Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα γινεται να αλλάξει η πτηση πχ εχω επιστροφή 12/8 γινεται να το κανω 10 aegean εταιρεια θα πρεπει να πληρωσω κατι? Ευχαριστω :)

Δημοσ.

όχι, θα στο κάνουν τζάμπα. In fact, επειδή είναι πιο μακρυά απο 15άυγουστο η πτήση που θες ίσως σου κάνουν και ένα μικρό refund. Τσέκαρε τη διαφορά στα εισιτήρια τις συγκεκριμένες ημέρες!

Δημοσ.

αν είναι go light/ saver πληρώνεις και την αλλαγή εκτός της διαφοράς εισητηρίου

refund σε αλλαγή δεν νομίζω να παίζει 

• Like 2
Δημοσ.

Refund σε αλλαγή;

Το πιθανότερο είναι να του στοιχίσει φθηνότερα η αγορά νέου εισιτηρίου παρά η αλλαγή.

Σε παρόμοια περίπτωση παλιά με τις τσέχικες αερογραμμές, μου ζητούσαν 250 ευρώ για να αλλάξω 7 μέρες την ημερομηνία επιστροφής, ενώ αν αγόραζα καινούργιο (με επιστροφή μάλιστα) μου ζητούσαν 240. Τελικά αγόρασα άλλο εισιτήριο στα 180 ευρώ (μετ' επιστροφής παρόλο που χρησιμοποίησα μόνο το πήγαινε) με την Ολυμπιακή.

Δημοσ.

όχι, θα στο κάνουν τζάμπα. In fact, επειδή είναι πιο μακρυά απο 15άυγουστο η πτήση που θες ίσως σου κάνουν και ένα μικρό refund. Τσέκαρε τη διαφορά στα εισιτήρια τις συγκεκριμένες ημέρες!

Σε ποια εταιρεια εχεις συναντησει τετοια πολιτικη;
Δημοσ.

Σε ποια εταιρεια εχεις συναντησει τετοια πολιτικη;

απλα τρολλάρει υποθέτω...

ΤΣ μπαινεις με τον κωδικο κρατησησς στο σαιτ της Α3, πας η κρατηση μου και αλλαγη πτήσης, επιλλέγεις αυτή που θέλεις, σου βγάζει την οικονομική διαφορά, πληρώνεις και το άλλαξες...

Απλα εχε κατα νου οτι καμια φορα ισως συμφερει να βγαλεις νεο εισητηριο και να ακυρώσεις αυτό  (θα παρει 8-9€ πίσω λογικά αν ειναι φθηνό) παρα να το αλλαξεις...

Δημοσ.

Στανταρ θα πληρωσεις καποιο ποσο, μοναδικη περιπτωση να γινοταν τσαμπα ,που και παλι αμφιβαλλω, θα ηταν αν ειχες τιποτε business class

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...