Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθρια σας στο να επιλέξω κολλέγιο , ειμαι 23 απόφοιτος ίέκ Φυσικοθεραπείας κ θέλω οπωσδήποτε να συνεχίσω κ να πάρω πτυχίο και κοιτούσα τα κολλέγια της Αθήνας αλλά θα ήθελα τη γνώμη κ κάποιου πρώην σπουδαστή η κάποιου που ξέρει , κ δεν προσπαθεί να μου προωθήσει το κολλέγιο προς όφελος του , αυτά που κοιτάω ειναι IST ,Metropolitan , Aegean .Αν έχετε κάποιο άλλο μου λέτε , ευχαριστώ εκ των πρωτέρων !!!

Υ.Γ. Παρόμοια θέματα που υπάρχουν είναι αρκετά παλιά

Δημοσ.

ειναι απλό ποιο απο αυτά έχει το τμήμα που ακριβώς θέλεις; όλα;

αν ναι ποιό απο αυτά έχει τον περισσότερο κόσμο; ειναι φθηνότερο απο τα άλλα αν όχι τότε πήγαινέ σίγουρα σε αυτό αν ναι τότε δες την διαφορά με το δεύτερο σε κόσμο (και τιμή)  

Δημοσ.

Κατ αρχάς ευχαριστώ που απάντησες. 

Σε αυτά τα τρια υπάρχει ο τομέας που με ενδιαφέρει.. η τιμή ειναι πάνω κάτω στα ίδια από 6000-6500 το χρόνο αυτό που με νοιάζει είναι να μάθω να πάρω γνώσεις γι αυτ΄'ο θέλω κάποιον που το χει ζήσει και μπορεί να μου πεί απο πρώτο χέρι 

Δημοσ.

Κατ αρχάς ευχαριστώ που απάντησες. 

Σε αυτά τα τρια υπάρχει ο τομέας που με ενδιαφέρει.. η τιμή ειναι πάνω κάτω στα ίδια από 6000-6500 το χρόνο αυτό που με νοιάζει είναι να μάθω να πάρω γνώσεις γι αυτ΄'ο θέλω κάποιον που το χει ζήσει και μπορεί να μου πεί απο πρώτο χέρι 

ναι και σου λέω ψάξε αυτό με τον περισσότερο κόσμο κάποιος λόγος θα υπάρχει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...