Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

Σήμερα το πρωί κοίταξα το κινητό μου και είχα λάβει μήνυμα από έναν άγνωστο αριθμό. Το μήνυμα έγραφε :

"Τhis is the thing which the LORD hath commanded, gather of it every man according to his eating, an omer fore every man, according to the number of your persons "

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; 

Ο αριθμός ήταν ο εξής: +989350472936 

Να ανησυχήσω;

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

Σήμερα το πρωί κοίταξα το κινητό μου και είχα λάβει μήνυμα από έναν άγνωστο αριθμό. Το μήνυμα έγραφε :

"Τhis is the thing which the LORD hath commanded, gather of it every man according to his eating, an omer fore every man, according to the number of your persons "

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; 

Ο αριθμός ήταν ο εξής: +989350472936 

Να ανησυχήσω;

Kαλά κάθονται και στέλνουν κείμενα από την Holy Bible??

ΑΧΑΧΑΧ

Ρε τι κάνουν τα Χριστιανόπουλα για να βρουν πρόβατα για το ποίμνιο τους.

Μήπως ανήκεις σε καμία αίρεση και σου έστειλαν ένα holy reminder? :)

http://books.google.gr/books?id=AUhbAAAAQAAJ&pg=PA39&lpg=PA39&dq=%CE%A4his+is+the+thing+which+the+LORD+hath+commanded,+gather+of+it+every+man+according+to+his+eating,+an+omer+fore+every+man,+according+to+the+number+of+your+persons&source=bl&ots=dl4Nz8Mhr0&sig=QQaRiETGwfJTqSsROes3lprtTZo&hl=el&sa=X&ei=KJHjU9mnFI6y7AbnvIAI&ved=0CCAQ6AEwAA#v=onepage&q=%CE%A4his%20is%20the%20thing%20which%20the%20LORD%20hath%20commanded%2C%20gather%20of%20it%20every%20man%20according%20to%20his%20eating%2C%20an%20omer%20fore%20every%20man%2C%20according%20to%20the%20number%20of%20your%20persons&f=false

Δημοσ.

Α μάλιστα το παθε κι άλλος. Κοίτα επειδή κι εγώ iphone έχω υπάρχει περίπτωση να ναι κανας ιός;;

Όχι ρε , χωρίο σου λέω είναι από την Βίβλο.

Αγνόησε το παντελώς και μην ασχολείσαι, εάν είσαι καλός Χριστιανός ΜΕΝ κάνε μία το Πάτερ Ημών

Δημοσ.

Όχι ρε , χωρίο σου λέω είναι από την Βίβλο.

Αγνόησε το παντελώς και μην ασχολείσαι, εάν είσαι καλός Χριστιανός ΜΕΝ κάνε μία το Πάτερ Ημών

Χαχαχαχ γ***ω τα σπαμ τους, απο καρδια θα παμε. Ας κλειδωθει ευχαριστω!!

• Like 1
Δημοσ.

Πρόκειται για την περίπτωση του Μάννα που έτρωγαν οι Ισραηλίτες στην έρημο!

The ordering of manna

αυτός είναι ο λόγος που ο Κύριος πρόσταξε: Μαζέψτε κάθε ένας απ' αυτό όσο χρειάζεται για να φάει, ένα γομόρ κατ' άτομο, σύμφωνα με τον αριθμό των ψυχών σας· πάρτε ο καθένας για τους ομοσκήνους του. (Έξ. 16:16)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...