν ανεβάσει 1000 τραγούδια στον τοίχο του..και 1000 άρθρα που του άρεσαν και πρέπει να αφήσει και ταυτότητα για αυτό τι να πω...η λογική έχει χαθεί πλέον. Προφανώς εσύ και στα μαγαζιά που πηγαίνεις και ακούς 10 τραγούδια και διαβαζεις 2 εφημερίδες αφήνεις ταυτότητα. Αν ήσουν μέλος χρόνια στο ινσόμνια θα ήξερες ότι τα μηνύματα στο μπλα μπλα δεν μετράνε στην καταμέτρηση... Τώρα για το ποιος είναι μαλάκας και ποιος δεν είναι άστο...μην σε στέλνουμε να ψάχνεις καθρέφτη... Πως έβγαλες πόσο χρονών είμαι από το πότε ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ίντερνετ μόνο εσύ το ξέρεις νο.1 σερφερ του ελληνικου ιντερνετ... Μαζευτείτε γύρω από το τζάκι παιδιά να μας πει ιστοριές ο παππούς greyhorse για το πως ο ΟΤΕ του έχει δώσει IP νουμερ 000.000.001
black_rabBiT Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αυτό που κατάφερε πάντως το facebook είναι μοναδικό Καλά δεν περίμενα ποτέ το καυλιάρικο μιλφ να γραφτεί στο code academy. Τέσπα 1
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλά δεν περίμενα ποτέ το καυλιάρικο μιλφ να γραφτεί στο code academy. Τέσπα φαντάσου όμως, μάζεψε τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους! Πριν το fb όλοι αυτοί πιθανότατα δεν θα είχαν καν ίντερνετ!
Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 φαντάσου όμως, μάζεψε τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους! Πριν το fb όλοι αυτοί πιθανότατα δεν θα είχαν καν ίντερνετ! Τι λε ρε..κάποιοι από αυτούς είναι οι πρωτεργάτες του ίντερνετ όπως ο greyhorse...
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ασχολούμαι με το ίντερνετ από τις άγουρες στα μέρη μας εποχές του 1998-1999. Εποχές Napster…mIRC.Τότε που η AOL ήτανε μεγαθήριο και που το Google δεν ήξερε την τύφλα του και δεν έμπαινε ούτε ο ιδρυτής του.Εποχές χωρίς Youtube χωρίς κοινωνικά δίκτυα.Ελληνικά sites ελάχιστα και αυτά κακοσχεδιασμένα και ανενημέρωτα.Το κατέβασμα ενός τραγουδιού έκανε κάνα μισάωρο και τα βιντεάκια με τις τσόντες των 30-40 δευτερολέπτων έκαναν πάνω από ώρα! Έπρεπε να μπαινοβγαίνουμε πιο συχνά και από όταν κάνουμε σεξ γιατί έπρεπε να πάρει η μάνα μας τηλέφωνο.Ακούγαμε το μόντεμ να γρατζουνάει χειρότερα και από τρανζιστορακι Μεγαλώνοντας το έβλεπα να ωριμάζει σιγά σιγά και να εξαπλώνεται με πολύ αργά βήματα και στην ψαροκώσταινα μας.Θυμάμαι να μπαίνω συνεχώς 17 χρονών πιτσιρικάς το 2003 στο ιντερνετ για να βρίσκω hostels,πτήσεις προσφορές και reviews για μαγαζιά και events που έψαχνα ενώ έκανα backpacking στην Ευρώπη. Άκουσα..ακούστηκε...μάλλον θα γίνει...μπορεί... Δεν ανεβάζουν όλοι φωτογραφίες...όπως δεν ανέβαζα ούτε και γω..δεν κάνουν όλοι τσεκ ιν...τώρα το πως εκτίθεται κάποιος αν ανεβάσει 1000 τραγούδια στον τοίχο του..και 1000 άρθρα που του άρεσαν τι να πω... Προφανώς εσύ και στα μαγαζιά που πηγαίνεις και ακούς 10 τραγούδια και διαβαζεις 2 εφημερίδες αφήνεις ταυτότητα. Αν ήσουν μέλος χρόνια στο ινσόμνια θα ήξερες ότι τα μηνύματα στο μπλα μπλα δεν μετράνε στην καταμέτρηση... Τώρα για το ποιος είναι μαλάκας και ποιος δεν είναι άστο...μην σε στέλνουμε να ψάχνεις καθρέφτη... Πως έβγαλες πόσο χρονών είμαι από το πότε ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ίντερνετ μόνο εσύ το ξέρεις νο.1 σερφερ του ελληνικου ιντερνετ... Μαζευτείτε γύρω από το τζάκι παιδιά να μας πει ιστοριές ο παππούς greyhorse για το πως ο ΟΤΕ του έχει δώσει IP νουμερ 000.000.001 Δεν είπα πριν για ζέστη και κατακούτελα; Ο ίδιος μας δήλωσες την ηλικία σου. Κι εσύ αν ήσουν ακόμα περισσότερα χρόνια χρήστης στο ινσόμνια θα ήξερες ότι υπάρχουν χιλιάδες μπαναρισμένοι λογαριασμοί. Για διάφορους λόγους, ακόμα και υγείας. Αλλά είπαμε, σε λίγο θα μας ζητήσεις να την βγάλουμε να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Και είπαμε, έκανες abuse και παραβίαση των όρων χρήσης. Ζητάνε πραγματικό ονοματεπώνυμο για την δημιουργία λογαριασμού και αν θέλεις, αν δεν θέλεις απέχεις δεν σου βάζουν θηλιά στο λαιμό. Πήγες και πρόσθεσες κινέζικο χαρακτήρα σε λατινικό (ή ελληνικό) αλφάβητο. Παραβίασες τους όρους χρήσης και σου ζήτησαν να επιβεβαιώσεις ότι είσαι πραγματικά αυτός που δηλώνεις. Πως δηλαδή θα επιβεβαίωναν, μήπως να ζητούσαν επιβεβαίωση από το ινσόμνια καλύτερα; Τι λε ρε..κάποιοι από αυτούς είναι οι πρωτεργάτες του ίντερνετ όπως ο greyhorse... Ήρθα δεύτερος δυστυχώς, πρωτεργάτης από τα 10-12 μας πρωτοδηλώθηκες εσύ σε αυτό το σεντόνι http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=53371520
Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν είπα πριν για ζέστη και κατακούτελα; Ο ίδιος μας δήλωσες την ηλικία σου. Κι εσύ αν ήσουν ακόμα περισσότερα χρόνια χρήστης στο ινσόμνια θα ήξερες ότι υπάρχουν χιλιάδες μπαναρισμένοι λογαριασμοί. Για διάφορους λόγους, ακόμα και υγείας. Αλλά είπαμε, σε λίγο θα μας ζητήσεις να την βγάλουμε να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Και είπαμε, έκανες abuse και παραβίαση των όρων χρήσης. Ζητάνε πραγματικό ονοματεπώνυμο για την δημιουργία λογαριασμού και αν θέλεις, αν δεν θέλεις απέχεις δεν σου βάζουν θηλιά στο λαιμό. Πήγες και πρόσθεσες κινέζικο χαρακτήρα σε λατινικό (ή ελληνικό) αλφάβητο. Παραβίασες τους όρους χρήσης και σου ζήτησαν να επιβεβαιώσεις ότι είσαι πραγματικά αυτός που δηλώνεις. Πως δηλαδή θα επιβεβαίωναν, μήπως να ζητούσαν επιβεβαίωση από το ινσόμνια καλύτερα; Ήρθα δεύτερος δυστυχώς, πρωτεργάτης από τα 10-12 μας πρωτοδηλώθηκες εσύ σε αυτό το σεντόνι http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=53371520 χαχαχαχαχα άμα ανέβαζα άρθρο του Παπαχελά αυτό θα σήμαινε ότι είμαι ο Παπαχελάς? Το άρθρο και το μπλογκ είναι παλιού φίλου και συμφοιτητή...χαχαχαχαχαχα..από κάτω έχω και την πηγή... Εντάξει με έπεισες..παντού ταυτότητες τελικά γιατί μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 χαχαχαχαχα άμα ανέβαζα άρθρο του Παπαχελά αυτό θα σήμαινε ότι είμαι ο Παπαχελάς? Το άρθρο και το μπλογκ είναι παλιού φίλου και συμφοιτητή...χαχαχαχαχαχα..από κάτω έχω και την πηγή... Εντάξει με έπεισες..παντού ταυτότητες τελικά γιατί μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα. Καλά, συγχώρεσέ με που δεν δίνω την πρέπουσα σημασία στα ποσταρίσματά σου να κάθομαι να διαβάζω 30λεπτα κατεβατά για να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι δικά σου τα γραφόμενα. Δεν θα επαναληφθεί. Μέχρι το backpacking το 2003 έφτασα, κάτι που το έχεις δηλώσει επανειλημμένως ότι το έκανες εκείνη (σύμπτωση; ) την εποχή σε εκείνη (ξανά σύμπτωση) την ηλικία. Αλλά το έσωσες με το "φίλος και συμφοιτητής".
Backpacker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλά, συγχώρεσέ με που δεν δίνω την πρέπουσα σημασία στα ποσταρίσματά σου να κάθομαι να διαβάζω 30λεπτα κατεβατά για να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι δικά σου τα γραφόμενα. Δεν θα επαναληφθεί. Μέχρι το backpacking το 2003 έφτασα, κάτι που το έχεις δηλώσει επανειλημμένως ότι το έκανες εκείνη (σύμπτωση; ) την εποχή σε εκείνη την ηλικία. Ναι δεν δίνεις καθόλου σημασία στα ποσταρίσματα μου για αυτό απαντάς σε ότι γράφω...ναι ξέρεις υπάρχει αρκετός κόσμος που ταξιδεύει..και άκου και το πιο τρελό..χωρίς να το κάνει τσεκ ιν στο φουμπου ή ανεβάζοντας 1000 φώτο εκεί.Και το πιο τρελό..οι φίλοι έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κάνουν και πραγματα μαζί...σε κούφανα τελείως τώρα έτσι...φίλοι να ταξιδεύουν μαζί...που ακούστηκε!!Αν δεν τους δω σε τσεκ ιν μαζί δεν θα το πιστέψω ούτε εγώ!!! Πριν 10 λεπτά θα έλεγα ότι και να το κάνει αυτό δεν πρέπει να το κάνει με ταυτότητα αλλά η περίπτωση σου μου έδειξε ότι επιβάλλεται..μη σου πω και με καρφωμένη την ταυτότητα με συρραπτικό στο κούτελο πρέπει να κυκλοφορούμε. Τόσο αδιαφορία που έχεις διαβάσει τα ποσταρίσματα μου και τι έχω δηλώσει σε άλλα τόπικ...καλά αν με κλάνανε και οι γκόμενες όπως εσύ για τις καπότες θα δούλευα...
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ναι δεν δίνεις καθόλου σημασία στα ποσταρίσματα μου για αυτό απαντάς σε ότι γράφω...ναι ξέρεις υπάρχει αρκετός κόσμος που ταξιδεύει..και άκου και το πιο τρελό..χωρίς να το κάνει τσεκ ιν στο φουμπου ή ανεβάζοντας 1000 φώτο εκεί.Και το πιο τρελό..οι φίλοι έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κάνουν και πραγματα μαζί...σε κούφανα τελείως τώρα έτσι...φίλοι να ταξιδεύουν μαζί...που ακούστηκε!!Αν δεν τους δω σε τσεκ ιν μαζί δεν θα το πιστέψω ούτε εγώ!!! Πριν 10 λεπτά θα έλεγα ότι και να το κάνει αυτό δεν πρέπει να το κάνει με ταυτότητα αλλά η περίπτωση σου μου έδειξε ότι επιβάλλεται..μη σου πω και με καρφωμένη την ταυτότητα με συρραπτικό στο κούτελο πρέπει να κυκλοφορούμε. Τόσο αδιαφορία που έχεις διαβάσει τα ποσταρίσματα μου και τι έχω δηλώσει σε άλλα τόπικ...καλά αν με κλάνανε και οι γκόμενες όπως εσύ για τις καπότες θα δούλευα... Έχεις ξαναγράψει σήμερα 30λεπτο σεντόνι και σου απάντησα σ'αυτό; Ή μήπως με βλέπεις να σου απαντώ σε όσα γράφεις; Επιγραμματικά όσα πιάνει το μάτι μου, τα κατεβατά τα βαριέμαι αφάνταστα. Ιδίως αυτά που πρέπει να κάνω scroll, 10-15 γραμμές το πολύ και καλησπέρα σας. Τόσες φορές που έχεις μιλήσει για το backpacking και να μην θες θα πέσει το μάτι κάποια στιγμή. Που δεν το κατηγορώ και μπράβο σου, αλλά κάποια στιγμή και έπειτα, κουράζει...μελλοντική συμβουλή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις