rowain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Παρατήρησα κάτι. Το είχα το game σε 1080p με πολλά low settings, supersampling off και textures very high με vsync on και lock fps off. Αυτό για να πιάσω τα 60fps. Όμως τζίφος. το game πήγαινε από 44-58 πάλι αλλά πολύ καλύτερο fluidity most of time από ότι με high settings. Πάντως γενικά τέρμα μάπα. Μετά το κλείδωσα στα 30fps και οι κινήσεις ήταν πολύ σπασμωδικές. Δεν βλεπόταν το game. Ξανά μάπα. Όλα αυτά με vram 2925mb. Μετά είπα να πειράξω το supersampling για να αυξήσω λίγο την ανάλυση, έτσι για να δω πόσο δίνει στο game. Vram usage τώρα είναι στα 3.3gb και χρησιμοποιούσε pagefile για τα +400mb του supersampling. Αυτό το δοκίμασα με vsync on και lock fps off. Μετά έβαλα high textures για να είμαι στο εύρος των 2100mb και να μην ξεφεύγω από τα 3 και είμαι στα 2500mb με το supersampling στο 1.5. Aλλά το game με supersampling στο x1.5 και όλα τα άλλα low και 1setting normal κλειδώνει (??) τα fps στα 30 με vsync on και lock fps off και η πλάκα είναι ότι το παιχνίδι είναι πλέον playable και αρκετά πιο smooth από ότι ήταν όταν το κλείδωνα στα 1080p με vsync on. Δηλ τώρα είναι ξεκλείδωτο με vsync on αλλά συμπεριφέρεται σα κλειδωμένο και τρέχει πολύ καλά (οχι και super fluid αλλά έιναι οκ για τα δεδομένα του).
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Ο μόνος χαρακτηρισμός που μου έρχεται στο μυαλό για αυτό το παιχνίδι είναι επιεικέστατα: θλιβερό. Εξαιρετικά γραφικά και συμπαθητικό στόρι για να δουλέψουν ως περιτύλιγμα σε ένα παιχνίδι fast-food, εντελώς σκουπίδι. Repetitive gameplay, εντελώς ανιαρό button mashing και με κουραστικά executions. Τόσα Batman Arkham κυκλοφόρησαν και η Crytek δεν μπόρεσε να παραδειγματιστεί στο ελάχιστο πως φτιάχνουν ένα action game. Κρίμα τα 25 ευρώ που έδωσα για να το πάρω από κλειδάδικο. Το κερασάκι στην τούρτα: χθες μετά από 5 ώρες παιχνιδιού κι ενώ πλησιάζω στον τερματισμό (μιλάμε για single campaign διαρκείας, όχι αστεία) έχοντας φτάσει στο 92% κλείνω το παιχνίδι όπως κλείνω όλα τα pc games τα τελευταία 15 χρόνια που παίζω, με Alt+F4. Μπαίνω σήμερα το βράδυ να παίξω την τελευταία act και ως δια μαγείας ο χαρακτήρας μου έχει χάσει όλο του το progress και δεν μπορώ να αλλάξω καν bonus από τα executions με το D-pad. Ξεκινάω δηλαδή την τελευταία act του παιχνιδιού με το αρχικό health και το αρχικό focus. Είχα πολύ καιρό να δω τόσο κακό προγραμματισμό σε παιχνίδι, τέτοιο βλακώδες game breaking bug δεν δικαιολογείται ούτε σε indie game, όχι σε multi-million τίτλο. Έχω ήδη ανοίξει ticket στο Steam να δω τι θα μου πουν (αν και χλωμό το βρίσκω να γίνει κάτι αφού αγοράστηκε από κλειδάδικο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Και εκτός από το παιχνίδι, θλιβερή είναι και η κατάντια της Crytek. Πολύ κρίμα για μια εταιρεία σταθμό.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Οτι φτιαχνει η crytek περα απο τα γραφικα, δεν νομιζω να εχει προσφερει και κατι πιο ουσιαστικο στους gamers, εδω και τοσα χρονια ενα τιτλο της προκοπης δεν εχει βγαλει. Ειτε αυτο λεγεται crysis, ειτε star citizen ή ryse. Θα μου πεις μονο η crytek? Οχι αλλα δεν ειναι τυχαιο που εφαγε μουτζα απο τον κοσμο, και δικαιωθηκαν πολλοι που εθαβαν τα games της και συγκεκριμενα το Ryse. Εγω με το ryse εντυπωσιαστικα απο τον visual παραγοντα, αλλα και παλι πιστευω πως ηταν υποδεεστερο απο ενα crysis. Θα μπορουσαν να ειχαν γινει πολλα , γιατι το story δεν το λες ασχημο, το combat ενω στην αρχη σε πορωνει, μετα απο λιγο το κανεις εμετο. Δεν υπαρχει ποικιλια στα combo κτλ. Ωρες ωρες ελεγα, το μισο να ηταν σε γραφικα, και το μισο battle system να το επαιρνε απο τα ac/batman/shadow of mordor. Tελικως η crytek πηγε για φουντο, κραταμε το engine της, και παμε παρακατω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Από το Crysis το πρώτο έχει να βγάλει παιχνίδι της προκοπής, το Crysis 2 είχε καλό gameplay αλλά τα γραφικά ήταν τελείως σάπια χωρίς τα patch και τα mods του Maldo.
rowain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Όντως guys, το combat κουράζει πολύ μετά από ένα σημείο..Τα visuals πολύ καλά και το story επίσης ενδιαφέρον για το είδος του. Κρίμα και θα μπορούσε να ήταν παιχνιδάρα ειδικά αν μπορούσαμε να κάνουμε και free roam με άλλο combat system όπως shadow of mordor. Είναι ελλειπές έτσι το game.
BigBOSS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Για να μη γράφω πολλά, άλλωστε τα είπατε παραπάνω, επαιξα περίπου 2 ώρες βαρέθηκα και το παράτησα. Μονο γραφικά, ήχος, voice overs ειναι εξαιρετικά, τα υπόλοιπα άστα να πάνε.
qsis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Από το Crysis το πρώτο έχει να βγάλει παιχνίδι της προκοπής, το Crysis 2 είχε καλό gameplay αλλά τα γραφικά ήταν τελείως σάπια χωρίς τα patch και τα mods του Maldo.Το 2 ήταν και φοβερά γραμμικό
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το 2 είχε από τα καλύτερα MP που έχω παίξει όμως.
outlaw star Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ελπίζουμε αυτά τα; γραφικά να τα αξιοποιήσουν σε κάνα παιχνίδι της προκοπής στο μέλλον... το τερμάτισα μόνο και μόνο για τα γραφικά του, που για τέτοιου είδους παιχνίδι, πραγματικά ήτα εξαιρετικά...(άσχετο, αλλά το supersapling είναι απλά τραγικό για to performance hit που έχει..)
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αφού είναι σαν να σου αυξάνει την ανάλυση, λογικό δεν είναι ;
Alex21121988 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το περιεργο ειναι οτι το τερματισα σε αναλυση με το dsr και δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα απο τα 1080p. Δοκιμασα και το ssaa μεσα στο παιχνιδι, το ιδιο, δυσκολευμοαι να εντοπισω διαφορες. Συνηθως φαινεται στα textures που ηδη ειναι καλα στα περισσοτερα σημεια του game πλην εξαιρεσεων, και σε καποια μακρινα σημεια του χαρτη, κυριως σε ανοιχτη περιοχη οπου καταλαβαινεις οντως οτι εχει αλλαξει η αναλυση και ολα δειχνουν πιο καθαρα. Περα απο το shadow of Mordor και το watch dogs δεν ειδα να μου προσφερει κατι η παραπανω απο 1080p αναλυση. Τωρα αυτοι που εχετε τα 1440p+ monitor μπορει οντως να βλεπετε διαφορες, δεν μπορω να ξερω αυτη την στιγμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Καλά μην νομίζεις ότι το 1440P έχει καμιά τεράστια διαφορά γενικότερα σε σχέση με το 1080P..Αν όμως πας από 1080P σε 4Κ θα δεις μεγάλες διαφορές.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Σε 1440 p το επαιξες με dsr? Ποσα fps επιανε?
Oroku Saki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αφου τερματισα το crysis 3 σημερα ξακινησα και το ryse. Παιζω στο solider και ολα very high με SAA 1.5 Γραφικαρες και παλι και οτι πρεπει για την 970. Gameplay μετριο και πανευκολο ακομα και το solider που το παιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα