Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χαιρετώ όλα τα μέλη του σάιτ και θέλω να ρωτήσω αν κανείς εδώ μέσα έχει αγοράσει τη Κινέζικη

φριτέζα jet fryer που τηγανίζει και ψήνει σχεδόν τα πάντα χωρίς λάδι η με ελάχιστο λάδι και που τώρα

τελευταία διαφημίζετε  από πολλά σάιτ προσφορών για να μας πει την γνώμη του και την εμπειρία του

από το αποτέλεσμα του τηγανίσματος-ψησίματος και καταχωρώ αυτό το θέμα γιατί είχα δει το 2011

περίπου εδώ μέσα μία παρόμοια καταχώρηση για δύο φριτέζες της Τefal και της Philips που και αυτές

τηγανίζουν χωρίς η με ελάχιστο λάδι.Επίσης θα ανεβάσω μία φωτογραφία της συγκεκριμένη Κινέζικης

φρυτέζας για να δείτε για ποίο μαγειρικό αντικείμενο μιλάω.

Κύριε Διαχειριστά δεν ξέρω αν καταχώρησα σε σωστή κατηγορία την συγκεκριμένη καταχώρηση.

post-280985-0-18426900-1407248849_thumb.jpg

post-280985-0-41381900-1407249912_thumb.jpg

Δημοσ.

Ουτε καν! Review ζηταει να του κανουμε, οποτε δεν εχει πουθενα στο συγκεκριμενο subforum καποιο σχετικο θεμα (και φυσικα αυτο που ανοιξε δεν ανηκει εδω...).

Δημοσ.

Ερώτηση παγίδα μου φαίνεται :P

Φίλε μου μία βασική απορία έχω αν τηγανίζει-ψήνει όντως σωστά η συγκεκριμένη φριτέζα και είπα να πάρω

κάποια έγκυρη πληροφορία

από κάποιον που θα την έχει αγοράσει-δοκιμάσει για να μην πετάξω άδικα τα λεφτά μου και μην το κάνετε

μερικοί εδώ μέσα γκραν γκινιόλ,έλεος δηλαδή με τα σενάρια συνωμοσίας.

Ουτε καν! Review ζηταει να του κανουμε, οποτε δεν εχει πουθενα στο συγκεκριμενο subforum καποιο σχετικο θεμα (και φυσικα αυτο που ανοιξε δεν ανηκει εδω...).

Αγαπητέ κύριε giorginho την αγγελία την έβαλα για ένα απλό λόγο ενημέρωσης-πληροφόρησης για μένα και την έβαλα γιατί είχα δει το

2011 μία ανάλογη καταχώρηση για τις φριτέζες Philips και Tefal που τηγανίζουν και ψήνουν χωρίς λάδι και απάντησαν αρκετά μέλη

που τις είχαν αγοράσει είτε την μία είτε την άλλη αλλιώς δεν θα έβαζα τέτοια καταχώρηση σε σάιτ τεχνολογίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...