Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ^_^

Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και δεν έχω ιδέα αν γράφω στο σωστό μέρος, παρακαλώ διορθώστε με ελεύθερα :P

Λοιπόν. Είμαι μαθήτρια της β' λυκείου (τώρα θα μπω) και το όνειρό μου είναι να μπω στη ΣΣΑΣ Ιατρική. Θεωρώ ότι με τους βαθμούς θα τα βγάλω πέρα, γενικώς δεν αγχώνομαι και πολύ γι αυτό. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι σωματικές εξετάσεις. Μέχρι πριν ένα χρόνο ασχολούμουν πολύ με τη γυμναστική κλπ αλλά μετά είχα θεματάκια με διατροφικές διαταραχές, οπότε τώρα δεν είμαι και πολύ στη φόρμα μου. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα διάφορα προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή στις στρατιωτικές εξετάσεις, και σίγουρα η συμμετοχή σε κάτι τέτοιο θα μου έκανε πολύ καλό και σωματικά και από άποψη αυτοπεποίθησης. Εχετε να μου προτείνετε κάτι τέτοιο; Επίσης, να αρχίσω από φέτος την προπόνηση;

^_^

Δημοσ.

Καλησπέρα ^_^

Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και δεν έχω ιδέα αν γράφω στο σωστό μέρος, παρακαλώ διορθώστε με ελεύθερα :P

Λοιπόν. Είμαι μαθήτρια της β' λυκείου (τώρα θα μπω) και το όνειρό μου είναι να μπω στη ΣΣΑΣ Ιατρική. Θεωρώ ότι με τους βαθμούς θα τα βγάλω πέρα, γενικώς δεν αγχώνομαι και πολύ γι αυτό. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι σωματικές εξετάσεις. Μέχρι πριν ένα χρόνο ασχολούμουν πολύ με τη γυμναστική κλπ αλλά μετά είχα θεματάκια με διατροφικές διαταραχές, οπότε τώρα δεν είμαι και πολύ στη φόρμα μου. Ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα διάφορα προγράμματα προετοιμασίας για την εισαγωγή στις στρατιωτικές εξετάσεις, και σίγουρα η συμμετοχή σε κάτι τέτοιο θα μου έκανε πολύ καλό και σωματικά και από άποψη αυτοπεποίθησης. Εχετε να μου προτείνετε κάτι τέτοιο; Επίσης, να αρχίσω από φέτος την προπόνηση;

^_^

Άμα γυμνάζεσαι φέτος σχετικά χαλαρά για να κρατιέσαι σε φόρμα και να επανέλθεις στην προ ενός έτους κατάσταση σου..και του χρόνου στην τρίτη φορτσάρεις...ξεκίνα από φέτος βασικά για να δεις που βρίσκεσαι σε επιδόσεις και να μην γίνει ο ένας χρόνος απουσίας δύο.

Εφόσον έχεις καλό ιστορικό όπως λες ένας χρόνος αποχής δεν είναι τόσο μεγάλο διάστημα..άμα ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι σε 3 μήνες θα είσαι πάλι σε καλή κατάσταση. Μετά συντήρηση και από του χρόνου φόρτσα τα πανιά...πρόγραμμα ζήτα από κάποιον αφού δεις τους χρόνους σου και τις επιδόσεις..για να δεις που πρέπει να ρίξεις περισσότερο βάρος.Στις ρίψεις?Στα σπριντ?Στα άλματα?Στις αντοχές? Για αυτό ξεκίνα και καλή τύχη!

Δημοσ.

Θεωρώ ότι με τους βαθμούς θα τα βγάλω πέρα, γενικώς δεν αγχώνομαι και πολύ γι αυτό. 

ποσο ειναι η βαση?20 παρα κατι? :P

Δημοσ.

Γιατί όπως ΟΛΟΙ ξέρουμε, το δύσκολο κομμάτι για να μπεις στην ΣΣΑΣ είναι τα αθλήματα -.-

Πλάκα-πλάκα στο 1000άρι ξέρεις πόσοι κόβονται; Σκέφτονται ότι τα όρια είναι γελοία και δεν κάνουν κάποια προπόνηση, με αποτέλεσμα εκεί που λίγο δυσκολεύει το πράγμα να κοπούν.

Γνωστή μου έπιασε τα μόρια για ΣΣΑΣ Οικονομικό και κόπηκε από τη σφαίρα........

Εντάξει, τα όρια είναι σχετικά εύκολα, με μοναδική εξαίρεση το 1000άρι όπου, εάν δεν έχεις αντοχή, λιώνεις κάπως....

Δημοσ.

Το δύσκολο στη ΣΣΑΣ είναι οι βαθμοί. Το ακόμα πιο δύσκολο είναι οι περιορισμοί σε ζωή και καριέρα, για μια ζωή.

Τα αθλήματα τα είχα περάσει μέχρι και εγώ μετά από πανελλήνιες πρώτη χρονιά. Σε άθλια φυσική κατάσταση και +15-20kg από το κανονικό μου.

Κάπου δε συζητούσαμε παλιότερα για τη ΣΣΑΣ;

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου δε συζητούσαμε παλιότερα για τη ΣΣΑΣ;

Όντως, ανά 1-2 μήνες ξεπετάγεται και κάποιο καινούριο topic για την ΣΣΑΣ. (και πάντα για το Ιατρικό, ε; :P)

Δημοσ.

Γιατί όπως ΟΛΟΙ ξέρουμε, το δύσκολο κομμάτι για να μπεις στην ΣΣΑΣ είναι τα αθλήματα -.-

Προφανώς και όχι, αλλά για τα άλλα μία είναι η λύση: κάθεσαι και διαβάζεις.

Ναι κάπου έπεσα πάνω σε ένα τόπικ περί ΣΣΑΣ αλλά ήταν παλιό και νόμιζα ότι θα είμαι λίγο άσχετη :S

Σας ευχαριστώ για την απάντηση όσοι γράψατε! Το θέμα είναι ότι με τη σφαίρα πχ δεν έχω ούτε καν δοκιμάσει ποτέ και δε ξέρω και πού/πώς μπορώ να προσπαθήσω. Το τρέξιμο δε με πειράζει, τρέχω γενικώς, αλλά και με τα αλματάκια ένα θεματάκι το χουμε...

Δημοσ.

Λιωσε διαβασμα.. και εφοσον βλεπεις οτι τα καταφερνεις εκει.. 3 μηνες πριν πας για πανελ κλπ, πας σε Αθλητικο Συλλογο της περιοχης σου και τους λες οτι θες να προπονηθεις εκει στα ταδε αθληματα. Θα πρεπει ομως να αφιερωνεις ~2 ωρες καθε μερα το λιγοτερο εκει. Ετσι θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με τη σφαίρα πχ δεν έχω ούτε καν δοκιμάσει ποτέ και δε ξέρω και πού/πώς μπορώ να προσπαθήσω.

Θα σου πω τι έκανε γνωστός που φέτος πέρασε τα αθλήματα για την ΣΜΑ (δεν έχουν βγει ακόμη οι βάσεις, αλλά τα αποτελέσματα των αθλημάτων έχουν βγει).

Πήρε μια μέρα την σχολική του τσάντα γεμάτη και την πέταξε. Είδε ότι έφτασε στην άλλη άκρη της αίθουσας και δεν ξανασχολήθηκε. :P

Δημοσ.

Λιωσε διαβασμα.. και εφοσον βλεπεις οτι τα καταφερνεις εκει.. 3 μηνες πριν πας για πανελ κλπ, πας σε Αθλητικο Συλλογο της περιοχης σου και τους λες οτι θες να προπονηθεις εκει στα ταδε αθληματα. Θα πρεπει ομως να αφιερωνεις ~2 ωρες καθε μερα το λιγοτερο εκει. Ετσι θα εισαι κομπλε.

Δεν υποτίθεται όμως ότι τους τελευταίους μήνες είναι που πέφτει το πολύ διάβασμα; :/ Γιατί δε νομίζω πως θα περισσεύουν δύο ώρες την ημέρα. :/

Θα σου πω τι έκανε γνωστός που φέτος πέρασε τα αθλήματα για την ΣΜΑ (δεν έχουν βγει ακόμη οι βάσεις, αλλά τα αποτελέσματα των αθλημάτων έχουν βγει).

Πήρε μια μέρα την σχολική του τσάντα γεμάτη και την πέταξε. Είδε ότι έφτασε στην άλλη άκρη της αίθουσας και δεν ξανασχολήθηκε. :P

χαχαχαχαχα :lol:  Δε νομίζω να με κάλυπτε εμένα πάντως. :lol:

Δημοσ.

H γυναικεία σφαίρα είναι 2 κιλά νομίζω. Είναι και αρκετά θέμα τεχνικής. Βρες ένα σύλλογο και πανε πες τους τι στόχους θέτεις κι εκείνοι θα σε βοηθησουν.

Δημοσ.

H γυναικεία σφαίρα είναι 2 κιλά νομίζω. Είναι και αρκετά θέμα τεχνικής. Βρες ένα σύλλογο και πανε πες τους τι στόχους θέτεις κι εκείνοι θα σε βοηθησουν.

Ρίχνουν την ίδια σφαίρα με τους άνδρες (7,275 Kg). Ισότητα δεν ήθελαν; :P

Δημοσ.

Αυτά είναι όνειρα ζωής, να μπω στη ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, Αστυνομικές σχολές κλπ.

Σημαντικός στόχος δε λέω, αν ζεις στην Ελλάδα με τη γνωστή παιδεία και νοοτροπία των νεοελλήνων.

Σαν μια γνωστή μου που φέτος τελίωσε ΣΑΝ, εννοείται την βολέψανε κατευθείαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με μισθό και τα προνόμια του δημοσίου (1 μήνα άδεια είχε τώρα το καλοκαίρι + τα εβδομαδιαία ρεπό) και λέι ότι κουράζεται κιόλας και θα ήθελε να είχε περάσει Στρατιωτικός Φαρμακευτικός γιατί εκεί είναι που τα ξύνουν τελείως...

Ελλαδάρα μια ζωή

Δημοσ.

Ρίχνουν την ίδια σφαίρα με τους άνδρες (7,275 Kg). Ισότητα δεν ήθελαν; :P

Θέμα ισότητας είναι η μυική δύναμη που από την φύση του έχει το αρσενικό περισσότερη από το θηλυκό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...