Προς το περιεχόμενο

Oι αθωες χρεωσεις της wind. Ποσο φανερα μας κλεβουν


ohristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λιγο εγραψα το κατω μηνυμα στο facebook wind και q. Διαβαστε και θα καταλαβετε.

Tα μυαλα σας και μια λυρα και του μπογιατζη ο κοπανο που λεει και μια παροιμια. Λοιπόν μιας και ειναι η τελευταια φορα που γραφω εδω μιας και στον αριθμο μου και σε αλλους δυο (ενας wind και ενας q) μολις τελειωσουν τα υπολοιπα τους την κανουμε για vodafone μερια. Λοιπόν το θέμα εχει ως εξης:
Τους τελευταιους 5-6 (εχω χασει τον αριθμο) μηνες την μεθεπομενη μερα απο την ληξη καποιου πακετου ιντερνετ (ειτε αγορασμενου ειτε απο προσφορα ανανεωσης) μου ερχετε μηνυμα για χρεωση mobile internet daily 1 ευρω. Οσες φορες πηρα εγινε πιστωση του 1 ευρω αλλα ποτε δεν δοθηκε εξηγηση γιατι αυτο συμβαινει αλλα παντα υπηρχε η καραμελα της χρησης smartphone που εκανε καποια χρηση χωρις να το καταλαβω (μιας και στην ελλαδα ολοι ειμαστε ηλιθιοι και δεν ξερουμε να κλεινουμε τα δεδομενα). ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤO ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SMARTPHONE ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΚΙΑ 6600i slide. Αυτο το κινητο δεν εχει εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο, δεν εχει τα χαρακτηριστικα εξυπνου κινητου γιατι δεν ειναι τετοιο. Για να μπει στο ιντερνετ θελει μια διαδικασια που σε καμια περιπτωση δεν μπορει να γινει καταλαθος. Ακομα και στον browser του να μπεις δεν κανει χρηση δεδομενων. Ψαξτε τι κινητο ειναι και ελατε να μου πειτε τα περι σμαρτφοουν. Την τελευταια φορα λοιπόν μετα την την ληξη του πακετου ειχαμε μια απο τα ιδια. Λοιπόν επειδη αυτη την φορα παρακολουθησα συνεχεια το κινητο την τελευταια μερα ληξης του πακετου τελευταια φορα μπηκα σκοπιμως στο ιντερνετ στις 23:50 το βραδυ και βγηακα αμεσως. Ολη την επομενη μερα καμια κινηση δεδομενων αλλα τσουπ την μεθεπομενη το γνωστο κλεψιμεικο μηνυματακι σας για την χρεωση του ενος ευρω.

Το βραδυ της επομενης μερας (23:55 περιπου), απο την ληξη του πακετου εστειλα μηνυμα αλλα πηρα και τηλεφωνο το 1225 οπου το υπολοιπο του λογαριασμου ηταν ακεραιο. Την επομενη μερα ομως μου ηρθε το μηνυματακι σας οτι την περασμενη ημερα που πηρα τηλεφωνο στο 1225 και το υπολοιπο μου ηταν κανονικο, ειχε γινει χρεωση 1 ευρω. ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΣΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΙΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 1225 ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ;;;

Στις 21/07 πηρα την εξυπηρετηση πελατων (ο θεος να την κανει) και αφου ειπα το προβλημα αναλυτικοτατα ζητησα αφενος μεν την πιστωση του 1 ευρω αφετερου δε την ευρεση του προβληματος το οποιο ειναι μακροχρονιο και συστηματικο. Ειπα πως θεωρω οτι ειτε εχουν προβλημα η μετρητης της ωρας σας και την χρηση στο τελος μιας ημερας της περνανε στην επομενη ειτε οτι ειναι σκοπιμη ενεργεια. Ο εκπροσωπος σας αφου μου ειπε τις γνωστες αηδιες και καραμελες περι smartphone (ασχετως που οταν του ειπα τι κινητο ειναι ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ) δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο και μου ειπε πωε με βαση οσα του λεω εχω απολυτη δικιο. Ζητησα να μιλησω με τεχνικο της εταιρειας αλλα μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται ( ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΟΒΑΡΑ;;;) καθοσον ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος στο επαγγελμα με κατευθυνση στις τηλεπικοινωνιες και οχι κανενας ασχετος που μπορειτε να του αραδειαζετε αηδιες. Καταχωρηθηκε λοιπον το αιτημα μου με αριθμο 37-2216745304 στις 21/07. Την περασμενη παρασκευη λοιπον αφου δεν ειχα λαβει καμια ενημερωση ξαναπηρα τηλεφωνο και αφου σε υφος ειρωνικο και οξυ ο εκπροσωπος σας μου εξηγησε την λειτουργια των smartphone (MAΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) μου ειπε στο ιδιο υφος οτι λαθη στο συστημα της εταιρειας δεν γινεται (ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΕΦΤΕΣ) και σε αιτημα μου να μιλησω με τεχνικο παλι μου ειπε πως δεν γινεται. Επισης μου ειπε ποσο τζαματα ειναι τα συστηματα σας. Σε ερωτηση μου γιατι μετα απο 15 μερες δεν ειχα λαβει απαντηση μου ειπε οτι το τεχνικο τμημα βλαβων εχει μεγαλο φορτο και λογω και των αδειων υπαρχει καθυστερηση. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΤΟΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ>ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Μεχρι την δευτερα 04/08 μου ειπε λοιπον οτι θα εχω λαβει σιγουρα απαντηση. Λοιπόν η απαντηση ηρθε σημερα Τεταρτη μετα απο 17 μερες απο την αρχικη μου καταγγελια και ηταν οτι μετα απο ελεγχο την γαρμμης μου δεν διαπιστωθηκε λανθασμενη χρεωση.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η WIND ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Και επειδη σας χαιρεταω πλεον, εγω και αλλοι 2 αριθμοι, σας γραφω και την υπολοιπη καταντια σας την οποια εχει επισημανει 15 χρονια που ειμαστε συνδρονητες στην εταιρεια σας με διαφορα νουμερα.
1) ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 3G ΑΛΛΑ KAI ΣΕ 2G. Οσες φορες εχω επισημανει πολλα σημεια στην αθηνα και στα προαστια αλλα και στην επαρχια διορθωση καμια. Η κληση μας προωθειται. 2014 και να μην εχετε σημα gsm σε περιοχες της αθηνας ειναι ξεφτιλα.
2) Εξυπηρετηση πελατων για κλαματα. Ειρωνικοι, προσβλητικοι και ανιδεοι υπαλληλοι που δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα. Αλλα ετσι ειναι οταν δεν επιμορφωνεις το προσωπικο σου αλλα με πενταμηνες συμβασεις τους αλλαζεις καθε τρεις και λιγο. 15 χρονια πριν ειχατε πολυ καλυτερη εξυπηρετηση πελατων.
3) Χρεωσεις απο πουθενα. Mε το ιντερνετ daily αλλα και αλλες χρεωσεις σας εχουν γεμισει τα φορουμ. Τα νηματα με την αντιμετωπιση προβληματων των αλλων δυο εταιρειων εχουν τις μισες σελιδες απο τις δικες σας.

Λοιπόν κυριοι σας βαρεθηκα και την κανω για την βονταφον. Αν και εκει ειναι μια απο τα ιδια παμε κοσμοτε. Αν και εκει τα ιδια ξαποστελνουμε τα κινητα και ησυχαζουμε. Το νουμερο μου μπορειτε να το δειτε απο τον αριθμο του αιτηματος που γραφω πιο πανω. Μου το επιστρεψετε δεν μου το επιστρεψετε το ευρω το ιδιο μου κανει. Μολις μου τελειωσει το υπολοιπο αλλα και σε αλλα δυο νουμερα την κανουμε με φορητοτητα. Ουτως η αλλως τον επομενο μηνα μια απο τα ιδια θα εχουμε. Το παρον θα δημοσιευτει και σε ολα τα φορουμ που εχουν σχεση με την κινητη τηλεφωνια.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"ποσο φανερα ΜΑΣ κλεβουν"....

 

αυτο σημαινει οτι γινεται σε ολους? προφανως οχι.Αρα ειτε σε εχει βαλει στο ματι η wind και κλεβει μονο εσενα.. ειτε κλεβει μια μικρη μεριδα πελατων της για λογους που δεν μπορω να φανταστω...

 

Προσωπικα εχω σμαρτφον και κανα 5λεπτο πριν της ληξης του πακετου ιντερνετ ,κλεινω τα δεδομενα ...ποτε δεν ειχα θεμα...

 

Μονο αν δεν εχω ενεργο πακετο ιντερνετ και ανοιξω δεδομενα..τοτε και μονο τοτε εχω το φαινομενο που περιγραφεις..που το θεωρω φυσιολογικο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα μπεις αγαπητε μου φιλε στο myphone.gr αλλα και στο facebook της wind και Q θα δεις οτι γινεται κατα κορον. Δεν ειπα οτι ειναι ολοι αλλα παρα πολλοι για να ειναι συμπτωση. Και ολοι το ιδιο θεμα. Λοιπον η οι ελληνες εγιναν ξαφνικα ηλιθιοι και δεν καταλαβαινουν απο smartphone ειτε κατι αλλο γινεται, Το διαβασες ολο το μηνυμα μου, Καταρχας το τηλεφωνο δεν ειναι smartphone αλλα ενα παμπαλαιο νοκια 6600ι slide. Μπες στο gsm gsmarena να δεις γαιτι κινητο μιλαμε. Και αφου ειναι κατα τα αλλα ενταξει η εταιρεια γιατι δεν μου δινει την δυνατοτητα να μιλησω με τεχνικο να με βαλει στην θεση μου βρε αδερφε; Στην σταθερη οταν εχει προβλημα η γραμμη σου γιατι μπορεις να μιλισεις με τεχνικο. Ουτως η αλλω και στην κινητη σου ζητανε τα στοιχεια σου για να δουν αν οντως ειναι ο κατοχος της γραμμης. Αν διαβασες προσεκτικα ολο το μηνυμα θα δεις οτι κατι δεν παει καλα. Αν παλι οχι, σεβομαι την αποψη σου. Αλλα γιναμε 2 γιναμε 3 γιναμε 1013 και δεν μπορει να ειμαστε ολοι βλακες, Απλα εγω εχω επαφη με το αντικειμενο και δεν καταπινω μασητο οτι μου πουλαει καθε εταιρεια. Τωρα σε καμια φοιτητριουλα η κανεναν παππου του πασαρουν το παραμυθι με το smartphone και πινουν εις υγεια του κοροιδου. Δηλαδη δεν εχω την δυνατοτητα σαν καταναλωτης να μιλησω με τεχνικο η να μου πουν συγκεκριμενα πραγματα, ποτε εγινε χρηση, ποσα kb, κτλ; Σου πετανε ενα ξερο καναμε ελεγχο και βρεθηκαν ολα οκ. Οπα ρε παιδια τι βρηκατε; οκ πειτε μου την ταδε ημερα; την ταδε ωρα εκανες χρηση τοσα kb-mb. Στο ποτε και ποσο εκανες χρηση δεδομενων δεν υπεισερχονται προσωπικα δεδομενα. Δεν λεω να μου πουν και ποια ιστοσελιδα επισκεφτηκα (που και αυτο εφοσον ειμαι ο νομιμος κατοχος της γραμμης θα μπορουσα να το ζητησω). Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγες, κουτοπονηριες και να χαμε να λεγαμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω τι γινεται...αλλα εγω καταλαβαινω οτι αυτες οι υπηρεσιες ειναι αυτοματες...μολις ανιχνευσει κινηση δεδομενων στο νουμερο , χωρις ενεργο πακετο , πεταει αυτο το μηνυμα και χρεωνει το 1 ευρω.

 

να βαλανε παραμετρο "παρε τυχαιο αριθμο πελατων και χρεωσε τους" ?για ποιον λογο αφου οταν παρεις τηλεφωνο και τους το πεις στο πιστωνουν αυτο το 1 ευρω.

Αρα η προσπαθεια τους να κλεψουν - και καλα - ειναι αποτυχημενη...

 

Δεν νομιζω οτι θα εμπαιναν σε αυτην την διαδικασια για 1 ευρω που στην τελικη το πιστωνουν χωρις πολλα πολλα...πιο πολυ κοστιζει η εργατοωρα του υπαλληλου που θα κατσει να πιστωσει το 1 ευρω.

 

Προσωπικα στοιχηματιζω οτι μεγαλη μεριδα του κοσμου που παραπονιεται (δεν μιλαω για σενα ή για καποιον συγκεκριμενα) , εκανε στιγμιαια χρηση του ιντερνετ χωρις να εχει ενεργο πακετο και ειτε δεν θελει να το παραδεχτει ειτε δεν το θυμαται.

 

Το να σκανε και ακυρες χρεωσεις δεν το θεωρω απιθανο , αλλα οχι σε μεγαλη και ευρεια κλιμακα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη Wind παρουσιάζεται το φαινόμενο της λάθος ή «λάθος» χρέωσης συχνά.

1. Πριν αρκετά χρόνια, σαν νέο πελάτη σε σύνδεση ADSL με πακέτο προσφοράς μου χρέωσαν έναν ολόκληρο μήνα

ενώ είχα ελάχιστες μέρες σύνδεση, κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι πάροχοι και έτσι η προσφορά έγινε εικονική.

2. Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα, http://www.insomnia.gr/topic/498423-τρελοκομείο-η-wind/?p=52643992

η Wind προσπάθησε να με χρεώσει 6 μήνες παραπάνω στην ίδια σύνδεση ADSL που είχα για 4 χρόνια περίπου, όταν έφυγα.

 Προσπάθησαν να με κάνουν να πληρώσω ρίχνοντας το φταίξιμο στο νέο πάροχο, ότι δεν τους ενημέρωσε για την αλλαγή, ενώ αυτό γίνεται αυτόματα…

Είχαν μάλιστα το θράσος να μου ζητήσουν επίσημη βεβαίωση από το νέο πάροχο (για την ημερομηνία σύνδεσης με το δίκτυο του), δηλαδή να πάω σε κατάστημα του, να κάνω αίτηση,

να ξαναπάω άλλη μέρα για την παραλαβή της βεβαίωσης και μετά σε κατάστημα της Wind!

Ή πληρώνεις κάτι που δεν χρωστάς ή σε βάζουμε να τρέχεις δηλαδή...

Στο 6μηνο και μετά δήλωση μου ότι θα κάνω καταγγελία στην αρμόδια αρχή, ήρθε ο τελικός μηδενικός λογαριασμός...

Επεξ/σία από filipN
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα πλεον δεν πιστωνουν και το ενα ευρω ενω το σημαντικοτερο για μενα δεν ψαχνουν να βρουν το προβλημα το οποιο σε μενα κραταει μηνες τωρα, δεν εγινε μια φορα τυχαια. Και ειμαι απολυτως σιγουρος οτι δεν εκανα χρηση δεδομενων, το κινητο μου δεν ειναι σμαρτφοουν ενω και το 1225 οπως γραφω την ημερα που υποτιθεται οτι εκαν α χρηση και αφαιρειται το 1 ευρω δεν μου εγραφε κατιο τετοιο γιατι το παρακολουθησα μεχρι τις 12 το βραδυ περιπου ενω το μηνυμα της επομενης μερας ελεγε για την χρεωση 1 ευρω την ημερα που το 1225 δεν μου επιβεβαιωσε κατι τετοιο. Γιαυτο λοιπον κατι βρωμαει. Απλως επειδη συμβαινει καιρο αυτο υποψιασμεν ος οπως ημουν παρακολουθησα τα παντα μεχρι αηδιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ειμαι απολυτως σιγουρος οτι δεν εκανα χρηση δεδομενων, το κινητο μου δεν ειναι σμαρτφοουν ενω και το 1225 οπως γραφω την ημερα που υποτιθεται οτι εκαν α χρηση και αφαιρειται το 1 ευρω δεν μου εγραφε κατιο τετοιο γιατι το παρακολουθησα μεχρι τις 12 το βραδυ περιπου ενω το μηνυμα της επομενης μερας ελεγε για την χρεωση 1 ευρω την ημερα που το 1225 δεν μου επιβεβαιωσε κατι τετοιο. Γιαυτο λοιπον κατι βρωμαει. Απλως επειδη συμβαινει καιρο αυτο υποψιασμεν ος οπως ημουν παρακολουθησα τα παντα μεχρι αηδιας.

Data GPRS Class 32, 88 kbps EDGE Class 32, 296 kbits Speed Yes, 384 kbps

 

Αντιγράφω το manual της Νοκια για το 6600 σελίδα 15:

 

14dndoh.png

 

Χωρίς να θέλω να δώσω δίκιο στη Wind, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του κινητού σου, οπότε αν δεν έχεις κλειστά τα data δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δε συνδέεται κάπου μόνο του κάποιες στιγμές της μέρας.

 

Για να σιγουρευτείς 100% ότι δεν κάνεις χρήση δεδομένων πρέπει να βάλεις την κάρτα σου σε ένα κινητό που δεν τα υποστηρίζει καν, όπως το Nokia 105.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και κανει παντα χρηση δεδομενων μια μερα μετα την ληξη πακετου ιντερνετ κια οχι καποια αλλη στιγμη;;; Το γεγονος που αναφερω με το 1225 το διαβασες στο πρωτο μου ποστ; Μεχρι τις δωδεκα το βραδυ της επομενης μερας που εληξε το πακετο επαιρνα τηλεφωνο το 1225 και το υπολοιπο μου ηταν οκ, και την μεθοπεπομενη μερα μου ηρθε μηνυμα οτι εγινε χρεωση την ημερα που μεχρι την τελευταια στιγμη το 1225 μου εμφανιζε το υπολοιπο μου κανονικοτατα χωρις την χρεωση του 1 ευρω. Και πηρα μεχρι τηε δωδεκα το βραδυ που περναγε η επομενη μερα. Καρατσεκαρισμενα πραγματα. Μην προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. 

Α και το κινητο μου δεν εχει εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο δεν ειναι σμαρτφοουν. Για να μπεις στο ιντερνετ πρεπει να μπεις εσκεμενα στον πλοηγο (καμια αλλη εφαρμογη) του και εν συνεχεια να μπεις σε ιστοσελιδα κατι που δεν γινεται καταλαθος οσο και να χτυπιεσαι κατω. Επομενως το δηθεν επιχειρημα με τα smartphone που δηθεν μπαινουν απο μονα τους και κανουν χρηση απο μονα τους καταρεει. Διακιολογια που την πασαρουν οχι μονο σε μενα αλλα σε ολους. Υπαρχουν και ατομα με smartphone που εχουν κλειστα τα δεδομενα και παλι τους ερχονται αυτες οι χρεωσεις. Ειπα και πιο πανω μην δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου περισσεύουν δώστα μας

 

Το συγκεκριμένο πρόβλημα όντως υπάρχει και έχει παρατηρηθεί και από έμπειρους χρήστες στο myphone. Δεν είναι ότι κάποιος ξεχάστηκε, άφησε τα δεδομένα ανοιχτά και μια εφαρμογή του έκανε ζημιά. Δεν γίνεται από λάθος του χρήστη. Είναι καθαρή κλεψιά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου περισσεύουν δώστα μας

 

Το συγκεκριμένο πρόβλημα όντως υπάρχει και έχει παρατηρηθεί και από έμπειρους χρήστες στο myphone. Δεν είναι ότι κάποιος ξεχάστηκε, άφησε τα δεδομένα ανοιχτά και μια εφαρμογή του έκανε ζημιά. Δεν γίνεται από λάθος του χρήστη. Είναι καθαρή κλεψιά.

Πεστα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουνε μερικοι. Επισης το να το παιζεις large κανοντας κηδεια με ξενα κολυβα :-D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεχρι προχθες ειχα 1gb δωρο απο την καλοκαιρινη προφορα της κοσμοτε.Χθες εληξε.Μολις ανοιξα δεδομενα με χρεωσε 1 ευρω και παλι.Εστειλα end day και ελπιζω να μην με ξανα χρεωσει.Ειναι καθαρη κλεψια και ενεργοποιητε αυτοματα απο μονο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεχρι προχθες ειχα 1gb δωρο απο την καλοκαιρινη προφορα της κοσμοτε.Χθες εληξε.Μολις ανοιξα δεδομενα με χρεωσε 1 ευρω και παλι.Εστειλα end day και ελπιζω να μην με ξανα χρεωσει.Ειναι καθαρη κλεψια και ενεργοποιητε αυτοματα απο μονο του.

 

εξηγησε μου με απλα ελληνικα γιατι ειναι κλεψια ? Ειναι σαν να μου λες , ειχα δωρεαν χρονο ομιλιας στο σταθερο..εληξε...σηκωσα το τηλεφωνο...καλεσα την γκομενα..και αυτο αντι να με σκεφτει και να μην προχωρησει με την πραγματοποιηση της κλησης...ωωωωω ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ....

 

ενεργοποιηθηκε μονο του...ειναι του σατανα πραγματικα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξηγησε μου με απλα ελληνικα γιατι ειναι κλεψια ? Ειναι σαν να μου λες , ειχα δωρεαν χρονο ομιλιας στο σταθερο..εληξε...σηκωσα το τηλεφωνο...καλεσα την γκομενα..και αυτο αντι να με σκεφτει και να μην προχωρησει με την πραγματοποιηση της κλησης...ωωωωω ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ....

 

ενεργοποιηθηκε μονο του...ειναι του σατανα πραγματικα!!

Οχι δεν καταλαβες.Δεν ετρεξα καποια εφαρμογη για να χαλασω ουτε ενα kb.Απο μονο του ανοιξα δεδομενα τσουπ ηρθε μηνυμα για το 1 ευρω.Ειναι καθαρη κλεψια.Κανονικα επρεπε αν και οταν ηθελα να χαλασω mb μονο τοτε να με χρεωσει αν δεν εχω ενεργο πακετο.Πιστευω με το end day που εστειλα στο 1333 να μην με ξανα χρεωσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...