liakjim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μιας και είμαι μακαρονάς και τρελαίνομαι για φρέσκα μακαρόνια , σκεφτόμουν να πάρω μια ηλεκτρική συσκευή παρασκευής μαρονιών. Είδα μια σε γνωστή αλυσίδα εκ γερμανίας η οποία γεμίζει 500γρ υλικά, πλάθει την ζύμη και μετά στα βγάζει σε κάποια σχήματα που έχει. 1. Αξίζει γενικά σαν διαδικασία ή θα βαρεθώ εύκολα? (θα μου πείτε αφού στα πλάθει μόνο του) 2. Θα βρίσκω εύκολα τα υλικά? Αλεύρι τι θέλει? 3. Αν κάποιος το έχει αξίζει ως αγορά ή να πάω για κάτι άλλο και αν ναι καμιά πρόταση? Γενικά συμβουλές επί του θέματος. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
archsatan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μιας και είμαι μακαρονάς και τρελαίνομαι για φρέσκα μακαρόνια , σκεφτόμουν να πάρω μια ηλεκτρική συσκευή παρασκευής μαρονιών. Είδα μια σε γνωστή αλυσίδα εκ γερμανίας η οποία γεμίζει 500γρ υλικά, πλάθει την ζύμη και μετά στα βγάζει σε κάποια σχήματα που έχει. 1. Αξίζει γενικά σαν διαδικασία ή θα βαρεθώ εύκολα? (θα μου πείτε αφού στα πλάθει μόνο του) 2. Θα βρίσκω εύκολα τα υλικά? Αλεύρι τι θέλει? 3. Αν κάποιος το έχει αξίζει ως αγορά ή να πάω για κάτι άλλο και αν ναι καμιά πρόταση? Γενικά συμβουλές επί του θέματος. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Tύπε, μη πάρεις μηχανή τα καλύτερα ζυμαρικά είναι τα μπαρίλα. Αυτά χρησιμοποιούν και τα καλύτερα εστιατόρια ανά την υφήλιο.
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Tύπε, μη πάρεις μηχανή τα καλύτερα ζυμαρικά είναι τα μπαρίλα. Αυτά χρησιμοποιούν και τα καλύτερα εστιατόρια ανά την υφήλιο. Καλά είναι τα barilla αλλά αλλιώς είναι τα χειροποίητα! 1
zynif Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Χειροποίητα είναι τα ραβιόλια,τορτελίνια. Αυτά δεν φαντάζομαι να υπάρχουν έτοιμα στα supermarket τουλάχιστον όχι χωρίς συντηρητικά. Για αυτά σίγουρα αξίζει να φας μερικές ώρες και λεφτά από την ζωή σου για να δοκιμάσεις να φτιάξεις.
Gtr34 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το χειροποιητο μακαρονι αν το φτιαξεις σωστα ειναι κορυφη. 2
zynif Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πως το φτιάχνεις όμως ;D Εγώ 3-4 φορές που δοκίμασα ήταν εντελώς χάλια. Δεν μου βγαίνει αυτή η μεταξένια κίτρινη υφή που βλέπω στο youtube...
black_rabBiT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Kάτι τέτοιο ας πούμε; Έχει η γιαγιά μου και φτιάχνει τις απόκριες τέτοια.
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Kάτι τέτοιο ας πούμε; Έχει η γιαγιά μου και φτιάχνει τις απόκριες τέτοια. Γιατί μόνο τις απόκριες? 1
black_rabBiT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Έθιμο και καλά; Είναι πολύ νόστιμα πάντως αλλά σχετικά βαριά για το στομάχι. 1
liakjim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Tύπε, μη πάρεις μηχανή τα καλύτερα ζυμαρικά είναι τα μπαρίλα. Αυτά χρησιμοποιούν και τα καλύτερα εστιατόρια ανά την υφήλιο. Τύπε?χαχαχα Τέλοσπάντων, και εγώ barilla παίρνω μόνο κ μάλιστα τα Linguini. Από του εμπορίου είναι τα καλύτερα για μένα. Αλλά το χειροποίητο είναι αλλιώς. Αν βρεις καμιά φορά πάρε κ θα καταλάβεις. Στο θέμα μας . Η μηχανή είναι αυτή και έχει 35€ http://www.lidl.de/de/silvercrest-pasta-maker/p108667 Με προβληματίζουν τα εξής : 1. Μόνο? 200W. Δεν ξέρω αν επαρκούν 2. Μόνο? 500γρ ζύμη. Μάλλον λόγω του 1. Τόση φασαρία για 2 πιάτα μακαρόνια? 3. Αξίζει ο κόπος?
zynif Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αφού εσύ ο ίδιος λες ότι το χειροποίητο είναι αλλιώς τότε μάλλν θα αξίζει τον κόπο. Για τα υλικά νομίζω ότι θέλει ειδικό αλεύρι και όχι ότι να ναι . Ρώτα στο topic της μαγειρικής.
tehAllantin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.amazon.com/Atlas-Original-Italian-Machine-Stainless/dp/B0009U5OSO/kitchn-20?tag=apartmentth0a-20 πολυ καλο μηχάνημα, το έχω δουλέψει. Αν πειραματτιστείς με ζύμες κλπ μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα