Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που εχετε αράξει λοιπόν?? πολύ νεκρα έχει πέσει

Εγώ στον εξωτικό κάλαμο Αττικής, στο σπιτι της γιαγιάς ολα πληρωνενα

οι μύγες κάνουν επιδρομές σαν μαχητικά αεροπλάνα

μαζι και το γατάκι μου, αραχτό και αυτό

Επεξ/σία από micahel
  • Like 3
Δημοσ.

Οοοο οι καλύτερες διακοπές ever.

A/c , pc , μουσική , coca cola,

Και το καλύτερο ταινίες οτι ώρα θες στα μεγαλα ηχεια για να νιώθεις και τα ηχητικά εφέ

ποιος την τύχη σου :)

Δημοσ.

Εγώ είμαι στον Πόρο με τους γονείς μου και και κάτι θείους μου.

Μπανάκια, ζέστη κλπ

κατεβηκα Δευτερα Πορο να αφησω τους δικους μου για παραθερηση ...καλα ηταν..αλλα..γυρισα πισω αυθημερον :) Ξανα παλι οταν παω να τους παρω πισω....

Που στον Πορο ?

Δημοσ.

Στο γραφείο. Διαβάζοντας ινσόμνια ζηλεύοντας ποστ στο ΦΒ που πάνε στην θάλασσα και μου γενούν την απορία Που στο διάολο τα βρίσκουν τα $$ όντας άνεργοι. 

Δεν έχει διακοπές φέτος μάγκες. θα έρθουν οι γονείς για Χριστούγεννα. 

• Like 2
Δημοσ.

Στο γραφείο. Διαβάζοντας ινσόμνια ζηλεύοντας ποστ στο ΦΒ που πάνε στην θάλασσα και μου γενούν την απορία Που στο διάολο τα βρίσκουν τα $$ όντας άνεργοι. 

Δεν έχει διακοπές φέτος μάγκες. θα έρθουν οι γονείς για Χριστούγεννα.

αυτο το πράγμα όντως ισχύει βλέπω συγγενεις και φίλους που ολη την χρονια κλεγοντε οτι δεν εχουν να φάνε και τωρα βρίσκονται στην Μύκονο και στην Πάρο και εγω που ειμαι κάπως καλητερα ειμαι στην αθηνα

Δημοσ.

Λοιπόν με το 1 ευρώ που έβαζα στην άκρη κάθε μέρα όλη τη χρονιά στερώντας τον εαυτό μου από τον φρέντο καπουτσίνο και πίνοντας τη δωρεάν φραπεδιά που προσφέρει η εταιρεία, απέκτησα λίγο περισσότερα νεύρα αλλά μάζεψα μια 300άρα που θα την χρησιμοποιήσω σε ένα ωραίο 2ημεράκι μετά της οικογενείας εις την εξωτική Αιγινα.

Και το περιμένω πως και πως.

Βρηκαμε φθηνό και καλό δωμάτιο (σύσταση από άλλους), το έκλεισα πριν κανα μήνα και θα μαστε οκ.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτη η στέρηση του 1 ευρώ είναι η καλύτερη λύση τι sandwich , τι τυρόπιτα. Θέλω και του χρόνου να παω σε κανα νησάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη η στέρηση του 1 ευρώ είναι η καλύτερη λύση τι sandwich , τι τυρόπιτα. Θέλω και του χρόνου να παω σε κανα νησάκι.

του χρόνου έχει μαζικό κύμα μετανάστευσης :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...